- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.221
bu tarz kelimelerin hepsi boyle yazilmis onun haricinde birsey yok, cevirisi de bence cok guzel.Beğendiğim yayınevidir kendisi, şaşırdım.
Umarım genelinde yoktur kitabın, gözden kaçmış birkaç hata olmasını dilerim.
galiba her defasinda aynisini gorunce kendi dilbilgisi bilgimden suphe ettim.bazı yazarlar kasıtlı yapıyor canım,
iletişim bu kadar bariz hatalar yapacak bi yayınevi değil sanki
oyy azcik sabir yeter ki iyiles canim.Selamlar
Herkesin yine çok gezdiği bir gün sınır oluyorum gezen herkese belirtmek isterim.:)
Masum dizisine başladım 4 bolum ızledim birazdan kalanı bitirim. Kitap okuyasım yok bunyeme fazla geldi geçen hafta .
Ben yatmaya devam
bir civciv annesi Bülbülü Öldürmek güzeldi. Scout'ın kız olduğunu başlardaki sayfalarda belirtmesine rağmen ısrarla erkek çocuk olduğunu düşünmem yazarın zihnime Nasıl nüfus ettiğini gösterdi. Bir de keşke Boo ile daha çok sohbet edebilselerdi. Boo'nun o kadar süre neler yaptığını merak ettim. Tespih Ağacının Gölgesinde kitabını sipariş ettim. Devamını da okumak istedim. Bunun dışında ırkçılık konusuna değinmesi ve mahkeme örgüsü çok güzeldi. Atticus adam gibi adammış.
maşallah çok aktifsin. tebrik ediyorum seniTutkunun Sırrı bitti. Serinin ilk kitabı kadar beğenmedim. Bunda buram buram klişe vardı gerçekten.
Yarın okul da yok bu gece yeni bir kitaba başlarım
maşallah çok aktifsin. tebrik ediyorum seni
1 adet sorum var önemlidir:)
Biyografik kitap , dizi ve film önerir mısınız bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?