Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Giovanni yi ekliyorum listeme, bir lgbti destekçisi olarak

Yeni sezon başlamış dün gördüm. Biriktirip öyle izleyeceğim ben de
Friends'i izliyoruz biz de en baştan. Prison Break'de bir ara düşündüm ama cesaret edemedim

Yeni sezon başlamış dün gördüm. Biriktirip öyle izleyeceğim ben de
Friends'i izliyoruz biz de en baştan. Prison Break'de bir ara düşündüm ama cesaret edemedim
biz iyi ki başladık diyoruz, ben eskiden zaten tam izlememiştim o sebeple süper gidiyo kendi açımdan
sevdicek de unutmuş çoğu yeri, o da keyifle izliyo

biz iyi ki başladık diyoruz, ben eskiden zaten tam izlememiştim o sebeple süper gidiyo kendi açımdan
sevdicek de unutmuş çoğu yeri, o da keyifle izliyo

Çok güzel dizi zaten. İlerleyen yıllarda yeni sezonlar da yayınlanıp bitince en baştan izleriz belki biz de
Friends bitince ikimizin de izlemediği bir diziyi izleme kararı aldık, ilerleyen zamanlar için alternatif çok

Selamlar.
D.R de 9.90 a kitaplar var. Ben 7 tane aldım. Yüzde ellinin üzerinde indirim olmuş oluyo. Bakmak isterseniz.
Neler aldın bende 3 tane ekledim sepete daha almadım .
Devir , Frida Kahlo , Yeşil Mürekkep 60 tl ye kargo bedava galiba bir kaç kitap daha ekleyim diyorum.

maşallah canım kaç yaşında seninkiler

_bloom_ ben de ilkokulda okumuştum çalıkuşunu.Mamafih ne demek o zaman öğrenmiştim:)) Hala en sevdiğim kitaptır.Kitap okumayı onunla sevdim diyebilirim.Umarım oğluş için de öyle olur.

Bugün işe gitmedim zira sesim yok Evde dünya iş var.Biterse keyif yapmak istiyorum

Bildigimiz kama sutra degil mi? Nasi ayip seyler yoktu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…