- 9 Ağustos 2025
- 85
- 357
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim buralardayım aslında. Fırsat oldukça gelicem gruba. İki gündür tam mola yaptım çünküÖzledik ne zaman geleceksinuzak şehir izliyorum bende bide çarpıntı güzel gibi geldi
tabi izleyebilirsem uykum geliyiii
Haha sorma uzak şehir izlerken dün uyuya kalmışım direk yatak
Günaydın canimm
Günaydın Boncukcum. O dizi de baya ünlü ama ben pek bakamadım ona. Eşimin basket arkadaşi var japon bir adam. O izliyormuş hatta eşime demiş far away city diye bir Türk dizisi izliyorum sen de bakıyor musun diye sormuşBen uzak şehir izliyorum![]()
Uyumak daha güzel boşver canım. Şöyle deliksiz uykuya hasretim bu sıralarAy yok ben ne dizisi.Uyumaya fırsat kolluyorum![]()
Günaydın hoşgeldin canm bende yeni geldim sahalara, burdan ayrıldıktan sonra bende kilo aldım olmuyor bu kulüp sihir gibiGünaydın
Son zamanlarda atın ölümü arpadan olsun diyordum açıkçası ama ölecek gibi değilim. Bide kıyafetlerde dar gelmeye başladı. Yeni kıyafet almaya utanıyorum
Yine döndüm geldim buralara![]()
Bağımlı olarak buralarda kalmamız gerekiyorGünaydın hoşgeldin canm bende yeni geldim sahalara, burdan ayrıldıktan sonra bende kilo aldım olmuyor bu kulüp sihir gibi![]()
GalibaBağımlı olarak buralarda kalmamız gerekiyor
Sende hoşgeldin canım
Bende bakayım uzak şehire merak ettimBen uzak şehir izliyorum![]()
Bu altta kilomuz yaziyordu o ozellik kaldirilmis mi ordan kendimi takip ediyordumBu bi +bi - ler beni yoeuyor ya valla az kaldi birakacam dieti falan 4 4 luk yapamiyorum evet ama en azindan ugrasiyorum gitmeyincede insanin cani skliyor ya
Bide üzülerek diyor
Ben de valla Allahtan izindeyim bu hafta. Tartilmadim da bugün. Salı olsa ne güzel olurBen bir türlü tartı günün pazartesi olduğuna alışamadım hep unutuyorum
Aslında bir yandan pazartesi olması iyi; pazar günü çok yememizi engelliyorBen de valla Allahtan izindeyim bu hafta. Tartilmadim da bugün. Salı olsa ne güzel olur
Kaptanim ben hala adapte olamadim o sebeple gelemedim kimseyi etkilemek istemem tartilmiyorumda ne oldum bilmiyorum baslamamda lazim verdigim kilolara yazik ediyorum farkindayimzeyneppk nerelerdesin canım