- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.181
Seneye daha iyisini alicam tatlı kis :)Merhaba kizlar
Kama Sutra bitti...
tahmin ettiginiz seyler yoktu.(cok az vardi)
Genelde hintlilerin sosyal yapiya gore iliskilerinden ,ask oyunlarindan bahsetmis yazar.
Farkli kultur oldugu icin degisik kisimlar vardi.
Kitap gunumde bana supriz yapanminerva1988 e sevgiler
_bloom_ ben de ilkokulda okumuştum çalıkuşunu.Mamafih ne demek o zaman öğrenmiştim:)) Hala en sevdiğim kitaptır.Kitap okumayı onunla sevdim diyebilirim.Umarım oğluş için de öyle olur.
Bugün işe gitmedim zira sesim yokEvde dünya iş var.Biterse keyif yapmak istiyorum
maşallah canım kaç yaşında seninkiler
Geçmiş olsun canım_bloom_ ben de ilkokulda okumuştum çalıkuşunu.Mamafih ne demek o zaman öğrenmiştim:)) Hala en sevdiğim kitaptır.Kitap okumayı onunla sevdim diyebilirim.Umarım oğluş için de öyle olur.
Bugün işe gitmedim zira sesim yokEvde dünya iş var.Biterse keyif yapmak istiyorum
Sağol tatlım.Evet var maalesefGeçmiş olsun kuzum. Faranjit mi var sen de? Sesine ne oldu
Sağol canım oğlan 11 yaşında , kızda 7 yaşında onlarla kitap okumak çok zevkli
Geçmiş olsun canım
Sevdi kitabı nerelerdesin deyip soruyorum arada oda bana bilemediklerini soruyor.Dün de hocanım' a takıldı.
Sağol tatlım.Evet var maalesef
Bicak ya da tabanca göründü mu :)Hollow Malikanesi Cinayeti 108. Sayfadayım. Daha cinayet işlenmedi, az kaldı hissediyorum.
Bicak ya da tabanca göründü mu :)
Drina Koprusu'nde imla hatalari var!!! Yoksa ben mi bunca yildir yanlis biliyorum??? ..unutamiyacaklari... inanilmiyacak.... !?
IletisimHangi yayınevi ? Çok bariz yazım yanlışları, gözden kaçacak gibi de değiller aslında. Şaşırdım.
Evet bildigimiz Kama Sutra...Bildigimiz kama sutra degil mi? Nasi ayip seyler yoktu??
Yaa aaSeneye daha iyisini alicam tatlı kis :)
Iletisim
bazı yazarlar kasıtlı yapıyor canım,Iletisim
Ne guzel iki tane birden varmis .bizim sehirde varmi bende arastirayim bari.Canım ben de kütüphaneye üye oldum. Hem de iki tanesine birden
Dediğin gibi güzel kitaplar var. Zaten klasiklerin falan hepsi var.
Son birkaç senede çıkanlar yok sadece.
Eskiden çok kullanirdim kütüphaneyi.
Şimdi tekrar basladim.
Ayrıca çok başka havası var.
O kadar kitabın içinde insan kendini nasıl mutlu hissediyor.
Sanki kocaman,rengarenk bir çiçek bahçesinde dolasiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?