- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.681
Günaaaydıın
Bu sene lohusalıktan pek dışarı çıkmadım da hasta olmasın diye seviniyordum kii golü yedim sanırım
Algernon'a Çiçekler sayfa bilmem kaç, epub okuyorum
inşallah canımAyy geçmiş olsun kuzum
Bebişe de geçmez inşallah
Günaaaydıın
Bu sene lohusalıktan pek dışarı çıkmadım da hasta olmadım diye seviniyordum kii golü yedim sanırım
İşlerimi toparlarsam ben de okumak istiyorum bugün bakalım. Ama sana yetişmem mümkün değil tabi
O kadar uçma dedim ama uçmuşsun yine
Başları sıkıco gidiyor, sonradan sayfalar akıp gider senin de. Araya açmayacaktım, okuyamam sanıyordum ama merak kötüŞimdi okumaya başlayayım.
Keşke sana tez için baskı yapsaydım bak o zaman okumazdın belkiNeyse 3. kitap için kullanırım artık bu kozu
Vaaay vicdan yaptırtacaksın, en fana koz bu.
Ben de seni çok çok tebrik ederim.Resmen yıllar sonra dereceye girmiş oldum çok teşekkür ederimm
A a senin de mı minik bebisin var.Günaaaydıın
Bu sene lohusalıktan pek dışarı çıkmadım da hasta olmadım diye seviniyordum kii golü yedim sanırım
Bu arada emojilerde neden kitap okuyan bir figür yok
evet canım 3 aylık bebişim var bir de 6 yaşında, ellerinden öperA a senin de mı minik bebisin var.
Masaallah topik minnak bebislerle kitap okuyan kitapkurtlari yla dolu
Geçmiş olsun çok..
Hoş geldin sıkıntıların geçmiştir umarim.Selam herkese , bugun sonunda bir kitaba baslayabildim Guzel Harabeler Jess Walter.
Mutluluk Kürleri nasıl bı kitap?loliss geçmiş olsun canım.
1q84 çok merak ettirici bir şekilde devam ediyordu ama epub okuyasım yok. O yüzden Mutluluk Kürlerini okuyorum.
İlaç tedavilerinin insanları mutsuzluğa sürüklediğini savunuyor doktor. İlaçsız tedavinin tem sağlık hem de mutluluk getireceğini anlatmış. Ben bu tarz bilgilerle biraz haşır neşir olduğum için yeni bilgi edinmiş olmadım. Fakat beğendim gibi diyebilirim.Mutluluk Kürleri nasıl bı kitap?
Okuyunca mutlu oluyor musun gerçekten
Hani öyleyse ben de alayım dicektim
Mektup okuyan var sadece
Himm ben bunu daha çok merakli bir şekilde bi haber okuyor diye düşünmüştüm.evet canım 3 aylık bebişim var bir de 6 yaşında, ellerinden öper
Bak bu kitap okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?