Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Keşke ben de 1984'ü bitirsem ama daha 50'ye bile gelmedim
Kitap Türkçe değil sanki o kadar anlamadan bakıyorum sayfalara. Bu ara beynimde bir özür oluştu galiba
Yok ya ben de okurken yavaş okumuştum ay o kitabı alırken o kadar cahildim ki sırf isminden almistim 10 yıl olmuştur:))

Yok ya ben de okurken yavaş okumuştum ay o kitabı alırken o kadar cahildim ki sırf isminden almistim 10 yıl olmuştur:))

Resmen bu ay ki okuma hızımı yerlere düşürdü
Konu güzel aslında ama keşke filmi çekilseydi de beni uğraştırmasaydı bu kadar diyorum şuan

O kitap bende de var yavru kuş _asmunikal_ almıştı bana da günümde.

Takıl sen de peşime istersen beraber okuyalım diyeceğim ama sen 3 ay sonra başlasan da bana yetişirsin sanırım
Beraber başladığım iki arkadaşım da kiştabı yarılamış, sorun tamamen ben de

Aranızda Zamanın Kısa Tarihi ve Sineklerin Tanrısı okumayı planlayan var mı yakın zamanda?

Ayni ben dr 65 tl olan kitqbi netten hem de dr dan 35 tl ye almanin mtluluğu anlatilmaz yaşanir :)

Geçmiş olsun migren beterdir...

günaydınlar, ben de peregrineyi sevmediğimden midir nedir, okuyasım gelmiyo hiç ya
bitse de zorbaya başlasak

Melinda aslinda ben peregrineyi sevmedim diyemem değişik bi tarz ama eminim filmi daha keyiflidir cunku tam filmi cekilsin diye yazilmis bi ktap ben devamini da ikumayi dusunuyorum 250 ye geldim ve en güzel.tqrafi çok çabuk okunuyo... Resimli falan ya...

Takıl sen de peşime istersen beraber okuyalım diyeceğim ama sen 3 ay sonra başlasan da bana yetişirsin sanırım
Beraber başladığım iki arkadaşım da kiştabı yarılamış, sorun tamamen ben de

Elimdeki bitince başlayabilirüm kuzum. Bugün yeni kitaba başladım, başlardayım daha ama emin adımlarla ilerliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…