- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.301
Bayan peregrine bitti
Ben çok sevemedim, ama filmi güzel olabilir diye düşünüyorum, filmini izlicem
Şuan devamını alıp okumayı düşünmüyorum ama filmi seversem ve filmin de devamı gelecekse belki o zaman alıp okurum
Bu akşam başlayabilirsem Zorba'ya başlayacağım
ben okur muyum sence kankiBana göndermesinler kanki, çok büyük önyargılıyım wattped için
Okunacak çok kitap var, onları istemem
ee buldu mu pekiYüzüncü ad bitti sonunda. Bir antikacının içinde Allah'ın 100. Adının içinde yazdığına inanılan kitabın peşinden çıktığı yolculuğu ve Yolculuğu boyunca yaşadığı serüveni konu alıyor kitap. Ben çok beğendim ancak elimde süründü kaldı.
Yeni kitabım katre-i matem.
@Ruhimucerret okuyacak sanırım. Onun için dikkatli yazmaya çalıştım.ben okur muyum sence kanki
ee buldu mu peki
Çok ilgimi çekti konusu hemen ekliyorum listeme
Sen tam bir Wattpad çılgınısın, seni çılgınben okur muyum sence kanki
ee buldu mu peki
Çok ilgimi çekti konusu hemen ekliyorum listeme
loliss sıkı wattpadçi :)))Sen tam bir Wattpad çılgınısın, seni çılgın
Herkese iyi aksamlar
Yogun gunlerin arasinda okumak icin debelenip duruyorum .bazen kitap okumak bile luks oluyor
Bayan peregrenin tuhaf cocuklari 250.sayfadayim.tarzim degil ,cocuklarim okuyacak olmasa verdigim paraya acirdim ama evdeki gurultunun icinde bile okunan ve kafa dagitmak icin iyi bir kitap .
Kurk mantolu madonnna bitti.abartildigi gibi birsey bulamadim galiba cok sey bekledim .kesinlikle kuyucakli yusuf cok daha guzeldi.
Clarissa ya devam eger bebegim bugunlerde erken uyursa sakin kafayla okuyabilirim
Herkese huzurlu geceler
Bencede sanki kurk mantolu madonna nin tarzi orhan pamuk a cok benzettim .sabahattin aliyi cok severim ayip olmasin ama bazi yerlerinde sıkıldım bile:))Bence de kuyucaklı yusuf mükemmeldi. Beklentiyi çok yükselttiker kürk mantollu madonna da. Fazla popüler oldu. :)
Sen tam bir Wattpad çılgınısın, seni çılgın
loliss sıkı wattpadçi :)))
wattped i biliyorum, watty in kısaltması olduğunu bilmiyordum
E peki yayınevleri neden sana gönderiyor, bize de göndersinler di mi kanki_meLinDa_
Ne iş yapiyosun?? Yayin evleri kitqp yolluyo demişsinde ilgimi çekti:)
Wattpad le ilgili bi espri seninle bir ilgisi yok ki . Bir ara kızlara wattpad kitapları alacağım yönünde şaka yapmıştım ordan çıkan bi durumBirbirimizin okuduğu kitaplarla ya da okuyanla dalga geçtiğimizi bilmiyordum kızlar
samimiyetimize güvenerek takılıyoruz birbirimize, senlik bişey yok ciddenBirbirimizin okuduğu kitaplarla ya da okuyanla dalga geçtiğimizi bilmiyordum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?