Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlar
Geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim, seviyorum sizleri
Zargana'ya devam ediyorum Zorba'cılar yarına hazır olun çünkü elimde başka kitap yok

Neden geçmiş olsun dediler sana? Kaçırdım mı? Önemli bir şey değildir inşallah

Ve merakla bekledigim masum dizisini ızledim. Her bolum 1 saat kadar 8 bolum sürdü sevdik ben diziyi internet dizileri artarsa üyelik alınabilir

Kitap okumuyorum son 3-4 gündür bakalım ne zaman canım isteyecek

Ve merakla bekledigim masum dizisini ızledim. Her bolum 1 saat kadar 8 bolum sürdü sevdik ben diziyi internet dizileri artarsa üyelik alınabilir

Sonu nasıldı sence? Ben bayılarak izledim diziyi. Oyunculukların hepsi ayrı ayrı muhteşemdi. Ama sonda tatmin etmeyen bişeyler vardı. Hatta kafamda alternatif bir son bile var

Kuzu ücretli mi izleniyor bu diziler, yoksa kanalın internet sitesinden direk izliyor musun?
Nasıl oluyor, beni aydınlatır mısın

Blutv aylık 10 tl

Sonu nasıldı sence? Ben bayılarak izledim diziyi. Oyunculukların hepsi ayrı ayrı muhteşemdi. Ama sonda tatmin etmeyen bişeyler vardı. Hatta kafamda alternatif bir son bile var

Blutv aylık 10 tl
Tahminlerim benim tutmadı sonunu da beğendim. Uzun uzun bakışların olmadığı dizi izlemek çok iyi geldi :)

watty nedir? çok cahilim
Bir de dikkatimi çekti okuduğun kitapları beğenmiyosun genelde, neye göre seçiyosun kitaplarını

wattpad diye bir sosyal mecra var amatör yazarların hikayelerini paylaştığı bir ortam. yayınevleri bazen burdan çıkan hikayeleri kitaplaştırıyorlar.

ben mümkün olduğunda burdan çıkma hikayeleri almamaya çalışıyorum ama ya hediye geliyor ya da yayınevi okumam için gönderiyor. bazılarını beğeniyorum bazılarını beğenmiyorum, yazım tarzına göre değişiyor aslında

umarım anlatabilmişimdir

wattped i biliyorum, watty in kısaltması olduğunu bilmiyordum
E peki yayınevleri neden sana gönderiyor, bize de göndersinler di mi kanki _meLinDa_

wattped i biliyorum, watty in kısaltması olduğunu bilmiyordum
E peki yayınevleri neden sana gönderiyor, bize de göndersinler di mi kanki _meLinDa_
Bana göndermesinler kanki, çok büyük önyargılıyım wattped için
Okunacak çok kitap var, onları istemem

Ne iş yapiyosun?? Yayin evleri kitqp yolluyo demişsinde ilgimi çekti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…