Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi akşamlar kızlar.
Amin Maalouf,Semerkant bitti.
Çok severek,merakla ama aynı ölçüde hüzünle okudum.

Taht kavgaları, ölümler,yalanlar,kitleleri oyuna getirmeler.. Doğu ülkelerinin bir türlü silkinip kendine gelememesi vs.

Ayrica Ömer Hayyam'a hayran oldum.

Bu kitap tüm ününü hak ediyor bence.

Sıradaki kitabım Göç
Herkese sevgiler

Selamlar
Herkesin yine çok gezdiği bir gün sınır oluyorum gezen herkese belirtmek isterim.:)

Masum dizisine başladım 4 bolum ızledim birazdan kalanı bitirim. Kitap okuyasım yok bunyeme fazla geldi geçen hafta .

Ben yatmaya devam

Sapiens elimde kaldı resmen, oku oku birmiyor. Gerçi sadece geceleri uyumadan önce yatakta okuyorum, 5 sayfa okuyup yatıyorum ama olsun gene de haftalardır elimde.

Yarın gelemeyebilirim buralara.

Oy verelim arkadaşlar,
Sonuç ne olursa olsun ülkemiz için hayırlı olsun.

Pazartesi görüşürüz, esen kalın

Beğendiğim yayınevidir kendisi, şaşırdım.
Umarım genelinde yoktur kitabın, gözden kaçmış birkaç hata olmasını dilerim.
bu tarz kelimelerin hepsi boyle yazilmis onun haricinde birsey yok, cevirisi de bence cok guzel.

bazı yazarlar kasıtlı yapıyor canım,
iletişim bu kadar bariz hatalar yapacak bi yayınevi değil sanki
galiba her defasinda aynisini gorunce kendi dilbilgisi bilgimden suphe ettim.

oyy azcik sabir yeter ki iyiles canim.

Arkadaslar yarin gelecekte ulkemizin rotasini belirleyecegimiz bir gun. Herkesin dogrusunun farkli ve kutuplasmalarin had safhada oldugu bu gunlerde ulkemiz, gelecegimiz adina umarim en dogrusu, en hayirlisi ne ise o cikar referandumdan. Karanlik gunlerimizin bitecegi ihtimali bence cok zayif ulkemizin topografik konumundan dogan kiymeti yuzunden bu topraklarda ve diger orta doguda yasayan insanlara malesef huzur yok! Haksizliklara, kim tarafindan olursa olsun zulme, sehitlere, vatandaslar arasi ayrima ve taraflasmaya dur diyecegimiz aydinlik gunler bizim olsun. Sevgilerimle.

bir civciv annesi Bülbülü Öldürmek güzeldi. Scout'ın kız olduğunu başlardaki sayfalarda belirtmesine rağmen ısrarla erkek çocuk olduğunu düşünmem yazarın zihnime Nasıl nüfus ettiğini gösterdi. Bir de keşke Boo ile daha çok sohbet edebilselerdi. Boo'nun o kadar süre neler yaptığını merak ettim. Tespih Ağacının Gölgesinde kitabını sipariş ettim. Devamını da okumak istedim. Bunun dışında ırkçılık konusuna değinmesi ve mahkeme örgüsü çok güzeldi. Atticus adam gibi adammış.

Yaaa çoğunlukla aynı şeyleri düşünmüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…