- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.121
Hoşbulduum , çok teşekkür ederimher zaman kabulümüzsün biliyorsun, hoş geldin canım
Geçmiş olsun sınavlar için
Çok geçmiş olsunEnfeksiyon çıktı şimdilik. Ultrasona da girmem lazım ama ne zaman girebilirim bilmiyorum.
Genelde ben de enfeksiyon oluyor zxaten, bikaç kere de kum dökmüştüm çok berbat bişey Allah korusun
Çook teşekkür ederim yaa iyi ki tanımışım sizleriSelam kızlar.
Nasılsınız? Argernon'a Çiçekler bitmek üzere.
Hoşgeldin baykuşÖzür dilenecek birşey yok. Silmedik ki hiç adını. Herzaman kapımız sana açık:) Özel misafirimizsin sen bizim
hic kalmadi ki hem de hic yani
hele o kutuyu acmak hepsini sarilip opesim geliyor.
Vay alçak kızılAralarında bir de kızıl varmış öyle duydum
Vay alçak kızıl
Bi de kesin kenafir gözlüdür o, nazarı değmiştir
Fi yi inşallah bugün bitirirm
Yok ya ben de okurken yavaş okumuştum ay o kitabı alırken o kadar cahildim ki sırf isminden almistim 10 yıl olmuştur:))Keşke ben de 1984'ü bitirsem ama daha 50'ye bile gelmedim
Kitap Türkçe değil sanki o kadar anlamadan bakıyorum sayfalara. Bu ara beynimde bir özür oluştu galiba
Yok ya ben de okurken yavaş okumuştum ay o kitabı alırken o kadar cahildim ki sırf isminden almistim 10 yıl olmuştur:))
Filmi var diye biliyorum:)Resmen bu ay ki okuma hızımı yerlere düşürdü
Konu güzel aslında ama keşke filmi çekilseydi de beni uğraştırmasaydı bu kadar diyorum şuan
Filmi var diye biliyorum:)
Kitap sevgili_Cassandra_ cığımın hediyesi, okuyacağım mutlaka. Ama filmi kitap bittikten sonra anlamak için izleyebilirim
İyi akşamlar kızlar.
Bugün kitapçıya gittim biraz vakit geçirdim.
Çok güzeldi.
Hepsini kucaklayıp almak istedim resmen
Ama netteki fiyatlarla aralarında 7-8 lira fark var resmen
Bu yüzden arada bir gidiyorum bakip seviyorum sonra gelip netten alıyorum
Semerkant, sayfa 63.
Merhaba Kitapsever Kızçeler...
Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece ve Haruki Murakami - 1Q84 yerlerinde saymaktalar....
Canım @loliss im beni sormuşsun. İlgin için teşekkür ederim.
Evet, başım ağrıyor. Hatta hâlâ ağrıyor. Yükseliyor düşüyor ağrı oranı gün içinde... Bu ara çok fazlalaştı. Allah yardımcım olsun. Artık sizlere yazmaktan hicap duyuyorum.
@_meLinDa_ hayırlı uğurlu olsun halalığın. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
İki sene önce bu zamanlar hala olacağımı öğrenmişve çok mutlu olmuştum.
Allahıma şükür şimdilerde ayaaaa (hala) diye peşimden dolaşan, (bana göre) şahane bir varlığın halasıyım.
Hala olmak senin canından bir can olması şahane bir duygu.Kıyamadığım kuzum , halasının canı.
günaydınlar, ben de peregrineyi sevmediğimden midir nedir, okuyasım gelmiyo hiç ya
bitse de zorbaya başlasak
Takıl sen de peşime istersen beraber okuyalım diyeceğim ama sen 3 ay sonra başlasan da bana yetişirsin sanırım
Beraber başladığım iki arkadaşım da kiştabı yarılamış, sorun tamamen ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?