- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.041
İndirim fazla değil % 20-30 civarı ama bu tür etkinliklerin devam etmesi için destek olmak lazım.günaydın eşekarısı fabrikası sayfa 157 ama çok iç karartıcı kitabı aldığıma çok pişmanım
Yürüyen Şato'nun filmini izledim ama yine kitaba göre kötü bir filmdi
_bloom_ sanırım fuara gitmişsin nasıl gidilecek gibi mi ? indirim var mı?
kredi kartına taksit oluyor mu?İndirim fazla değil % 20-30 civarı ama bu tür etkinliklerin devam etmesi için destek olmak lazım.
Benim çocuklara yaradı fuar oğlana 4 kitap kıza da 10 kitaplık set aldık. Bende 1 tane Rıfat Ilgaz kitabı aldım.
Teşekkürler
Momo cocuk kitabi olarak gecse deGünaydın
Momo syf 65
sormadım canım yakredi kartına taksit oluyor mu?
tamam sağol canımsormadım canım ya
Ben geçen yaz okumuştum güzel tavsiye ederim okumanıAyyyy Alamutu daha da çok merak ettim şimdi.xyzt-5544
Ben geçen yaz okumuştum güzel tavsiye ederim okumanı
Semerkant bitince başlayayım en iyisi.Bence mutlaka okumalısın Papatya'cım
beklenti yüzünden, arkadaşlar çok beğenmiş o kadar ki ara ara açıp izliyorlarmış sıkılınca,kitabı okumamışlar tabi, ben de kitabı çok sevdim öyle olunca beklenti bende çok arttı, o sebeple sanırım çok beğenemedim animasyonu ama Hayao Miyazaki'nin diğer animasyonlarını da izleyeceğim baya seviliyorlarmış
sen hangi animelerini tavsiye edersin? elimde şimdilik prenses mononoke varMuhteşem bir adam bence Miyazaki
İstisnalar mutlaka vardır tabi ki, ama genelleme görünce yanlış anlaşılmasın konu dedim.
Benim gibi işyerinde elinde kitap görüldüğünde hoş karşılaşılmayan kişiler vazgeçmesin okumaktan, imkan yaratsın amacım buydu yani.
o zaman bende denemek amaçlı güvenli siteleri sorabilir miyim.hangi siteden okuyorsunuz kitapları. benim de çok işime yarar bu durum.her zaman kitap elimizde değil ama telefonumuz her zaman elimizde sonucta
beni de 9 sene kadar okumustum. Ayrintilari tam hatirlamiyorum ama adamin zekasina ve kitabin tasvirlerine bayilmistim..Semerkant bitince başlayayım en iyisi.
Çok teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?