- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.101
Günaydın.
Bin Muhteşem Güneş, 250'ye birkaç sayfa kaldı sanırim.
Mayıs ayı ortak okuma kitabımız neydi kızlar??
ay bende onu soracaktım Efsaneye ne zaman başlayacaksın? ben gizli ajans bitince başların diye düşünüyorum ama sende durum nedir?İskender Pala - Efsane ortak okuma kitabımız. Ama bir tek ben okuyacağım sanırım
ay bende onu soracaktım Efsaneye ne zaman başlayacaksın? ben gizli ajans bitince başların diye düşünüyorum ama sende durum nedir?
Günaydınlar
Semerkant 250'li sayfalardayım. Bugün biter sanırım ama bitmesini istemiyorum
Ömer Hayyam'ı çok merak ettim, bu konuda önerebileceğiniz kitaplar varsa tavsiye beklerim
İskender Pala - Efsane ortak okuma kitabımız. Ama bir tek ben okuyacağım sanırım
Semerkant bugün biter benim, sonrasında araya kolay okunabilecek bir kitap alayım diye düşünüyordum. Hem Semerkant hem Efsane ardarda ağır olur sanki
En geç haftaya haftasonuna başlarım sanırım Efsaneye, uygun mudur?
Yurt yayınlarının Yıldızların Efendisi Hayyam kitabını okumuştum. Uzun zaman geçti üzerinden nereden baksan 15 yıl. Severek okumuştum ama detay hatırlamıyorum. Bir bak, incele istersen.
günaydın
bende okuyacağım başlamadım daha geçen ay 2 tane İskender Pala kitabı okudum araya farklı bir iki kitap sıkıştırdım
süper olur ben muhtemelen salı başlarım şehir dışına çıkacağım o gün yollarda iyi olur zaten muhtemelen yavaş okurum (tabi salıya kadar gizli ajansı bitirebilirsem umudum var )
De rubailerini okumustum. Hayat felsefesi hosuma gidiyor.Hemen bakıyorum canımcım. Çok merak ettim Ömer Hayyam'ı
İş Bankası Kültür Yayınlarında da Rubailerinin çevirisi varmış Dörtlükler olarak. İlk siparişimde alacağım onu da, çok ilgimi çekti
İskender Pala'nın anlatımını çok seviyorum. Elimdeki kitapları her ay ya da iki ayda bir okuyarak bitirip yenilerini alacağım sonra
O zaman sen salı başla, ben de cuma cumartesi başlar yetişirim sana
Ben
De rubailerini okumustum. Hayat felsefesi hosuma gidiyor.
ben de semerkanttan hemen sonra almıştım dörtlükler kitabını, internetten de bir sürü Ömer Hayyam araştırması yapmıştımHemen bakıyorum canımcım. Çok merak ettim Ömer Hayyam'ı
İş Bankası Kültür Yayınlarında da Rubailerinin çevirisi varmış Dörtlükler olarak. İlk siparişimde alacağım onu da, çok ilgimi çekti
İskender Pala'nın anlatımını çok seviyorum. Elimdeki kitapları her ay ya da iki ayda bir okuyarak bitirip yenilerini alacağım sonra
O zaman sen salı başla, ben de cuma cumartesi başlar yetişirim sana
ben de semerkanttan hemen sonra almıştım dörtlükler kitabını, internetten de bir sürü Ömer Hayyam araştırması yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?