- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.781
Ismi hoşuma gitti de anladım. Çok dolduramamis içini türk filmi kıvamı gibiGerçek bir olaydan esinlenilmiş. Yetimhanede tecavüze uğrayıp şarkıcılığa başlayan Hacer isimli bir kızın hikayesiymiş ama pek arka kapakta yazdığı gibi gelmedi bana.
Biraz... laçka bi tarzı var.
Gerçek bir olaydan esinlenilmiş. Yetimhanede tecavüze uğrayıp şarkıcılığa başlayan Hacer isimli bir kızın hikayesiymiş ama pek arka kapakta yazdığı gibi gelmedi bana.
Biraz... laçka bi tarzı var.
Ismi hoşuma gitti de anladım. Çok dolduramamis içini türk filmi kıvamı gibi
PostigaHangi yayınevi?
o kitabı okuduğumda bende aynı şeyleri düşünmüştüm. Dili çok basit gelmişti. Ama gerçekleri anlattığı için hoşuma gitmişti.Günaydınlar. İncir Kuşları sayfa 253. Konusu kurgu olmayan, bizzat savaşta yaşanan gerçekler, acı verici. Ama çok basit bir dille yazılmış, daha duygu yüklü olabilirdi..
bende sendenim. hafta sonu sınav var ve artık okul bitsin istiyorum. İstanbul'da mısın bilmiyorum ama Pazar günü avrasya maratonu var sanırım yine yollar kapalıGünaydın...
Bu hafta kitap elime almıyorum ders çalışmak için. Hafta sonundan sonra doyasıya okumak istiyorum.
Dün akşam Büyüleyici Bağırsak kitabını bitirdim. Aslında geçen ay başlamıştım ama nişanlım okumak isteyince kitabı ona vermiştim. Geri alınca da okuyup bitirdim.
1q84 te son 3 bölüm kaldı ama inatla elime almıyorum. Çok merak ediyorum. Pazar akşamı okuyup nisanı çok verimsiz bir şekilde kapatmış olurum.
Evet severek okudum. Okuduğum en iyi distopya diyemem ama kesinlikle iyi örneklerinden.Şu anda deli gibi kitap okumak istiyorum ama işlerim var.
Damızlık Kızın Öyküsü çok güzel ilerliyor. P PembePaltolu sen beğenmiş miydin?
Tabiki listeden cikarmam...Merhaba kızlar.
Bir süre müsaade isteyeceğim.
Okuyamiyorum. Okuyamadigim için de uğrayamadım. Bir şeylere odaklanamiyorum. İzin talebimin kabulünü rica ederim. Kusura bakmayın lütfen.
En kısa zamanda dönerim inşallah.
Bu kitabi baya merak.ediyorum bende şu ana kadar.hoç kotu yorum duymadimDamızlık Kızın Öyküsü
Sayfa 285
Son 100 sayfa.
cok gecmis olsun
Skosnob Geçmiş olsun Allah acil şifa versin. O kadar haklısın ki. Dünyada en büyük zenginlik kesinlikle sağlık.
@_Cassandra_ çok geçmiş olsun melege.
Bilmez miyim.. evlat demek neredeyse mutluluk kadar endişe ve korku demekmiş.
Allah hepimizin yavrusunu korusun .
Allah şifa versim inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Ergenuslarla işiniz zor Allah kolaylık versin. 2 hafta önce özel toplantıya çağırdılar bizi de erkek öğrenciler iyicene azıttılar diye
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Neva'cığa
Müsade senin canımMerhaba kızlar.
Bir süre müsaade isteyeceğim.
Okuyamiyorum. Okuyamadigim için de uğrayamadım. Bir şeylere odaklanamiyorum. İzin talebimin kabulünü rica ederim. Kusura bakmayın lütfen.
En kısa zamanda dönerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?