Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar
xyzt-5544 bende bayılarak okuyorum. Sayfa 245 deyim. Akşam vakit bulursam bitiririm sanırım

Alamut'u okumuş muydun sen?
O da Hasan Sabbah'ı anlatıyordu. Keşke önce Semerkant'ı okuyup sonra Alamut'u okusaydım diyorum. Seneler sonra artarda ikisini okurum belki tekrardan

Günaydın jızlar. Güncel bir kitap okuma topiği arıyorum. Elimdeki kitaplar gene birikti. belki motive olurum. Nasıl işliyor sisteminiz, kimler var biraz bahseder misiniz?
merhaba hoşgeldin
ilk mesajımızı okumanı rica edeceğim, orda güzelce açıklamalı sistemimiz
arayı uzatmadan düzenli gelmen yeterli, gelemediğin zaman da yahut okuyamadığın zamanlarda da mazaretini bildirirsen listeden çıkarmayız
baya kalabalığız burda
zaman zaman ortak okumalar yapıyoruz, genelde zevklerimiz benzer olduğu için aynı kitap çoğumuzda olmuş oluyor
başlangıç olarak, arayı uzatmadan uğrayıp bildirim yapman (şu kitap şu sayfadayım gibi) ve bitirdiğin zaman da bitirdiğin kitabı https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-68#post-51204614 buraya yazman yeterli
aramıza hoş geldin, aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum

teşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfen

şu an adem güneş-çocuk eğitiminde pozitif iletişim 164 teyim
2017 kitap hedefim: 20

Hoşgeldiniz.
Heves kaçılacak bir durum söz konusu değil ki. Sürekli burada olursanız baykuş olmamanın veya olmamanın bir önemi yok.
Listeyi hazırlayan arkadaşları da düşünüp bazı kurallar koymak şart değil mi?
Keyifli okumalar :)

O kadar güzel okuyoruz ki hevesin artacak

2 ay süresi daimi olan kişileri ayıklayabilmek için için, çünkü bir heves gelip sonra uğaramayan da çok oluyor, liste yapan arkadaşlar boşu boşuna onların okuduklarını sayıp listeye ekleyip emek harcıyorlar
hevesin asla kaçmaz, çok aktif bir topik burası

Alamut'u okumuş muydun sen?
O da Hasan Sabbah'ı anlatıyordu. Keşke önce Semerkant'ı okuyup sonra Alamut'u okusaydım diyorum. Seneler sonra artarda ikisini okurum belki tekrardan
Yok okumadım canım. Ama evde var. Daha sonra okuyacağım. Sabah kitabın arkadına baktım. Hasan sabbahı anlatıyor. Dedim değişik olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…