Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dünya ne kadar küçük bugün pek sevgili basganimla cunda adasında kahve içtim:) hesabi da enisteye kitledim :))
Fotoğrafları görünce aklımdan geçti. Acaba görüşürler mi ki diye düşündüm. nasıl da güzel olmuş.

Kitaplık başında beklemelerim sonucu sonunda yeni kitabımı seçebildim.

Goethe__Genç Werther'in Acıları, 126 syf.

İlerleyen saatlerde okumaya başlarım.

Mutlu hafta sonlarınız olsun.

giz ciğim genç wertwrin acılarını yakın bir zamanda okudum ve sanırım senin hediyendi:)
bu kitabı okuyup intihar edenleri sende duymuşsundur mutlaka ben okudugumda evet acısını hissettim ama intihar ettircek kadar etkileyici olduğunu düşünmüyorum senin dşüncenide çok merak ediyorum:)

geçenlerde bi yazı okudum
1800 lü yılların ortalarında stres sebebiyle akıl hastanesinde yatan bir hastanın stres seviyesiyle bugün lise sondaki ortalama bir sosyal hayata sahip ve sınava girecek öğrencinin stres seviyesi aynıymış sanırım hayat gittikçe zorlaşıyo:)

dünden beri kitap okuma rekoru kırmak üzereyim:)
cuma günü elimde tolstoy'dan insan neyle yaşar vardı içinde çok hoş öyküler vardı hatta bi tanesini ananem anlatmıştı bana kitapta görünce çok şaşırdım tabi o kendince anlatmıştı ama sadece zaman ve mekan değişikti :) kimbilir nasıl döndü dolaştı da ona kadar geldi:)

hemen peşine kitap yurdundan puanlarımla aldığım beleş alper canıgüz-oğullar ve rencide ruhları okumaya başladım bu öğlen bitti elimden bırakamadın dün gece zaten

akşam otururken cengiz aytmatovdan -cemileye başladım bir buçuk iki saatte oda bitti

biraz önce alper canıgüz'ün devam kitabı olan cehennem çiçeğine başladım ve uykum hiç yok yarısına gelmeden uyumam heralde:)

ya keşke bunu hiç okumamış olsaydım da yeniden okumanın zevkine varabilseydim alper kamu sadece iki kitap dimi yokmu üçüncüsü falan bunun

kalinkaselin dün başlarım dedim ama başlayamadım, hiç canım istemedi.
Evet duydum canım, ben bunun italyanca versiyonunu okudum, Jacopo Ortis'e Mektuplar adında, onda da konular aynı gelişiyor,sonu aynı şekilde ölümle bitiyor, haklısın, üzüldüm mü evet üzüldüm ama bana da öyle kendimi öldürecek gibi hissettirmemişti. Bakalım Goethe'nin anlatımı nasılmış, bir de onun tadına bakayım. :)
Yorumlarım mutlaka.

Canım alpercigim 3. Kitaba başlamış ama daha bir kaç bölüm var kitabı bitirince şöyle alper 3. Kitabın ilk sayfasını okudu bize videosunu atarim :)

Bence de ya keşke yenş kitabı olsa. Ben de bekliyorum heyecanla.

Pal Sokağı Çocukları bitti. Sonu çok dramatikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…