Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaaaydıın
Bu sene lohusalıktan pek dışarı çıkmadım da hasta olmasın diye seviniyordum kii golü yedim sanırım

Algernon'a Çiçekler sayfa bilmem kaç, epub okuyorum

Ayy geçmiş olsun kuzum
Bebişe de geçmez inşallah

İşlerimi toparlarsam ben de okumak istiyorum bugün bakalım. Ama sana yetişmem mümkün değil tabi
O kadar uçma dedim ama uçmuşsun yine

Başları sıkıco gidiyor, sonradan sayfalar akıp gider senin de. Araya açmayacaktım, okuyamam sanıyordum ama merak kötü Şimdi okumaya başlayayım.

loliss geçmiş olsun canım, evdekiler etkilenmeden geçer inşallah.

Başları sıkıco gidiyor, sonradan sayfalar akıp gider senin de. Araya açmayacaktım, okuyamam sanıyordum ama merak kötü Şimdi okumaya başlayayım.

Keşke sana tez için baskı yapsaydım bak o zaman okumazdın belki Neyse 3. kitap için kullanırım artık bu kozu

Günaaaydıın
Bu sene lohusalıktan pek dışarı çıkmadım da hasta olmadım diye seviniyordum kii golü yedim sanırım

Algernon'a Çiçekler sayfa bilmem kaç, epub okuyorum
A a senin de mı minik bebisin var.
Masaallah topik minnak bebislerle kitap okuyan kitapkurtlari yla dolu
Geçmiş olsun çok..

loliss geçmiş olsun canım.
1q84 çok merak ettirici bir şekilde devam ediyordu ama epub okuyasım yok. O yüzden Mutluluk Kürlerini okuyorum.
Mutluluk Kürleri nasıl bı kitap?
Okuyunca mutlu oluyor musun gerçekten
Hani öyleyse ben de alayım dicektim

Mutluluk Kürleri nasıl bı kitap?
Okuyunca mutlu oluyor musun gerçekten
Hani öyleyse ben de alayım dicektim
İlaç tedavilerinin insanları mutsuzluğa sürüklediğini savunuyor doktor. İlaçsız tedavinin tem sağlık hem de mutluluk getireceğini anlatmış. Ben bu tarz bilgilerle biraz haşır neşir olduğum için yeni bilgi edinmiş olmadım. Fakat beğendim gibi diyebilirim.

Mektup okuyan var sadece

evet canım 3 aylık bebişim var bir de 6 yaşında, ellerinden öper

Bak bu kitap okuyor
Himm ben bunu daha çok merakli bir şekilde bi haber okuyor diye düşünmüştüm.

Şöyle kanepesine yayılmış bir sekilde, İnce Memed in tek ciltte toplandığı tuğla gibi bir kitap okuyan bir şey istiyorum sanırım

Canım masaallah seni de tebrik ederim cocuklarla okuma azmini.
Gerçi edebiyatçısın olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…