Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

.başarılı olanlar malesef bu durumda :/

Ne temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum

Evdekiler hastaydı kuzum, soğuk algınlığı, evi havalandırıp temizlik yapayım da hastalık havası dağılsın dedim ama yarına kaldı. Hava serin tekrardan hasta etmiyeyim kimseyi. Ekstra çıktı bu yoksa haftadan haftaya ancak yapıyorum.

Valla ben okumaya başladıktan sonra öğrendim çoğu kitabımın wattpad çıkışlı olduğunu, aralarında sevdiğim de oldu sevmediğim de.

Klasik de seviyorum ama kendimi kaptırarak okumayı sevdiğimden onları haftasonu tercih ediyorum.

.başarılı olanlar malesef bu durumda :/
ben o kadar çok çektim ki...
mobbing, dışlanma, psikolojik şiddet, dedikodu...ama bunlar beni hiç yıldırma. ben daha çok çalıştım. ben çalıştıkça onlar dozunu artırdı derken bir zaman sonra bıraktılar artık...
şimdi çok rahatım çok şükür...

Çok Sağ ol canım . Toparlayınca bir kaç ortopedist buldum bakalım belki fizik tedavi takviyesi vs bulurum . Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum
Sen nasilsin? Hazırlıklar nasıl toparladn mi kendini
ayy sordugun icin tesekkur ederim canim ben iyiyim artik kafama takmamaya basladim hala hic biseyimiz hazir degil ama kafamda kurdukca aksilik cikiyor iplememeye karar verdim murphynin kurallarina karsi taktik gelistirdim.

Ne temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum
evet ya __giz__ kitap bildirimi kadar temizlik bildirimi yapiyorsun. Evin mis gibidir masallah.

Mobbing uygulayan herkes hakkindaki dusuncem: kapitalizme esir dusup ruhunu seytana satmis ezik, kompleksli, benciller.
bizim şirkette de çıkarmak istediklerine psikolojik baskı yaparlar bağırıp çağırma iş beğenmeme surat asma ters cevap verme izin vermeme. bunun plaza adı Mobbing mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…