Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

katılıyorum konu kitap okumaksa gerisi teferruat oluyor.ben de kitabimin bir bölümü eksik çıkması yüzünden o bölümü internetten indirip okudum.devamli bahsettigim zaman çarkinin ilk cildiydi. çabuk bitti bölüm. şaşırdım elimdeki kitapla karsilastirdim aynı değildi. çoğu yer atlanmış gibiydi.ozet kitap miydi emin değilim ama 540 syf. diyordu aslı bendeki 900 sayfa falan galiba. ilk defa da o tecrubem olunca şahsen bir daha netten indirmek istemedim. aynı elimdeki kitap olsa ben de seve seve okurum.ama arada bu tarz şeyler çıkması da olası gibi

İstisnalar mutlaka vardır tabi ki, ama genelleme görünce yanlış anlaşılmasın konu dedim.
Benim gibi işyerinde elinde kitap görüldüğünde hoş karşılaşılmayan kişiler vazgeçmesin okumaktan, imkan yaratsın amacım buydu yani.

İyi akşamlar
Yeni kitabım Kaiken / Jean C. Grange daha önce okuyan arkadaş var mı

Ben bir süre evvel okumuştum arkadaşımın hediyesiydi. Japon kültürü ile ilgili önemli bilgiler edindiriyor. Çok çok güzel olmasa da(bence) ben yine de beğendim, sürükleyiciydi. Ama yazarın diğer kitaplarının daha güzel olduğunu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…