Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Filmi çok şekerdi ben sevdim. Tam böyle ailece izlemelik. O yüzden kitabını okumak istemedim hiç. :)

Yüzüncü ad bitti sonunda. Bir antikacının içinde Allah'ın 100. Adının içinde yazdığına inanılan kitabın peşinden çıktığı yolculuğu ve Yolculuğu boyunca yaşadığı serüveni konu alıyor kitap. Ben çok beğendim ancak elimde süründü kaldı.
Yeni kitabım katre-i matem.

Bana göndermesinler kanki, çok büyük önyargılıyım wattped için
Okunacak çok kitap var, onları istemem
ben okur muyum sence kanki
ee buldu mu peki
Çok ilgimi çekti konusu hemen ekliyorum listeme

ben okur muyum sence kanki

ee buldu mu peki
Çok ilgimi çekti konusu hemen ekliyorum listeme
@Ruhimucerret okuyacak sanırım. Onun için dikkatli yazmaya çalıştım.
Allah'ın 99 adı var ya. Bu kitapta 100. Adının yazdığına inanılıyor. Bir de o yıl canavar yılı ve dünyanın sonunun geldiği düşünülüyor. Kitap yolculuk yapan antikacının yazdığı 4 adet günlüğün birleşiminden oluşuyor.

Herkese iyi aksamlar

Yogun gunlerin arasinda okumak icin debelenip duruyorum .bazen kitap okumak bile luks oluyor

Bayan peregrenin tuhaf cocuklari 250.sayfadayim.tarzim degil ,cocuklarim okuyacak olmasa verdigim paraya acirdim ama evdeki gurultunun icinde bile okunan ve kafa dagitmak icin iyi bir kitap .

Kurk mantolu madonnna bitti.abartildigi gibi birsey bulamadim galiba cok sey bekledim .kesinlikle kuyucakli yusuf cok daha guzeldi.

Clarissa ya devam eger bebegim bugunlerde erken uyursa sakin kafayla okuyabilirim

Herkese huzurlu geceler

Bence de kuyucaklı yusuf mükemmeldi. Beklentiyi çok yükselttiker kürk mantollu madonna da. Fazla popüler oldu. :)

Bence de kuyucaklı yusuf mükemmeldi. Beklentiyi çok yükselttiker kürk mantollu madonna da. Fazla popüler oldu. :)
Bencede sanki kurk mantolu madonna nin tarzi orhan pamuk a cok benzettim .sabahattin aliyi cok severim ayip olmasin ama bazi yerlerinde sıkıldım bile:))

Birbirimizin okuduğu kitaplarla ya da okuyanla dalga geçtiğimizi bilmiyordum kızlar
Wattpad le ilgili bi espri seninle bir ilgisi yok ki . Bir ara kızlara wattpad kitapları alacağım yönünde şaka yapmıştım ordan çıkan bi durum

Merhaba Kitap Kurtları

1Q84 e hız verip bitirmem lazım.

_meLinDa_ başkanım, şayet 1Q84 ü bitirirsem ben de sizinle Oblomov'u okuyacaktım. Sakıncası yoksa ve dediğim gibi 1Q84 ü bitirirsem ben de katılabilirim değil mi?

yezdaasya geçmiş olsun.

loliss miniğine kıyamam. şimdi daha iyi mi?

Haydi ben uyumadan önce biraz okuyayım inşallah.
Herkese huzurlu geceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…