- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.201
Hoşbuldumselam kitap kurtları
Bugün hiç kitap okuyamadım.
Skosnob ve kalinkaselin teşekkür ederim.
xyzt-5544 geçmiş olsun.
koza16 cık hoş geldin.
Ben dee çok beğendim .. Anlatımı ve konusu çok iyi ..Günaydın
Günün ilk günaydınj benden olsun
Hoş geldin.
Çok beğendiğim bir kitaptır o
Migren mi gene
Merhaba kızlar
nasılsınız? hiç okuyamıyorum bu ara. her şey üst üste geldi. sınavım var, ders çalışmam gerek, gözümde enfeksiyon oluştu uzun süre bakamıyorum kitaba. doktor damla verdi balon gibi şiş şu angözlük kullanmam gerekecek enfesikyon geçince. çabuk iyileşip derse kitaplara dönerim inşallah. mutlu hafta sonları hepinize
Merhaba kızlar
nasılsınız? hiç okuyamıyorum bu ara. her şey üst üste geldi. sınavım var, ders çalışmam gerek, gözümde enfeksiyon oluştu uzun süre bakamıyorum kitaba. doktor damla verdi balon gibi şiş şu angözlük kullanmam gerekecek enfesikyon geçince. çabuk iyileşip derse kitaplara dönerim inşallah. mutlu hafta sonları hepinize
Zargana'ya devam
İlginç bir kitap bu Zargana'nın amacı ne henüz çözemedim
Minik bebeğim biraz hasta o yüzden yeterli ilerleme sağlayamadım
merhaba kızlar bugün de okuyamadım ama yatmadan biraz okumak istiyorum. inşallah.
elenaferrante ilgin için teşekkür ederim. Hayır, migrenden değil misafir geldiği için kitap okuyamadım.
Skosnob geçmiş olsun.
Merhaba kızlar
Merhabalar kızlar.
ispanakliborek inşallah çabucak çözersin sıkıntılarını. Gerçekten işte huzur çok önemli.
Inşallah yoluna girer basi şeyler iş yerindeki huzursuzluk çok fena oluyor
ispanakliborek Allah yardımcın olsun. İşyerinde çok fazla psikolojik şiddete merız kalmış biri olarak anlayabiliyorum az çok yaşadıkları
Maalesef bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmıyor. Benim de başıma ne geldiyse az çok birşeyler başardığım için geldi
Gunaydin
ispanakliborek Allah yardimcin olsun. Isyerinde huzursuzluk kotu oluyor. Umarim olumlu seyler olur.
@_meLinDa_ kizil hala
Hayirli olsun. Tez vakitte ins o.guzel haberi senden de alacagiz
** dun herseyin basi merkur kitabini bitirdim. Bazi yerleri fazla zorlama geldi.
Kafa dagitilabilir tabi ama yersiz espri ! Cumleleri beni benden aldi bazen.
Hayırlı olsun kuzumÇok şanslı bir bebek olacak o senin gibi bir halası olacağı için
Birini daha alın diye ben de çok diyorum da, özel sektör için konuşuyorum, az kişiyle çok iş yaptırma derdinde oldukları için beni hiç kaale almıyorlar. Arada patlıyorum ben de yetişemiyorum işlerinize yeter diye. Bir süre düzeliyorlar sonra aynı tas aynı hamam..
İnsanlar çok zor malesef, umarım sıkıntıların tez vakitte çözülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?