Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sanki kitaplarının arasında Suç ve Ceza gördüm ne zaman okuyacaksın bizde ortak okuma yapalım mı
yapalım canım gurur ve önyargı bitsin araya başka bir kitap alayım sonra okuyalım sana da uyarsa, her ne kadar gurur ve önyargı normal klasikler kadar yormasa da yine de üst üste iki klasik okumamakta fayda var

Okumamak, okutmamak lazım sanırım. Hatta şikayet edilecek yerler olmalı ve bu tür kitaplar da şikayet edilmeli..

Yerim seni.
Ya başgan Holden karakterini sevdiğin kadar varmış. Nette kitap hakkında çok olumsuz yorum vardı. Sıkıcı, zaman kaybı, gereksiz ön planda vs diye ama ben bayıldım.
Holden'ı sevmeyen beni de sevmesin dermişim
ben ergen, çocuk karakter çok seviyorum, Holden da canımdır
senle zevklerimiz uyuşunca da ayrı bi gururlanıyorum kız

ben ergenken teyzemdeki klasikleri okuyordum. Simdi Allah razi olsun teyzemden diyorum. Birseyler asiladi bana.
Esyalar yarim yamalak da olsa secildi siparisleri bekliyoruz canim eksikler cok ama takmiyorum ya napimm...Evlenmek cok zormus yanliz bunu anladim. Sordugun icin tesekkur ederim. Senin ayak ne alemde?

Kötü Çocuğu bir de film yaptılar ya deliriyorum
imdb den eksi puan alacak nerdeyse. Ben yorumlara baktim fena simdi o kiz baska kitap cikarmis galiba kitapcida gormustum. Insallah gozumuzun onunde olgunlasir da zevk alarak okuyacagimiz seyler yazar.

jane eyre tarzi desene

Yerim seni.
Ya başgan Holden karakterini sevdiğin kadar varmış. Nette kitap hakkında çok olumsuz yorum vardı. Sıkıcı, zaman kaybı, gereksiz ön planda vs diye ama ben bayıldım.
Holden cok tatli, kitabi da cok begenmistim ama nesini sevdin karakterin ya da kitabin deyince tarif edemiyorum. Sanirim insanin icindeki dusunce akisini en acik haliyle yansitabildigi ve cok dogal oldugu icin.

Jane eyre okumadım desem
Kitaplar özendiriyor gençleri, bu sefer hastalık derecesinde kıskançlık normalleşiyor.
Mesela kitapta erkeklerle konuştuğu için kızı kolundan sürüklüyor, kız direnince de omzuna atıp kızı ortamdan çıkarıyordu. Bana komik geliyor bu, ama ergenler buna heves ederek yanlış adam seçiyorlar bu sefer. İyi ki ergenliğimde yokmuş böyle kitaplar, ya bide onlara özenseydim

Macolugun kadin gozunde prim yapmasina tahammul edemiyorum ya. Hele de genclerin. Erkegi guclu gormek istiyorsa spor falan yaptirsin ne biliyim iyi ki yokmus gercekten ya. Beynimiz kismen daha temiz

Macolugun kadin gozunde prim yapmasina tahammul edemiyorum ya. Hele de genclerin. Erkegi guclu gormek istiyorsa spor falan yaptirsin ne biliyim iyi ki yokmus gercekten ya. Beynimiz kismen daha temiz

Benim ergenliğim İpek Ongun'la geçti mesela. Şuan okusam o kadar zevk almam tabi ama o zamanlar yaşadıklarımıza daha yakındı o. İlk aşklar ancak mesafe sebebiyle bitiyordu, ses yükseltme bile yoktu kendi aralarında, değil ki şiddetli kavgalar, omzuna atmalar falan..
Doğum günüm yaklaştıkça yine hey gidi günler hey moduna giriyorum
Sizin düğün ne zamndı

Kendilerine şiddet uygulayan erkeklere bayılan kızları okuyorlar dolayısıyla ona özeniyorlar

Whiteandblue merhaba
Listemizde yer alman için burda olman gerekiyor yalnızca bitirme bildirimi yapılman yeterli değil maalesef

Gel sohbet de edelim

Ben okuma hedefi için sayı vermiştim ama listede değilim sanırım birkaç defa baktım. Listeye girmek için de mi 2 ay beklemem gerek

Ipek Ongun ben okumadim ama simdikilerle kiyaslanmaz bile. Bizim 19 mayis baya az kaldi.

Ben sonunda evime geldim gecen hafta. Ama hasta yattim bu sefer de o yuzden giremedim. Iyilestim geldim kosa kosa. Cok ozledim hepinizi.
hosgeldiiinnn gecmis olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…