- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.021
Yok okumadım canım. Ama evde var. Daha sonra okuyacağım. Sabah kitabın arkadına baktım. Hasan sabbahı anlatıyor. Dedim değişik olacak.
ben alamutu okumuştum ama semerjant ile paralel olduğunu hiç düşünmemiştim.. öncesindeki dönemden mi bahsediyor biraz açar mısınÇok güzel bir kitap o da, kesinlikle tavsiye ederim
İşlerimi toparladım, kahvemi alayım da biraz kitap okuyayım
ben alamutu okumuştum ama semerjant ile paralel olduğunu hiç düşünmemiştim.. öncesindeki dönemden mi bahsediyor biraz açar mısın
bu ay yapacağız seni
teşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfen
şu an adem güneş-çocuk eğitiminde pozitif iletişim 164 teyim
2017 kitap hedefim: 20
Günaydın baykuşlar
Okumayanlardanım
günaydın eşekarısı fabrikası sayfa 157 ama çok iç karartıcı kitabı aldığıma çok pişmanım
Yürüyen Şato'nun filmini izledim ama yine kitaba göre kötü bir filmdi
@_bloom_ sanırım fuara gitmişsin nasıl gidilecek gibi mi ? indirim var mı?
beklenti yüzünden, arkadaşlar çok beğenmiş o kadar ki ara ara açıp izliyorlarmış sıkılınca,kitabı okumamışlar tabi, ben de kitabı çok sevdim öyle olunca beklenti bende çok arttı, o sebeple sanırım çok beğenemedim animasyonu ama Hayao Miyazaki'nin diğer animasyonlarını da izleyeceğim baya seviliyorlarmışAz okuma ne öyle hep oku hep oku
Ben animasyonunu da oldukça başarılı bulmuştum halbuki. Ama tabi kitap kadar iyi değil bence de.
Yoksa seni sevmiyorlar mı
Çikileta dedik böğrümüze bastık yapılana bak yaaneden söylüyorsun
Teşekkür ederim bu tozpembe rüyadan beni uyandırdığın içinGerçeği bilmeli diye düşünmüştüm
_meLinDa_ ona cesaret edemez bence
Çikileta dedik böğrümüze bastık yapılana bak yaa
Teşekkür ederim bu tozpembe rüyadan beni uyandırdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?