Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

çok şükür daha iyi canım
İyi geceler

Tabi ki canım, bekliyoz oblomov okumasına

Okuyup yorumlamam için gönderiyorlar
Ne güzel. Demek senin eleştirilerin yayınevleri için önemli.

Peki bu nasıl oldu?
Yani sen başvuru falan mı yaptın,ücret veriyor musun ya da alıyor musun,nasıl değerlendirme yapıyorsun. Biraz bilgilendirir misin

Günaydın güzeller
Güne iş arkadaşım sayesinde çok güzel başladım. Ne zamandır kestane şekeri istiyordum, geçen de ona sormuştum, yer önermişti bana ama uzaktı gidip alamamıştım haftasonu. Almış da bana getirip masama koymuş bu sabah Sanırım geçen gün tartışmıştık, ondan affettirmeye çalışıyor kendini
1984'te de 286. sayfaya geldim. Umuyorum ki bugün biter

Selam herkese ben okumaktan iyice koptum ya butun bos vakitlerimde hali falan bakiyorum ya da candy crush oynuyorum iyi ki 5 can var sadece de hemen bitiyor
Oblomov'u ben sanirim 2 yil once okudum ondan once bir yil kitaplikta bekledi kalin kitaplari hep erteliyorum ben, cekindigim icin. Ben cok sevdim, karakter cok tatli ama bazen gercek hayatta yanina gidip sirtindan ittiresiniz geliyor. Seveceginizi dusunuyorum.
_meLinDa_ dunku film onerilerini ben de not edicem. Gercek hikayeleri severim.
Ben Sabahattin Ali'nin en cok Icimizdeki Seytan ve Kuyucakli Yusuf'unu severim. Bence Kurk Mantolu Madonna isminden dolayi ve ask mesk konulu oldugu icin bu kadar tuttu. e bide suru psikolojisi.
Hmmm yetismedigim laf kaldi mi??? Whatpadd okumayi dusunmuyorum. Cok onyargiliyim ayrica okumam gereken daha on siralarda bir suru yazar ve kitap var. Ordaki gencleri yazmaya tesvik ettigi icin desteklesem de, gencleri tamamen bos bi hikaye oldugunu dusundugum Kotu Cocuk gibi bence dejenere hikayelere yonlendirdigi icin biraz da kiziyorum. Neyse bu da bir adimdir belki. Ben de ilk okuma yillarim da cahil cuhela bi sekilde birseyler okurdum.
Drina Koprusu syf 90
Sevgiler efenim.

ücret veriyorlarsa __giz__ o muhteşem yorumlarıyla kesin zengin olurdu

Yok kuzum her konuya vakıf oldun :)) ben de okumuyorum canımın istemesini bekliyorum :))
Ya biz okuyunca he deyip geçiyoruz ama ergenlerimin elinde hep o tarz kitaplar ve üzülüyorum . Içinde cinsellik , şiddet vs çok fazla. Içlerinde iyinyazarlar olacak elbet vardır ama keşke tecavuzcusune aşık olan kızlar olmadan olsa birşeyler.
Eşya olayın ne alemde bitiyor mu eksiklikler ?

Hayır herhangi bir ücret almıyorum. Okuyup kitapları beğenip beğenmediğim durumlara göre yorum yapıyorum. Goodreads'te puan veriyorum. E-mail adresimden benimle iletişime geçiyorlar zaten ben talep etmiyorum.

_meLinDa_ 'nın dediği gibi ücret verilse zengin olurdum

Kötü Çocuğu bir de film yaptılar ya deliriyorum

Çabuk okunuyor çünkü o tür kitaplar. Asude'nin kitaplarını okumuştum ben. Pabucumun ajanı, kitabın ismi de bu
Komik evet, eğlendirdi evet, ama kitapta zorba, kıskanç, kaba bir adam var. Ama zengin ve yakışıklı. Güzel ama orta gelirdi bir ailenin kızı. Asi ama adam bunu yola getiriyor falan filan.. Bana kitapların hepsi aynı konuda gibi geliyor. Bi tanesini okudum işte, devamına gerek yok sanki

Yayıncılıkta artık zorbalık para getiriyoe. Müptela yayınlarından çıkma bir kitap vardı ismini anımsayamadım şimdi. Bir kıza tecavüz eden 5 kişiden biri kıza aşık oluyordu ve onunla evleniyordu.

Kızlar Pro Üyelik hala devam ediyor mu? Ona göre ücret yatıracağım da, bilgisi olan var mı?

Kazen'e yazdım ama dönmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…