- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.321
çok şükür daha iyi canımMerhaba Kitap Kurtları
1Q84 e hız verip bitirmem lazım.
_meLinDa_ başkanım, şayet 1Q84 ü bitirirsem ben de sizinle Oblomov'u okuyacaktım. Sakıncası yoksa ve dediğim gibi 1Q84 ü bitirirsem ben de katılabilirim değil mi?
@yezdaasya geçmiş olsun.
loliss miniğine kıyamam. şimdi daha iyi mi?
Haydi ben uyumadan önce biraz okuyayım inşallah.
Herkese huzurlu geceler dilerim.
Tabi ki canım, bekliyoz oblomov okumasınaMerhaba Kitap Kurtları
1Q84 e hız verip bitirmem lazım.
_meLinDa_ başkanım, şayet 1Q84 ü bitirirsem ben de sizinle Oblomov'u okuyacaktım. Sakıncası yoksa ve dediğim gibi 1Q84 ü bitirirsem ben de katılabilirim değil mi?
@yezdaasya geçmiş olsun.
loliss miniğine kıyamam. şimdi daha iyi mi?
Haydi ben uyumadan önce biraz okuyayım inşallah.
Herkese huzurlu geceler dilerim.
Ne güzel. Demek senin eleştirilerin yayınevleri için önemli.Okuyup yorumlamam için gönderiyorlar
ücret veriyorlarsaNe güzel. Demek senin eleştirilerin yayınevleri için önemli.
Peki bu nasıl oldu?
Yani sen başvuru falan mı yaptın,ücret veriyor musun ya da alıyor musun,nasıl değerlendirme yapıyorsun. Biraz bilgilendirir misin
Selam herkese ben okumaktan iyice koptum ya butun bos vakitlerimde hali falan bakiyorumya da candy crush oynuyorum iyi ki 5 can var sadece de hemen bitiyor
Oblomov'u ben sanirim 2 yil once okudum ondan once bir yil kitaplikta bekledi kalin kitaplari hep erteliyorum ben, cekindigim icin. Ben cok sevdim, karakter cok tatli ama bazen gercek hayatta yanina gidip sirtindan ittiresiniz geliyor. Seveceginizi dusunuyorum.
_meLinDa_ dunku film onerilerini ben de not edicem. Gercek hikayeleri severim.
Ben Sabahattin Ali'nin en cok Icimizdeki Seytan ve Kuyucakli Yusuf'unu severim. Bence Kurk Mantolu Madonna isminden dolayi ve ask mesk konulu oldugu icin bu kadar tuttu. e bide suru psikolojisi.
Hmmm yetismedigim laf kaldi mi??? Whatpadd okumayi dusunmuyorum. Cok onyargiliyim ayrica okumam gereken daha on siralarda bir suru yazar ve kitap var. Ordaki gencleri yazmaya tesvik ettigi icin desteklesem de, gencleri tamamen bos bi hikaye oldugunu dusundugum Kotu Cocuk gibi bence dejenere hikayelere yonlendirdigi icin biraz da kiziyorum. Neyse bu da bir adimdir belki. Ben de ilk okuma yillarim da cahil cuhela bi sekilde birseyler okurdum.
Drina Koprusu syf 90
Sevgiler efenim.
Yok kuzum her konuya vakıf oldun :)) ben de okumuyorum canımın istemesini bekliyorum :))Selam herkese ben okumaktan iyice koptum ya butun bos vakitlerimde hali falan bakiyorumya da candy crush oynuyorum iyi ki 5 can var sadece de hemen bitiyor
Oblomov'u ben sanirim 2 yil once okudum ondan once bir yil kitaplikta bekledi kalin kitaplari hep erteliyorum ben, cekindigim icin. Ben cok sevdim, karakter cok tatli ama bazen gercek hayatta yanina gidip sirtindan ittiresiniz geliyor. Seveceginizi dusunuyorum.
Ben Sabahattin Ali'nin en cok Icimizdeki Seytan ve Kuyucakli Yusuf'unu severim. Bence Kurk Mantolu Madonna isminden dolayi ve ask mesk konulu oldugu icin bu kadar tuttu. e bide suru psikolojisi.
Hmmm yetismedigim laf kaldi mi??? Whatpadd okumayi dusunmuyorum. Cok onyargiliyim ayrica okumam gereken daha on siralarda bir suru yazar ve kitap var. Ordaki gencleri yazmaya tesvik ettigi icin desteklesem de, gencleri tamamen bos bi hikaye oldugunu dusundugum Kotu Cocuk gibi bence dejenere hikayelere yonlendirdigi icin biraz da kiziyorum. Neyse bu da bir adimdir belki. Ben de ilk okuma yillarim da cahil cuhela bi sekilde birseyler okurdum.
Drina Koprusu syf 90
Sevgiler efenim.
Ne güzel. Demek senin eleştirilerin yayınevleri için önemli.
Peki bu nasıl oldu?
Yani sen başvuru falan mı yaptın,ücret veriyor musun ya da alıyor musun,nasıl değerlendirme yapıyorsun. Biraz bilgilendirir misin
Selam herkese ben okumaktan iyice koptum ya butun bos vakitlerimde hali falan bakiyorumya da candy crush oynuyorum iyi ki 5 can var sadece de hemen bitiyor
Drina Koprusu syf 90
Sevgiler efenim.
Yok kuzum her konuya vakıf oldun :)) ben de okumuyorum canımın istemesini bekliyorum :))
Ya biz okuyunca he deyip geçiyoruz ama ergenlerimin elinde hep o tarz kitaplar ve üzülüyorum . Içinde cinsellik , şiddet vs çok fazla. Içlerinde iyinyazarlar olacak elbet vardır ama keşke tecavuzcusune aşık olan kızlar olmadan olsa birşeyler.
Eşya olayın ne alemde bitiyor mu eksiklikler ?
Çabuk okunuyor çünkü o tür kitaplar. Asude'nin kitaplarını okumuştum ben. Pabucumun ajanı, kitabın ismi de bu
Komik evet, eğlendirdi evet, ama kitapta zorba, kıskanç, kaba bir adam var. Ama zengin ve yakışıklı. Güzel ama orta gelirdi bir ailenin kızı. Asi ama adam bunu yola getiriyor falan filan.. Bana kitapların hepsi aynı konuda gibi geliyor. Bi tanesini okudum işte, devamına gerek yok sanki
günaydın gurur ve önyargı sayfa 210 gerçekten çok güzel bir kitap hiç elimden bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?