- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.041
.başarılı olanlar malesef bu durumda :/@ispanakliborek Allah yardımcın olsun. İşyerinde çok fazla psikolojik şiddete merız kalmış biri olarak anlayabiliyorum az çok yaşadıkları
Maalesef bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Benim de başıma ne geldiyse az çok birşeyler başardığım için geldi
Ne temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum
Günaydın bilge baykuşlar
Bugün hedefim Algernon'a Çiçekler i bitirmek, sanırım sona kaldım
@Filozof__Prenses nerelerdesin migrenin mi tuttu yoksa
bir civciv annesi geldiğinden beri okuduğun kitapların hiçbirini daha önce duymadım, watpadd falan mı okuyorsun
Günaydın Kızlar
Aylardan Aşk 40. sayfadayım.
Binboğalar Efsanesi de devam ediyor sayfasını hatırlamıyorum.
Eki Görüntüle 1981244 Kitap yurdunda bu geceye kadar Karamazov Kardeşler de %50 indirim varmış.
1000 sayfalık kitap 13 küsür lira
Buldun mu kızımın adını
Uuu Meral Kır
Buldum tabisi"C" ile başlıyor olabilir mi ilk okuduğum an çok beğendim ve kesin dedim.
İlk defa okuyorumgüzel başladı
Tüm kitapları var bende ama daha başlayamadım. Yorumunu okumak isterim
ben o kadar çok çektim ki....başarılı olanlar malesef bu durumda :/
ayy sordugun icin tesekkur ederim canim ben iyiyim artik kafama takmamaya basladim hala hic biseyimiz hazir degil ama kafamda kurdukca aksilik cikiyor iplememeye karar verdim murphynin kurallarina karsi taktik gelistirdim.Çok Sağ ol canım . Toparlayınca bir kaç ortopedist buldum bakalım belki fizik tedavi takviyesi vs bulurum . Çok can sıkıcı olmaya başladı bu durum
Sen nasilsin? Hazırlıklar nasıl toparladn mi kendini
evet yaNe temizsin kız sen senin yerine yoruluyorum
bu kadar mı güzel ifade edilir...Mobbing uygulayan herkes hakkindaki dusuncem: kapitalizme esir dusup ruhunu seytana satmis ezik, kompleksli, benciller.
bizim şirkette de çıkarmak istediklerine psikolojik baskı yaparlar bağırıp çağırma iş beğenmeme surat asma ters cevap verme izin vermeme. bunun plaza adı Mobbing mi oluyorMobbing uygulayan herkes hakkindaki dusuncem: kapitalizme esir dusup ruhunu seytana satmis ezik, kompleksli, benciller.
Plaza adı değil terim o oluyor .bizim şirkette de çıkarmak istediklerine psikolojik baskı yaparlar bağırıp çağırma iş beğenmeme surat asma ters cevap verme izin vermeme. bunun plaza adı Mobbing mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?