- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #8.981
Ahaha o basgana özeldi yavrum ya
İnci yorumunu merakla bekliyorum
Valla mecburen bakacağım çok da öyle önceden bir planım olduğu söylenemez. Kızım 1.5 yaşındayken küçük kızım da 2 aylık olacak mesela. Zor olacak biliyorum ama eninde sonunda bir ikinci çocuğum olacaktı.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz
Geçmişe bakarken yazınız dikkatimi çekti. e-kitaplar için mi özet oluyor dediniz tam emin olamadım
İşyerinde elimde kitap görünmesi pek hoş karşılanmadığından dolayı uzun zamandır pek çok farklı kitabı e-kitap olarak okudum. Hatta elimde olan kitabı kesintisiz okuyabilmek için evde, işe gidip gelirken serviste kitaptan, işyerinde ise e-kitaptan okuduklarım da oldu ve halen de oluyor. Kafanızdaki şüpheyi kaldırmak açısından söyleyeyim. Özet olduğu belirtilmediği sürece, e-kitabın özet ya da kısaltılmış olma ihtimali yok.
E-kitap denilen olay zaten normal elimize aldığımız kitabın bilgisayardan ya da telefonlardan okunan şekli. Herhangi bir kısaltma durumu olamaz. Eksik sayfa konusunda da geçen gün, satın aldığım kitabın 18 sayfası eksik çıktı. E-pub olarak da elimde vardı o kitap, oradan okuyarak o eksiğimi kapattım. Yeter ki okumak ve kendini geliştirmek olsun işin sonunda, bunun e-kitabı ya da elimize aldığımız şekli çok fark etmez diye düşünüyorum.
katılıyorum konu kitap okumaksa gerisi teferruat oluyor.ben de kitabimin bir bölümü eksik çıkması yüzünden o bölümü internetten indirip okudum.devamli bahsettigim zaman çarkinin ilk cildiydi. çabuk bitti bölüm. şaşırdım elimdeki kitapla karsilastirdim aynı değildi. çoğu yer atlanmış gibiydi.ozet kitap miydi emin değilim ama 540 syf. diyordu aslı bendeki 900 sayfa falan galiba. ilk defa da o tecrubem olunca şahsen bir daha netten indirmek istemedim. aynı elimdeki kitap olsa ben de seve seve okurum.ama arada bu tarz şeyler çıkması da olası gibi
konuşma benle bundan gayrıAhaha o basgana özeldi yavrum ya
Ay nasıldı ben bayılmıştım ona
İyi akşamlar
Yeni kitabım Kaiken / Jean C. Grangedaha önce okuyan arkadaş var mı
Özelimiz de kalmadı arkadaşşşş hemen bi ifşa
İyi akşamlar
Yeni kitabım Kaiken / Jean C. Grangedaha önce okuyan arkadaş var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?