- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.141
Çok geçmiş olsun.Enfeksiyon çıktı şimdilik. Ultrasona da girmem lazım ama ne zaman girebilirim bilmiyorum.
Genelde ben de enfeksiyon oluyor zxaten, bikaç kere de kum dökmüştüm çok berbat bişey Allah korusun
Sineklerin tanrısını istiyorum ama ne zamana sıra gelir hiç bilmiyorumAranızda Zamanın Kısa Tarihi ve Sineklerin Tanrısı okumayı planlayan var mı yakın zamanda?
Sineklerin tanrısını istiyorum ama ne zamana sıra gelir hiç bilmiyorum
"şarkı güzel ama ingiliççe" gibi oldu seninki deResmen bu ay ki okuma hızımı yerlere düşürdü
Konu güzel aslında ama keşke filmi çekilseydi de beni uğraştırmasaydı bu kadar diyorum şuan
İyi geceler arkadaşlar
Genç Bir Doktorun Anıları - Mihail Bulkagov
Sayfa 70 deyim..
selam kitap kurtları
Bugün hiç kitap okuyamadım.
Skosnob ve kalinkaselin teşekkür ederim.
xyzt-5544 geçmiş olsun.
koza16 cık hoş geldin.
Elimdeki bitince başlayabilirüm kuzum. Bugün yeni kitaba başladım, başlardayım daha ama emin adımlarla ilerliyorum.
xyzt-5544 cığım ben 1984 ü çok sevmiştim evet biraz zor okunuyor ve bazen de anlaşılmıyor ama kitap bittiği zaman iyiki okumuşum diyeceğini umuyorum
Çok geçmiş olsun.
Aman ihmal etme kontrollere git mutlaka.
Böbreğinin birini taş yüzünden kaybetmiş biri olarak söylüyorum.
Hiç farketmeden kanala düşmüş, böbrek beslenememis ve sonuçta çalışmaz hale gelmiş.
Her şey olup bittikten sonra farkettim ancak.
Allah muhafaza.
"şarkı güzel ama ingiliççe" gibi oldu seninki de
ilk sayfalar biraz zor ilerliyordu diye hatırlıyorum çok etkilenmiştim ben kitaptan1984 sayfa 76'dayım. Niyet ettim niyet eyledim ay bitmeden kitabı bitirmeye
Bitirirsin sen ben güveniyorum sana1984 sayfa 76'dayım. Niyet ettim niyet eyledim ay bitmeden kitabı bitirmeye
ilk sayfalar biraz zor ilerliyordu diye hatırlıyorum çok etkilenmiştim ben kitaptan
Bitirirsin sen ben güveniyorum sana
bende de var istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?