Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar
İki yeşil su samuru bitti çok güzeldi ama tam anlayamadım sonunu kim yazmış hikayeyi veya n.g. Kitabın sonunda nereye gitti yoksa nilüfer hiç ölmemiş mi kafamda deli sorular ama nilsu ya ne oldu yada ne olurdu mutlu olabilirler miydi gerçekten merak ediyorum. Zaten buket uzuner kitaplarında hep tam anlayamadığım bir yerler çıkıyor
xyzt-5544 cığım ben 1984 ü çok sevmiştim evet biraz zor okunuyor ve bazen de anlaşılmıyor ama kitap bittiği zaman iyiki okumuşum diyeceğini umuyorum

Enfeksiyon çıktı şimdilik. Ultrasona da girmem lazım ama ne zaman girebilirim bilmiyorum.
Genelde ben de enfeksiyon oluyor zxaten, bikaç kere de kum dökmüştüm çok berbat bişey Allah korusun
Çok geçmiş olsun.
Aman ihmal etme kontrollere git mutlaka.
Böbreğinin birini taş yüzünden kaybetmiş biri olarak söylüyorum.

Hiç farketmeden kanala düşmüş, böbrek beslenememis ve sonuçta çalışmaz hale gelmiş.
Her şey olup bittikten sonra farkettim ancak.
Allah muhafaza.

bayan peregrine nin tuhaf çocukları syf 270

ve bu kitapla birlikte okuduğum giovani nin odası syf :100

bayan peregrine bence bir kitapla çok rahat gidecek bir kita... çerezlik olarak dediklerimizden bence ama ben keyif aldım fantastik kitaplara karşı inanılmaz bi ön yargım olmasına rağmen şu ana kadar sıkılmadım belki de resimli olması ilgimi canlı tutyodur iş yerine de götürdüm gürltüde ve kargaşada bile okunacak bir kitap...

giovani nin odası gay çıktı alırken ben bunalıma sürüklenmiş bi italyan erkeğini düşünmüştüm beklentim oydu ama aşkı anlatım şekli gerçekten güzel çok samimi yazılmış çinde hiç bir şekilde müstehcen bir şey yok... son 50 sayfası kaldı gerçi ama okunabilir bi kitap gibi geldi... 1001 temel eser afasındaymış ben en çok aşka bakış açısını sevdim...

Elimdeki bitince başlayabilirüm kuzum. Bugün yeni kitaba başladım, başlardayım daha ama emin adımlarla ilerliyorum.

Ben de bu arada biraz ilerleyeyim bari. Sen fırtına gibi eser gidersin yanımdan
xyzt-5544 cığım ben 1984 ü çok sevmiştim evet biraz zor okunuyor ve bazen de anlaşılmıyor ama kitap bittiği zaman iyiki okumuşum diyeceğini umuyorum

Şu anda iyi ki okuyorum diyorum aslında, sadece yavaş okuyor olmam canımı sıktı.
Ama kitabın bazı yerlerinde aynı benim düşüncelerim diyorum valla Ben yurtta beraber kaldığım iki arkadaşımla beraber okuyorum şuan bu kitabı, onlar da benim gibi hem anlaşılmamasına kızıyorlar hem de merakla okuyorlar
Tekrardan teşekkür ederim kitap için, hem de kendin okuyup sevdiğin kitabı almışsın çok daha sevdim şimdi

Ayy çok geçmiş olsun sana
Benim daha o kadar ileri değil şükür. Genelde enfeksiyon oluyor, 2 kere de kum döktüm. Ama dikkat etmek lazım tabi.
Uyardığüın için teşekkür ederim canım
"şarkı güzel ama ingiliççe" gibi oldu seninki de

Aynen öyle

Teşekkürler kuzum

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
Çok az okuyabiliyorum bu günlerde İnce Memed 4 sf 300 lerdeyim gün içinde aralarda biraz okuyabilsem gidecek
aslında Anca akşamları yatmadan önce çocuklarla yarım saat okuyorum oda yetmiyor.
Oğlan çalıkuşu okuyor. Ödev vermiş öğretmeni sınavı ondan yapacakmış uyanıklar kısaltılmış halini aldılar. Okuduğu fantastikler den sonra biraz ağır geldi baya bilmediği kelime çıkıyor.
Kızımda kraliçeyi kurtarmak diye bir kitap okuyor yazar oğluna matematiği sevdirmek için yazmış oda baya sevdi.

1984 sayfa 76'dayım. Niyet ettim niyet eyledim ay bitmeden kitabı bitirmeye
ilk sayfalar biraz zor ilerliyordu diye hatırlıyorum çok etkilenmiştim ben kitaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…