Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İndirim fazla değil % 20-30 civarı ama bu tür etkinliklerin devam etmesi için destek olmak lazım.
Benim çocuklara yaradı fuar oğlana 4 kitap kıza da 10 kitaplık set aldık. Bende 1 tane Rıfat Ilgaz kitabı aldım.

Selamlar Bugüne bir proje ödevim vardı günlerdir onun için uğraşıyodum kitap okuyamıyordum bugün bitti

Ben de Genç Bir Doktorun Anıları'nı bitirdim..

Yeni kitabım ;
Paulo Coelho - Simyacı

Kitabı ilk 7.5 yaşında sadece 10 sayfa falan okumuştum.. Tabii ki hatırlamıyorum Bu akşam okumaya başlayacağım..

Muhteşem bir adam bence Miyazaki

o zaman bende denemek amaçlı güvenli siteleri sorabilir miyim.hangi siteden okuyorsunuz kitapları. benim de çok işime yarar bu durum.her zaman kitap elimizde değil ama telefonumuz her zaman elimizde sonucta

o zaman bende denemek amaçlı güvenli siteleri sorabilir miyim.hangi siteden okuyorsunuz kitapları. benim de çok işime yarar bu durum.her zaman kitap elimizde değil ama telefonumuz her zaman elimizde sonucta

Ben genelde google üzerinden buluyorum, illa şu site iyidir diyemiyorum o yüzden. Ama özellikle kitap elimde varsa karşılaştırmayı çok rahat yapabiliyorum.

Semerkant bitince başlayayım en iyisi.
Çok teşekkürler kızlar
beni de 9 sene kadar okumustum. Ayrintilari tam hatirlamiyorum ama adamin zekasina ve kitabin tasvirlerine bayilmistim..

Momonum etkisinden ben de kurtulamadim. Ama komşunun kizina vermistim okusun diye sonra ailesi sagbolsun kitabin usne yattilar

Miyqzakinin yuruyen sato filmini cok begenmostim ve defalarca izledim. Bir kitabinoldugunu ilk kez diyuyorum. Esekarilari mi? Ne alaka ki cozemedom. Zaten çizgifilmde de mantigini cozemedigim ccok yer olmustu. Kralice iyi kiydi kotu mu sonra cadi nasil iyiye donustu.. kitabi varsa belki daha net oturur kafamda.

Bugun sizin sayenizde kitabimi bitirecegim inşallah cok heyecanloyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…