- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.241
film;1 adet sorum var önemlidir:)
Biyografik kitap , dizi ve film önerir mısınız bana ?
1 adet sorum var önemlidir:)
Işte basgan farkı:)film;
shine- the doors- walk the line- la vie en rose- the theory of everything- the man who knew infinity- the imitation game- temple grandin- ed wood- lincoln- into the wild- mar adentro-
kitapları biraz düşünmem lazım
en sevdiğim tür olunca, biyografik ve gerçek olaya dayanan filmler ennn ennn sevdiğimIşte basgan farkı:)
Angelina Jolie'nin çektiği film olan Unbroken'ın kitabı var. "Boyuneğmez." Filminin çekileceğinden habersiz alıp okumuştum, çok çok beğendim. Bir kaç ay sonra da filmini izledim sinemada. Ona da bayıldım. Nadiren yaşanabilecek bir hayat. Tavsiye ederim.1 adet sorum var önemlidir:)
Canım benim iki kitapta çok akıcı :) keyifli okumalargünaydın mutlu haftalar
hafta sonuN-A-R cığımın hediyesi Başka zaman kütüphaneleri'ni bitirdim, kitap güzeldi kolay da okunuyor ama fantazya ödülü alacak kadar mı? ondan tam emin olmadım.
ve dünminerva1988 ciğimin hediyesi Gurur ve Önyargı'ya başladım, kitap hiç klasik gibi değil uzun betimlemeler yok anlamsız diyaloglarlar yok karakterlere de hemen alıştım (tabi bunda filmini 10 milyon kez izlemiş olmam etkili olmuş olabilir ) çok sevdim boşuna bu kadar zaman korkmuşum okumaya sağolsun minerva1988 cığım sayesinde okuyorum.
65. sayfadayım
Aferin başgan gibi olunminerva1988 dersimi çalıştım geldim
Okumadım henüz ama al beraber okuyalım :) Anne Frank'in Hatıra Defteri var kitap olarak.
Vladimir Bartol - Alamut
Can Dündar - Abim Deniz
aklıma gelen şimdilik bu kadar. Baya bi katkı yaptım sanırım
Bu arada_meLinDa_ nın dediği filmlerin çoğuınu izledim. Favorim The Theory of Everything. Eğer izlemediysen onu mutlaka izle derim. Aynı adamın The Danish Girl var. Onun konumuzla alakası yok ama onu da izle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?