- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.021
günaydın
dün Peregrine'ye başladım henüz çok başlardayım ama giremedim içine, sevemedim
ama değişir diye umuyorum
bu arada ben hala olacakmışım
Hayırlı olsun cinsiyet belli olmuş. İlk bebek ilk hazırlıklar ilk hayaller çok keyiflielenaferrante evet dün öğrendim. doktor %80 erkek dedi. sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
günaydın
günaydın
Baglarin elastik ya da gevsek olmasi yuzunden sık yasiyorsun sakiyorum burkulmayi. O bolgeyi guclendirmeni tavsiye ederim direk gevsek olan bag guclenmez ama cevre kaslarini guclendirirsen sorunu bir miktar azaltabilirsin. Ayak bilegi cok kas kutlesiyle cevrili bir bolge degil ancak ayak ucuna bagladigin minik bir agirlik ve/veya pilates bandi ile direnc egzersizleri yapman uzun vadede fayda gormeni saglar canimcigimm.Teşekkürler canım maalesef lisede 1 çatlak ve geçen yılda aynı şey oldu bende konuya hakim oldum :) toparlayınca tedavi için biseyler yapacağım o konuda net değil hiç bir şey ayağım sürekli burkuluyor tatlım bu konuda ne yapabilirim bağları güçlendirici bi tadavi var mı ki. Maalesef çok uonlendirme alamadım doktorlardan
Çok Sağ ol canım . Toparlayınca bir kaç ortopedist buldum bakalım belki fizik tedavi takviyesi vs bulurum . Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durumBaglarin elastik ya da gevsek olmasi yuzunden sık yasiyorsun sakiyorum burkulmayi. O bolgeyi guclendirmeni tavsiye ederim direk gevsek olan bag guclenmez ama cevre kaslarini guclendirirsen sorunu bir miktar azaltabilirsin. Ayak bilegi cok kas kutlesiyle cevrili bir bolge degil ancak ayak ucuna bagladigin minik bir agirlik ve/veya pilates bandi ile direnc egzersizleri yapman uzun vadede fayda gormeni saglar canimcigimm.
ortak okumayacak mıydıkAlgernon'a Çiçekler bitti
Charlie en sevdiğim karakterler arasına girdiiçimde bi burukluk kaldı
Yeni kitabım ZORBA
bu ay okuyacaktık ama
Günaydın
Yeni kitabım;
Harper Lee__Tespih Ağacının Gölgesinde, 239 syf.
Dün kısa bir giriş yapmıştım. 41. Sayfada bırakmıştım. Bugün temizlik yapmayı düşünüyordum ama hava yağmurlu gibi, yarına erteledim. Kitap okuyacağım bugün.
_meLinDa_ kızıl hala. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?