Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Semerkant bitti ve hem sonuyla beni şaşırttı hem de Ömer Hayyam'a hayran bıraktı beni.
Sıradaki kitabım haberciliğini ve konuşma tarzını çok sevdiğim, maalesef kanalından kovulma sebebine çok kızdığım İrfan Değirmenci'nin Bir Uyuyup Uyanalım kitabı. Çok büyük beklentim yok her popüler kitapta olduğu gibi. Ama ona yapılan haksızlığa üzüldüğüm ve ona destek olabilmek için almıştım, okuyayım dedim. Umarım çok güzeldir kitap

Dört anlaşmaya başladım. Daha önce de okumuştum ama sanırım o zaman anlamamışım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu konuda ben de çok kızgınım.
Bir kitap yazdığını bilmiyordum.
İnsanların özgürce düşüncelerini aciklayabilmelerine azıcık destek olabilmek için ben de alacağım kitabını.
Bunu paylaştığın için sana da teşekkür ederiz canım

ben de gözyaslari icinde okumustum
yazar bu kitabini Afgan kadinlarina hediye etmis
Ucurtma Avcisi kitabini da tavsiye ederim
bu kitap da tüm Afgan cocuklari icin
ben onu daha cok begendim
Uçurtma Avcisi'ni 4 sene önce okumustum. Onu da sevmistim ve etkilenmiştim ama bu kitapta başka türlü oldum nedense.

Tek bir kitapla da olsa destek olmak çok güzel olur tabi ki
Daha başındayım ama gözlemlediğim kadarıyla naif bir anlatımı var. Durgun da bir hikayesi. Beğenirsin umarım alıp okuduğunda

Günaydın ve mutlu haftalar güzeller
Dün çok güzel bir gün geçirdim sevgili arkadaşlarımla Hem sohbetimiz çok keyifliydi, hem de düşünceli hediyeleri
Bir sürü kitabım oldu yine beraber okuyabileceğimiz.
İyi ki varsınız kızlar. Kitap dostluğumuzu da sizleri de çok seviyorum

günaydınlar, iyi haftalar
normal şartlarda sendromun dibi olmalıyım ama dün o kadar güzeldi ki o kadar yorgunluğuma fazlasıyla değdi
en güzeli de dünkü görüştüklerimden sadece minerva1988 ile görüşmüştüm yüzyüze, diğer kızları ilk kez gördüm ama sanki senelerdir dostmuşuz gibiydi.. ay içim resmen mutluluk dolu
loliss imin kuzuları da o kadar tatlı ki
Allahım bana da diğer tüm isteyenlere de böyle güzel cimcimeler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…