- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.861
Misafirler için hali yikatmaya ne gerek var bence gelen misafirler kızacak bu durumamelinda, cassandra, sanırım donukpudra,alabilirsem ben (haftaya misafirim gelecek o parayla halılarımı yıkatabilirim)
Fotoğrafları görünce aklımdan geçti. Acaba görüşürler mi ki diye düşündüm. nasıl da güzel olmuş.Dünya ne kadar küçük bugün pek sevgili basganimla cunda adasında kahve içtim:) hesabi da enisteye kitledim :))
Aynı zamanda aynı mekana gidiyormursuz oturduk biraz :))Fotoğrafları görünce aklımdan geçti. Acaba görüşürler mi ki diye düşündüm. nasıl da güzel olmuş.
Belki biz de bir gün bir yerlerde buluşuruz. Belli mi olurAynı zamanda aynı mekana gidiyormursuz oturduk biraz :))
Inşallah çok isteriz hepimiz:)Belki biz de bir gün bir yerlerde buluşuruz. Belli mi olur
Süper olmuş. Ne mutlu size
Kitaplık başında beklemelerim sonucu sonunda yeni kitabımı seçebildim.
Goethe__Genç Werther'in Acıları, 126 syf.
İlerleyen saatlerde okumaya başlarım.
Mutlu hafta sonlarınız olsun.
kesinlikle aynı fikirdeyim.. benim evi görsen bi sene evi süpürmezsin heralde:)Misafirler için hali yikatmaya ne gerek var bence gelen misafirler kızacak bu duruma
Misafirler için hali yikatmaya ne gerek var bence gelen misafirler kızacak bu duruma
Canım alpercigim 3. Kitaba başlamış ama daha bir kaç bölüm var kitabı bitirince şöyle alper 3. Kitabın ilk sayfasını okudu bize videosunu atarim :)dünden beri kitap okuma rekoru kırmak üzereyim:)
cuma günü elimde tolstoy'dan insan neyle yaşar vardı içinde çok hoş öyküler vardı hatta bi tanesini ananem anlatmıştı bana kitapta görünce çok şaşırdım tabi o kendince anlatmıştı ama sadece zaman ve mekan değişikti :) kimbilir nasıl döndü dolaştı da ona kadar geldi:)
hemen peşine kitap yurdundan puanlarımla aldığım beleş alper canıgüz-oğullar ve rencide ruhları okumaya başladım bu öğlen bitti elimden bırakamadın dün gece zaten
akşam otururken cengiz aytmatovdan -cemileye başladım bir buçuk iki saatte oda bitti
biraz önce alper canıgüz'ün devam kitabı olan cehennem çiçeğine başladım ve uykum hiç yok yarısına gelmeden uyumam heralde:)
ya keşke bunu hiç okumamış olsaydım da yeniden okumanın zevkine varabilseydim alper kamu sadece iki kitap dimi yokmu üçüncüsü falan bunun
dünden beri kitap okuma rekoru kırmak üzereyim:)
cuma günü elimde tolstoy'dan insan neyle yaşar vardı içinde çok hoş öyküler vardı hatta bi tanesini ananem anlatmıştı bana kitapta görünce çok şaşırdım tabi o kendince anlatmıştı ama sadece zaman ve mekan değişikti :) kimbilir nasıl döndü dolaştı da ona kadar geldi:)
hemen peşine kitap yurdundan puanlarımla aldığım beleş alper canıgüz-oğullar ve rencide ruhları okumaya başladım bu öğlen bitti elimden bırakamadın dün gece zaten
akşam otururken cengiz aytmatovdan -cemileye başladım bir buçuk iki saatte oda bitti
biraz önce alper canıgüz'ün devam kitabı olan cehennem çiçeğine başladım ve uykum hiç yok yarısına gelmeden uyumam heralde:)
ya keşke bunu hiç okumamış olsaydım da yeniden okumanın zevkine varabilseydim alper kamu sadece iki kitap dimi yokmu üçüncüsü falan bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?