Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yok okumadım canım. Ama evde var. Daha sonra okuyacağım. Sabah kitabın arkadına baktım. Hasan sabbahı anlatıyor. Dedim değişik olacak.

Çok güzel bir kitap o da, kesinlikle tavsiye ederim
İşlerimi toparladım, kahvemi alayım da biraz kitap okuyayım

Çok güzel bir kitap o da, kesinlikle tavsiye ederim
İşlerimi toparladım, kahvemi alayım da biraz kitap okuyayım
ben alamutu okumuştum ama semerjant ile paralel olduğunu hiç düşünmemiştim.. öncesindeki dönemden mi bahsediyor biraz açar mısın

ben alamutu okumuştum ama semerjant ile paralel olduğunu hiç düşünmemiştim.. öncesindeki dönemden mi bahsediyor biraz açar mısın

Hasan Sabbah'ı anlatıyor, ortaya çıkışını, yükselmesini, kendi tarikatını kurmasını. Daha tamamını okumadım tabi ama arada Ömer Hayyam'ın da yer alması, o naiflik çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim.

Selamlar

Uyan Gazi Kemal 62'deyim. Genel olarak Uğur Mumcu'yu anlamak için dönemin bütün dinamiklerini bilmek gerekiyor. Yine de anlattığı şeylerin hala var olduğunu ve değişmediğini görmek çok üzücü. Yaşasa ne derdi olana bitene çok merak ediyorum.

Bilemedim ki referans olsam mı sana
Hoşgeldin

Günaydın baykuşlar
Okumayanlardanım

Az okuma ne öyle hep oku hep oku

Ben animasyonunu da oldukça başarılı bulmuştum halbuki. Ama tabi kitap kadar iyi değil bence de.

Az okuma ne öyle hep oku hep oku

Ben animasyonunu da oldukça başarılı bulmuştum halbuki. Ama tabi kitap kadar iyi değil bence de.
beklenti yüzünden, arkadaşlar çok beğenmiş o kadar ki ara ara açıp izliyorlarmış sıkılınca,kitabı okumamışlar tabi, ben de kitabı çok sevdim öyle olunca beklenti bende çok arttı, o sebeple sanırım çok beğenemedim animasyonu ama Hayao Miyazaki'nin diğer animasyonlarını da izleyeceğim baya seviliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…