- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.061
evetBuldum tabisi"C" ile başlıyor olabilir mi ilk okuduğum an çok beğendim ve kesin dedim.
İlk defa okuyorumgüzel başladı
Türkçe olmayan terimleri kullanmayı plazalar da severler ya o nedenle demiştim plaza adı mı diye. 8 senedir şahış şirketinde çalışıyorum 1 kişiden Mobbingi duymadımPlaza adı değil terim o oluyor .
mobbing bahsettiğimiz dışlanma, dedikosu, çok iş yükleme vs gibi psikolojik şiddetin adı aslında. mobbing yüzünden görülen davalar, alınmış cezalar var.Türkçe olmayan terimleri kullanmayı plazalar da severler ya o nedenle demiştim plaza adı mı diye. 8 senedir şahış şirketinde çalışıyorum 1 kişiden Mobbingi duymadım
Mobbing dilimize yeni girmis bir terim tabi ki turkce kokenli degil ama dilimizde direk tam karsiligi yok cunku daha cok bir hareketler butunu. Plaza agzini ben de kullanmaktan imtina ederimbir garip oblomov
siolar, dayrektirlar, çeynç etmeler, siviler, isin bekrauntlarina bakmalar neler de neler
Aynen terimin tam karşılığı yok . Bullying ı okulda zorbalık olarak karşılığını söyleyebiliyoruz ama mobbing in tam karşılığı nedir bilmiyorum . Zorbalık yine karşılar mi ki .Mobbing dilimize yeni girmis bir terim tabi ki turkce kokenli degil ama dilimizde direk tam karsiligi yok cunku daha cok bir hareketler butunu. Plaza agzini ben de kullanmaktan imtina ederimbir garip oblomov
siolar, dayrektirlar, çeynç etmeler, siviler, isin bekrauntlarina bakmalar neler de neler
iş zorbalığıAynen terimin tam karşılığı yok . Bullying ı okulda zorbalık olarak karşılığını söyleyebiliyoruz ama mobbing in tam karşılığı nedir bilmiyorum . Zorbalık yine karşılar mi ki .
Sizin adınıza çok sevindim. Ben bu yüzden işimden oldum hamile halimleben o kadar çok çektim ki...
mobbing, dışlanma, psikolojik şiddet, dedikodu...ama bunlar beni hiç yıldırma. ben daha çok çalıştım. ben çalıştıkça onlar dozunu artırdı derken bir zaman sonra bıraktılar artık...
şimdi çok rahatım çok şükür...
Tesekkur ederimm..Maşallah sana güzel anne
Clarissa benim favori Zweig kitabım
Canım ben de kütüphaneye üye oldum. Hem de iki tanesine birdenGuzel aksamlariniz olsun baykuşlar...
Clarissa _stefan zweig i aksamlari okuyup ,gunduzleride sabahattin ali_kurk mantolu madonna okuyayim diyorum
Bugun gozumu kararttim ,cocuklarin kutuphanesine gittim ,cok guzel kitaplar var .sanirim cocuklar sitem etsede sık sık ugrarim..birsuru sabahattin ali kitaplari var ,kucuk bebegim heryere saldirmayaydi daha cok kesif yapacaktim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?