Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

slm topige ve herkese. ben bu yıl kendime hedef olarak Robert jordan adlı yazarimizin zaman Çarkı serisini bitirmeyi düşündüm. ayda 1 kitap okuyacağım dedim kendime.bir bebisim var daha hızlı gidemiyorum. ilk 3 cildi bitirdim.simdi 4.cildin 2. kitabında ve 670. sayfadayim. arada girer ve kaldığım yeri yazarım. sevgiyle kalin

Siyah Kan bitti
Son 100 sayfa sürekli bir heyecan vardı ama keşke sonu farklı olsaydı.Sıradan bir son olmuş maalesef

İyi akşamlar kızlar
tembel günümdeydim ders çalışmadım. Stefan Zweig Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bitti. bilinmeyen bir kadın; onun yalnızlığı, farkedilme çabası, yıllar süren tutkusu, ilk satırdan itibaren içime işledi. bir erkek yazarın, bir kadının iç dünyasını bu kadar etkileyici anlatması ayrıca güzel.

yeni kitabıma henüz karar vermedim sevgiler benden hepinize

Bugün elime hiç kitap almadım. Boş günümdü zaten tembellik yaptım

Bilge Adamın Korkusu'nu okuyan var mı kızlar

İyi akşamlar ve mutlu tatiller
Müdürümüzün kızına sipariş ettiğim kitaplar geldi bir göz atayım derken Dedemin Bakkalını okudum bitti. Sosyal medyada bir zamanlar severek takip ettiğim bir kadındı. Kitabı da yer yer gülerek okudum. Zihin boşaltmak için bire bir oldu. Bir gün miniğim olunca alırım okuması için sanırım.

Günaydın
Uyumadan önce yatakta okumalık kitabım olan Piraye'ye Mektuplar da 22. Sayfadayım. Beni şiirsel cümleler sıkıyor, onu anladım.

Gün içerisinde okumak için de Pal Sokağı Çocukları ve Ağrı Dağı Efsanesi ni seçtim. İkisinden birisini yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…