- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.161
bende de var istersenxyzt-5544 başka kitap al araya, minik bir ortak okuma yapalım
ama ne zaman diye sormayın hiç bilmiyom
bayan peregrine nin tuhaf çocukları syf 270
ve bu kitapla birlikte okuduğum giovani nin odası syf :100
bayan peregrine bence bir kitapla çok rahat gidecek bir kita... çerezlik olarak dediklerimizden bence ama ben keyif aldım fantastik kitaplara karşı inanılmaz bi ön yargım olmasına rağmen şu ana kadar sıkılmadım belki de resimli olması ilgimi canlı tutyodur iş yerine de götürdüm gürltüde ve kargaşada bile okunacak bir kitap...
giovani nin odası gay çıktı alırken ben bunalıma sürüklenmiş bi italyan erkeğini düşünmüştüm beklentim oydu ama aşkı anlatım şekli gerçekten güzel çok samimi yazılmış çinde hiç bir şekilde müstehcen bir şey yok... son 50 sayfası kaldı gerçi ama okunabilir bi kitap gibi geldi... 1001 temel eser afasındaymış ben en çok aşka bakış açısını sevdim...
günaydınlar
bu hafta iş yerinde deli gibi yoğun olmamdan, evde de Prison Break'i en baştan almış olmamızdan hiç okuyamadım adam gibi
işlerimi bitirdim bugün kitap okuyabilmeyi düşünüyorum iş yerinde.. zira akşam arkadaşımla buluşçam
Peregrine sayfa 122
biz iyi ki başladık diyoruz, ben eskiden zaten tam izlememiştim o sebeple süper gidiyo kendi açımdanYeni sezon başlamış dün gördüm. Biriktirip öyle izleyeceğim ben de
Friends'i izliyoruz biz de en baştan. Prison Break'de bir ara düşündüm ama cesaret edemedim
biz iyi ki başladık diyoruz, ben eskiden zaten tam izlememiştim o sebeple süper gidiyo kendi açımdan
sevdicek de unutmuş çoğu yeri, o da keyifle izliyo
bende de var istersenxyzt-5544 başka kitap al araya, minik bir ortak okuma yapalım
ama ne zaman diye sormayın hiç bilmiyom
Neler aldın bende 3 tane ekledim sepete daha almadım .Selamlar.
D.R de 9.90 a kitaplar var. Ben 7 tane aldım. Yüzde ellinin üzerinde indirim olmuş oluyo. Bakmak isterseniz.
maşallah canım kaç yaşında seninkilerGünaydın kızlar, hayırlı cumalar
Çok az okuyabiliyorum bu günlerde İnce Memed 4 sf 300 lerdeyim gün içinde aralarda biraz okuyabilsem gidecek
aslındaAnca akşamları yatmadan önce çocuklarla yarım saat okuyorum oda yetmiyor.
Oğlan çalıkuşu okuyor. Ödev vermiş öğretmeni sınavı ondan yapacakmış uyanıklar kısaltılmış halini aldılar. Okuduğu fantastikler den sonra biraz ağır geldi baya bilmediği kelime çıkıyor.
Kızımda kraliçeyi kurtarmak diye bir kitap okuyor yazar oğluna matematiği sevdirmek için yazmış oda baya sevdi.
ilk sayfalar biraz zor ilerliyordu diye hatırlıyorum çok etkilenmiştim ben kitaptan
Neler aldın bende 3 tane ekledim sepete daha almadım .
Devir , Frida Kahlo , Yeşil Mürekkep 60 tl ye kargo bedava galiba bir kaç kitap daha ekleyim diyorum.
Selamlar.
D.R de 9.90 a kitaplar var. Ben 7 tane aldım. Yüzde ellinin üzerinde indirim olmuş oluyo. Bakmak isterseniz.
Bildigimiz kama sutra degil mi? Nasi ayip seyler yoktu??Merhaba kizlar
Kama Sutra bitti...
tahmin ettiginiz seyler yoktu.(cok az vardi)
Genelde hintlilerin sosyal yapiya gore iliskilerinden ,ask oyunlarindan bahsetmis yazar.
Farkli kultur oldugu icin degisik kisimlar vardi.
Kitap gunumde bana supriz yapanminerva1988 e sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?