- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.121
gunaydin. Bir dizi mi o yoksa fil mi.. why i love you diye bir film izlemistim. Genclik filmiydi ama. Ve 13 degil 10 neden vardi. Acaba o muGünaydın kızlaaaaar
13 reasons why izleyen var mı?
Elimde de kitap yok ne okusam acaba?
gunaydin. Bir dizi mi o yoksa fil mi.. why i love you diye bir film izlemistim. Genclik filmiydi ama. Ve 13 degil 10 neden vardi. Acaba o mu
Efsane'ye ben de katiliyoruum. Sonunda bi ortak okumaya katilcagim icin cok mutluyum
13 reasons why dizisini de merak ediyorum ama takintim var once kitabini okumam lazim
Sizlerle ayni doneme denk getiririm diye umuyorum canim.Sen ne zaman başlayacaksın Efsane'ye canım
Sizlerle ayni doneme denk getiririm diye umuyorum canim.Daha dun Siyah Lale'ye basladim. Hepimizin Efsane'den once bi iki kitabi var
http://www.vikitap.com/kitap/Omer-Hayyam-110418Dörtlükleri ben de alacağım zaten. Ara ara açıp keyif almak için çok güzel olur
Senin var mı önerebileceğin kitap kuzum Ömer Hayyam'la ilgili
Ben de kararsız kaldım önce kitabını mu okusamEfsane'ye ben de katiliyoruum. Sonunda bi ortak okumaya katilcagim icin cok mutluyum
13 reasons why dizisini de merak ediyorum ama takintim var once kitabini okumam lazim
http://www.vikitap.com/kitap/Omer-Hayyam-110418
bak bu kitap benim de listemde
çok güzel yorumlar okumuştum, ilerde almayı planlıyorum
Ay ortasında hepimiz okuyor oluruz o zaman
Ben de kararsız kaldım önce kitabını mu okusam
Bence once kitap
Karakterleri hayal etmeyi seviyorum, once diziyi veya filmi izlersem oyuncular canlaniyor gozumde.
Eline sağlık Selincim. Tebrik ederimburayada atim:)
4 aydır liste yapıyorum ilk kez dereceye girebildim :) kendimi yazmak garip geldi:)
burayada atim:)
4 aydır liste yapıyorum ilk kez dereceye girebildim :) kendimi yazmak garip geldi:)
burayada atim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?