Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ismi hoşuma gitti de anladım. Çok dolduramamis içini türk filmi kıvamı gibi

Adı Aylin bitti.
Aylin'i okuduktan sonra seveni olduğu kadar sevmeyeni de bol. Benim de ifrit olduğum yönleri olsa da mesleki başarılarına şapka çıkarmamam elde değil.
Kulin'in biyografilerini okumaktan hoşlanıyorum. Hele ki böyle bir hayat sürmüş, korkularının üzerine gitmiş, çoğu insanın bir kaç ömre bile sığdırmayacağı hayatı yaşamış bir kadını tanımaktan dolayı çok memnunum.

Günaydınlar. İncir Kuşları sayfa 253. Konusu kurgu olmayan, bizzat savaşta yaşanan gerçekler, acı verici. Ama çok basit bir dille yazılmış, daha duygu yüklü olabilirdi..
o kitabı okuduğumda bende aynı şeyleri düşünmüştüm. Dili çok basit gelmişti. Ama gerçekleri anlattığı için hoşuma gitmişti.

bende sendenim. hafta sonu sınav var ve artık okul bitsin istiyorum. İstanbul'da mısın bilmiyorum ama Pazar günü avrasya maratonu var sanırım yine yollar kapalı

Frezya bitti. Ne beğendim ne de beğenmedim, ikisinin arası bir duyguyla bitirdim. Yalnız kitabın sonunda yazarın hoşuma giden bir notu vardı. İstismara maruz kalan kadınlar için ne yapılabileceğini yazmıştı.

Kitap genel olarak klişe barındıran, eski Türk filmleri tadında bir kitaptı

Kemal varol-haw ve bayan peregrine serisinin ikinci kitabini bitirdim ikisinide az once bitirdim son kirk sayfalari kalmişti

Haw- bir köpeğin ağzindan yazilmiş çoook beğendim diyemesmde hem konusu hem bakiş acisi hem dili čok farkliydi sevdim bi süre sonrw yine okumak isteyebilirim

Gölge şehir serinin devam kitabi ilkine göre daha heycanli ve daha karisikti ben bir iki yerinde mantik hatasi buldum ama keyifliydi okumasi sıkmadi beni tam iş yerinde okuncak bi kitap bence acayip hizli ilerliyo ve çok agir olmadigi için gürültüde falan iyi gidiyo:)

Ve bu iki kitap okuma fikri beni çok korkuturdu kafam karişir yapamam gibi gelmişti ama baya iyi gidiyor hatta sevdim hiç karişmadi kafam üstelik farkli tarzlada iki kitap bence daha çok okuma sağliyo bile olabilir

cok gecmis olsun

Skosnob @_Cassandra_ çok geçmiş olsun kızlar, Allah beterinden korusun

Allah şifa versim inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Çok teşekkür ederim kızlar

Herkese günaydın

Müsade senin canım
Her şey yolundadır inşallah, dikkat et kendine

Günaydın kızlar
Bir İdam Mahkumunun Son Günü ağır ilerliyor çünkü sürekli duygusala bağlıyorum okurken. Resmen içim parçalanıyor. Evde okusam kesin ağlarım da serviste gidip gelirken okuduğum için tutuyorum kendimi
Ruhlar Kütüphanesi ise son 125 sayfa. Bugün yarın okur bitiririm umarım işlerim çok yoğun olmazsa. Baya hareketli olarak devam ediyor şuan. Ama anladım ki ard arda seri kitapları okumak çok bana göre değil, sıkılıyorum, bitse de kurtulsam moduna giriyorum. O yüzden bundan sonra seri okuyacaksam sanırım en az 1 ay koyarım araya ki tadına varabileyim kitapların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…