- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.081
MerhabalarEvet canım. O bir süre olmayacak ama listede kalmaya devam edecek. Başarılarkoza16 ygs sınavı nasıl geçti acaba
Öyle bir şey var mı dünyada ben unuttum çoktan :)Uyuyamamak ne buyuk işkence kızlar ya
her zaman kabulümüzsün biliyorsun, hoş geldin canımMerhabalarBen 11.sınıfım ygs ye girmedim bu yıl ama yine de teşekkür ederim
Bu arada hepinizden özür dilerimKarabatak gibi sınavlarım dolayısıyla kayboldum bir daha da gelemedim Okul sınavj, dershane sınavı bir de okul dergisinde editör oldum onun işleri derken kitap okumadan koptum Kitap okumayınca buraya gelecek yüzüm de olmuyo vicdanen Ama sınavlarım dün bitti hemen yeni kitaba başladım metroda bile olsa okuyorum Tekrar yazabilir miyim buraya, kabul eder misiniz ?
Uyku düzenim bozulde galiba bugün ise başlıcam onun verdiği streste olabilir erken uyumalıyım dedikce uyuyamadım:)Öyle bir şey var mı dünyada ben unuttum çoktan :)
Neden uyuyamiyorsun?
Hastalıktan dolayı mı?
Gerçi iyilesmistin ayağın mı aciyor?1
tesekkur ederimBayıldım yorumunuza
biktirici, yildirici, kucuk dusurmeye yonelik seytanca hareketker diye bir tanimi var :)))) bu arada istirahat sonrasi is nasil gidiyor canim???Aynen terimin tam karşılığı yok . Bullying ı okulda zorbalık olarak karşılığını söyleyebiliyoruz ama mobbing in tam karşılığı nedir bilmiyorum . Zorbalık yine karşılar mi ki .
Harper Lee__Tespih Ağacının Gölgesinde bitti.
Çok keyif alarak okuduğum Bülbülü Öldürmek kitabının devamı.
Aynı keyfi aldım mı diye dile getirirsem hayır ama şu da bir gerçek ki yazar 55 yıl aradan sonra yazmış bu kitabı. Bugün sinir olduğum şeyi yarın umursamadığımı düşünürsek aynı duygu aktarımımın geçmemiş olması normal aslında.
Belki de aynı hazzı alamamamın nedeni; bana kitabı sevdiren çocuğun büyümesi ve büyüdüğü için de artık dünyayı o hayaller kurup canlandırdığı şekilde değil de tüm pislikleriyle görmeye başlaması olabilir.
Çocukluk anlarına döndüğü kısımlar yine sevdiğim kısımlardı, sayfalar akıp gitti. Atticus'un kızını ezdirmediği satırlar, halanın burnu dik halleri, hizmetçinin yaşlanıp el etek çekip gitmesi geçmişe dair anları anımsattı.
Son sayfalarda Scout ve Atticus'un konuşmaları kitabın en dikkat çekici anlarıydı benim için.
Yine de iyi ki okumuşum diyebilirim en azından bir çocuk karakterim daha bensiz büyümemiş oldu.
Bülbülü Öldürmek 120. syf. Kitap biter bitmez devam edeyim ben de. Devamı olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler. :)
Günaydın kızlar.
Dün işyerinde böbreklerimden sancılanınca apar topar hastaneye gittik, bi daha doktor peşinde koş evde yat dinlen derken yine tek sayfa okuyamadan günü bitirmiş oldum.
1984 kitabının da içine giremedim hala, başlarında çakılı kaldım. Bugün işyerinde sakin bir gün geçirirsem artık ilerlemek istiyorum. Kitap elimde süründükçe daha bi uzaklaşıyorum ben sanki
günaydınlar, ben de peregrineyi sevmediğimden midir nedir, okuyasım gelmiyo hiç ya
bitse de zorbaya başlasak
Günaydın
Geçmiş olsun. Taş falan mı var böbrekte?
Kitabın sonunda da şuanki hislerim devam ederse okumayacağım, ama daha başlarda sayılırım, olur da seversem alır okurum bakalımGünaydın
Geçmiş olsun. Taş falan mı var böbrekte?
Ben de sevemedim Peregriene yi ama 3 günde okudum. Çünkü o 3 gün boştum, kızım usluydu.
Tarzım değilmiş benim.
Ben serinin devamını okumayacağım, sen okuyacak mısın?
Günaydın kızlar.
Dün işyerinde böbreklerimden sancılanınca apar topar hastaneye gittik, bi daha doktor peşinde koş evde yat dinlen derken yine tek sayfa okuyamadan günü bitirmiş oldum.
1984 kitabının da içine giremedim hala, başlarında çakılı kaldım. Bugün işyerinde sakin bir gün geçirirsem artık ilerlemek istiyorum. Kitap elimde süründükçe daha bi uzaklaşıyorum ben sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?