Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu haftalar ve günaydınlar kızlar
Referandum sonucu tüm ülke için hayırlı olur umarım. Ayrışmadığımız, bütünleşebildiğimiz günler görmeyi umut ediyorum (her ne kadar olacağına inanmasam da)
Tam da bu günlere uygun olduğuna inandığım kitabımda sona yaklaştım sonunda
1984 - sayfa 238'deyim. İşlerimi toparlayıp okumaya devam etmek ve en geç 2-3 gün içerisinde bitirmek istiyorum

1 adet sorum var önemlidir:)
Biyografik kitap , dizi ve film önerir mısınız bana ?
film;
shine- the doors- walk the line- la vie en rose- the theory of everything- the man who knew infinity- the imitation game- temple grandin- ed wood- lincoln- into the wild- mar adentro-

kitapları biraz düşünmem lazım

film;
shine- the doors- walk the line- la vie en rose- the theory of everything- the man who knew infinity- the imitation game- temple grandin- ed wood- lincoln- into the wild- mar adentro-

kitapları biraz düşünmem lazım
Işte basgan farkı:)

1 adet sorum var önemlidir:)
Biyografik kitap , dizi ve film önerir mısınız bana ?
Angelina Jolie'nin çektiği film olan Unbroken'ın kitabı var. "Boyuneğmez." Filminin çekileceğinden habersiz alıp okumuştum, çok çok beğendim. Bir kaç ay sonra da filmini izledim sinemada. Ona da bayıldım. Nadiren yaşanabilecek bir hayat. Tavsiye ederim.

minerva1988 dersimi çalıştım geldim

Okumadım henüz ama al beraber okuyalım :) Anne Frank'in Hatıra Defteri var kitap olarak.
Vladimir Bartol - Alamut
Can Dündar - Abim Deniz

aklıma gelen şimdilik bu kadar. Baya bi katkı yaptım sanırım
Bu arada _meLinDa_ nın dediği filmlerin çoğuınu izledim. Favorim The Theory of Everything. Eğer izlemediysen onu mutlaka izle derim. Aynı adamın The Danish Girl var. Onun konumuzla alakası yok ama onu da izle bence

günaydın mutlu haftalar
hafta sonu N-A-R cığımın hediyesi Başka zaman kütüphaneleri'ni bitirdim, kitap güzeldi kolay da okunuyor ama fantazya ödülü alacak kadar mı? ondan tam emin olmadım.
ve dün minerva1988 ciğimin hediyesi Gurur ve Önyargı'ya başladım, kitap hiç klasik gibi değil uzun betimlemeler yok anlamsız diyaloglarlar yok karakterlere de hemen alıştım (tabi bunda filmini 10 milyon kez izlemiş olmam etkili olmuş olabilir) çok sevdim boşuna bu kadar zaman korkmuşum okumaya sağolsun minerva1988 cığım sayesinde okuyorum.
65. sayfadayım

Canım benim iki kitapta çok akıcı :) keyifli okumalar

Aferin başgan gibi olun

Günaydın arkadaşlar..

Haftasonu hiç okuyamadım.. Bugün okul yok hedefim kitabımı bitirmek..
Moralsizim, umudumu her ne kadar kaybetmek istemesem de geleceğimiz için endişeliyim..
Neysee artık belki bir gün karanlıklar da aydınlığa çıkar kim bilir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…