Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Iyi aksamlar hanimlar

Eski sayfalari okuyamadim ,bugunlerde hic vaktim yok ,birde bebegim geceleri gec yatinca hic uzunca okuyamadim.

Sabahattin ali kurk mantolu madonna 103.sayfa.cok begendim ama kuyucakli yusuf cok daha guzeldi sanki .

Stefan zweig hala ayni sayfada duruyor .
Peregrineyede baslayip abartsammi bilemedim :))

Durmadan okumak istiyorum ama vakit yetmiyor...
Hepinize tatlimi tatli tatiller

İyi akşamlar kızlar
Bu akşam azıcık sıktım kendimi. Ancak 50 sayfa okuyabildim. Bir saat filan kesintisiz okuyabilenlere hayranım

Bayan peregrine nin tuhaf çocuklarini bitirdim bu kitapla birlikte giovani nin odasini dq okudum bitmesine çok az kaldi

İki erkeğin aşkini anlatiyo fakat kitabi o kadar beğendim ki belki çok saçma gelicek söliceklerim ama david 'in Giovanni ye karşi hissettiklerinin aynisini ünideki eski erkek arkadaşima karsi hişsemistim... Biraz spoiler vericem ama onunda bi odasi vardi tipki kitaptaki gibi ayrilma karatim aldigimda ayni giovanni gibiydi ve ben ayni david gibi hissetmiştim...

Beni çok etkiledi bu kitap yani uzun zamandir kendimden bu kadar çok şey bulduğum bi kitqp olmadi ama tamamen benim anılarimdan kaynaklaniyor bu kitwp iyi ki bu zamanda çikmiş karşima daha önce değil....

İyi geceler kızlar.
Semerkant 250. sayfadayim.
Çok begenerek okuyorum

Günaydın ve mutlu haftasonları herkese
Sonunda kitapta istediğim gibi bir ilerleme kaydettim ve 175. sayfaya geldim. Kitabın içine iyice girebildim sanırım, çok merak ediyorum devamını. Haftasonu pek okuyamayabilirim ama önümüzdeki hafta mutlaka bitiririm bu güzel kitabı

Günaydın

Bugün tiyatroya gideceğim, öncesinde deniz havası alırım, yolda da okumak için sürekli gözüme çarpan Çavdar Tarlasında Çocuklar kitabını düşünüyorum.

Benim için keyifli bir gün olacak gibi görünüyor ki umarım yanılmam, sizin için de çoook mutlu hafta sonları dilerim.

Huzurunuz bol olsun.

Merhaba kızlar
nasılsınız? hiç okuyamıyorum bu ara. her şey üst üste geldi. sınavım var, ders çalışmam gerek, gözümde enfeksiyon oluştu uzun süre bakamıyorum kitaba. doktor damla verdi balon gibi şiş şu an gözlük kullanmam gerekecek enfesikyon geçince. çabuk iyileşip derse kitaplara dönerim inşallah. mutlu hafta sonları hepinize

Geçmiş olsun canım. Zorlama gözünü bu ara, iyileşince dönersin umarım istediğin tempoya

Geçmiş olsun
Bence de zorlama kendini. Sonra okursun bol bol

Sağol canım

Çok geçmiş olsun

Merhabalar kızlar.
ispanakliborek inşallah çabucak çözersin sıkıntılarını. Gerçekten işte huzur çok önemli.

Inşallah yoluna girer basi şeyler iş yerindeki huzursuzluk çok fena oluyor

Kızlar çok teşekkürler iyi dilekleriniz için. Melinda da sağolsun yardımcı oldu. İnşallah çözerim.

dün ve bugün elime hiç kitap almadım

bu gece belki bir kitaba başlarım ama nedense içimden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…