Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Evet canım. O bir süre olmayacak ama listede kalmaya devam edecek. Başarılar koza16 ygs sınavı nasıl geçti acaba
Merhabalar Ben 11.sınıfım ygs ye girmedim bu yıl ama yine de teşekkür ederim
Bu arada hepinizden özür dilerim Karabatak gibi sınavlarım dolayısıyla kayboldum bir daha da gelemedim Okul sınavj, dershane sınavı bir de okul dergisinde editör oldum onun işleri derken kitap okumadan koptum Kitap okumayınca buraya gelecek yüzüm de olmuyo vicdanen Ama sınavlarım dün bitti hemen yeni kitaba başladım metroda bile olsa okuyorum Tekrar yazabilir miyim buraya, kabul eder misiniz ?

her zaman kabulümüzsün biliyorsun, hoş geldin canım
Geçmiş olsun sınavlar için

Öyle bir şey var mı dünyada ben unuttum çoktan :)
Neden uyuyamiyorsun?
Hastalıktan dolayı mı?
Gerçi iyilesmistin ayağın mı aciyor?1
Uyku düzenim bozulde galiba bugün ise başlıcam onun verdiği streste olabilir erken uyumalıyım dedikce uyuyamadım:)

Günaydın kızlar.
Dün işyerinde böbreklerimden sancılanınca apar topar hastaneye gittik, bi daha doktor peşinde koş evde yat dinlen derken yine tek sayfa okuyamadan günü bitirmiş oldum.
1984 kitabının da içine giremedim hala, başlarında çakılı kaldım. Bugün işyerinde sakin bir gün geçirirsem artık ilerlemek istiyorum. Kitap elimde süründükçe daha bi uzaklaşıyorum ben sanki

Herkese gunaydin Murebbiyde syf 31 sadece iste okuyabiliyorum islerde yogunlasinca ilerleyemedim pek.

Bayıldım yorumunuza
tesekkur ederim

Aynen terimin tam karşılığı yok . Bullying ı okulda zorbalık olarak karşılığını söyleyebiliyoruz ama mobbing in tam karşılığı nedir bilmiyorum . Zorbalık yine karşılar mi ki .
biktirici, yildirici, kucuk dusurmeye yonelik seytanca hareketker diye bir tanimi var :)))) bu arada istirahat sonrasi is nasil gidiyor canim???

Bülbülü Öldürmek 120. syf. Kitap biter bitmez devam edeyim ben de. Devamı olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler. :)

Günaydın
Geçmiş olsun. Taş falan mı var böbrekte?

günaydınlar, ben de peregrineyi sevmediğimden midir nedir, okuyasım gelmiyo hiç ya
bitse de zorbaya başlasak

Ben de sevemedim Peregriene yi ama 3 günde okudum. Çünkü o 3 gün boştum, kızım usluydu.
Tarzım değilmiş benim.

Ben serinin devamını okumayacağım, sen okuyacak mısın?

Kitabın sonunda da şuanki hislerim devam ederse okumayacağım, ama daha başlarda sayılırım, olur da seversem alır okurum bakalım

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…