Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın

Yeni kitabım;
Harper Lee__Tespih Ağacının Gölgesinde, 239 syf.

Dün kısa bir giriş yapmıştım. 41. Sayfada bırakmıştım. Bugün temizlik yapmayı düşünüyordum ama hava yağmurlu gibi, yarına erteledim. Kitap okuyacağım bugün.

_meLinDa_ kızıl hala. Hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah.

Baglarin elastik ya da gevsek olmasi yuzunden sık yasiyorsun sakiyorum burkulmayi. O bolgeyi guclendirmeni tavsiye ederim direk gevsek olan bag guclenmez ama cevre kaslarini guclendirirsen sorunu bir miktar azaltabilirsin. Ayak bilegi cok kas kutlesiyle cevrili bir bolge degil ancak ayak ucuna bagladigin minik bir agirlik ve/veya pilates bandi ile direnc egzersizleri yapman uzun vadede fayda gormeni saglar canimcigimm.

Guzel Harabeler Jess WALTER bitti. Domingo standinda 4 kitap ... tl kampanyasinda 4. kitap olarak 'e bu olsun bari' diyerek sectigim icin pek beklentim yoktu amaaa... beni sasirtti, cidden begendim. Hikaye gecmis ve gunumuzde birkac koldan ilerliyor. Karakterleri boyle daha iyi oturtmayi basarmis yazar. Dili akici. Yalin dilde ilerlerken tik diye durup hmmm dedirten bir tarzi var. Hele an uzerine birkac cumlesi var ki iyi ki okumusum dedirtti. Kosulsuz bazen imkansiz ask, sahtelik, cikar, bosvermislik, sorumluluk... bu kitapta hayat islenmis. Tavsiye ederim.
Yeni kitabim Zweig Murebbiye.

Çok Sağ ol canım . Toparlayınca bir kaç ortopedist buldum bakalım belki fizik tedavi takviyesi vs bulurum . Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum
Sen nasilsin? Hazırlıklar nasıl toparladn mi kendini

Ne temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…