- 14 Temmuz 2013
- 388
- 636
- 303
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.001
ben gecen yaz okumustum
sürükleyiciydi
iyi okumalar
Günaydın kızlar
xyzt-5544 bende bayılarak okuyorum. Sayfa 245 deyim. Akşam vakit bulursam bitiririm sanırım
merhaba hoşgeldinGünaydın jızlar. Güncel bir kitap okuma topiği arıyorum. Elimdeki kitaplar gene birikti. belki motive olurum. Nasıl işliyor sisteminiz, kimler var biraz bahseder misiniz?
teşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfenmerhaba hoşgeldin
ilk mesajımızı okumanı rica edeceğim, orda güzelce açıklamalı sistemimiz
arayı uzatmadan düzenli gelmen yeterli, gelemediğin zaman da yahut okuyamadığın zamanlarda da mazaretini bildirirsen listeden çıkarmayız
baya kalabalığız burda
zaman zaman ortak okumalar yapıyoruz, genelde zevklerimiz benzer olduğu için aynı kitap çoğumuzda olmuş oluyor
başlangıç olarak, arayı uzatmadan uğrayıp bildirim yapman (şu kitap şu sayfadayım gibi) ve bitirdiğin zaman da bitirdiğin kitabı https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-bildirim-topigi.978057/page-68#post-51204614 buraya yazman yeterli
aramıza hoş geldin, aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum
teşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfen
şu an adem güneş-çocuk eğitiminde pozitif iletişim 164 teyim
2017 kitap hedefim: 20
teşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfen
2 ay süresi daimi olan kişileri ayıklayabilmek için için, çünkü bir heves gelip sonra uğaramayan da çok oluyor, liste yapan arkadaşlar boşu boşuna onların okuduklarını sayıp listeye ekleyip emek harcıyorlarteşekkürler ilk mesajı okumuştum. sadece 2 ay çok uzun bir süre benim için ve hevesim kaçabilir. geçmişten kitapkurdu olduğuma dair referanslar versem olmaz mı elimden tutunuz lütfen
Yok okumadım canım. Ama evde var. Daha sonra okuyacağım. Sabah kitabın arkadına baktım. Hasan sabbahı anlatıyor. Dedim değişik olacak.Alamut'u okumuş muydun sen?
O da Hasan Sabbah'ı anlatıyordu. Keşke önce Semerkant'ı okuyup sonra Alamut'u okusaydım diyorum. Seneler sonra artarda ikisini okurum belki tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?