- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.221
yıllar sonra yeniden buluşan dostlar gibiydik resmen, inşallah daimi olsungünaydınlar, iyi haftalar
normal şartlarda sendromun dibi olmalıyım ama dün o kadar güzeldi ki o kadar yorgunluğuma fazlasıyla değdi
en güzeli de dünkü görüştüklerimden sadeceminerva1988 ile görüşmüştüm yüzyüze, diğer kızları ilk kez gördüm ama sanki senelerdir dostmuşuz gibiydi.. ay içim resmen mutluluk dolu
loliss imin kuzuları da o kadar tatlı ki
Allahım bana da diğer tüm isteyenlere de böyle güzel cimcimeler nasip etsin
Mayis
1. Öğretmen duysen
2. Kiskanmak
3. Acı kahve
4. Süpermen türk olsaydi pelerini annesi baglardi
ben planlıyorum ama şu an çok plan aşamasındaKızlar aranızda Gecenin Sonuna Yolculuk okumayı planlayan var mı?
Hepsi 100 kusur sayfa :) e kitap toparlamam lazım bebekhatuna bakın. hem güzel hem okur
ben planlıyorum ama şu an çok plan aşamasında
hem anne hem okur...Tembellik Hakkı bitti
Avrupa'da sanayi devrimiyle artan çalışma saatlerini hoş cümlelerle eleştirmiş yazar
Komünist Manifesto'dan sonra en çok okunan kapitalizm karşıtı esermiş aynı zamanda
Konu ve üslup itibariyle çok kolay okunabilecek bir eser aslında ama benim tembel olduğum dönemime denk geldi:)
ne kadar marifetli olduğumdan bahsetmeyecek misinhem anne hem okur...
Şahane şeyler yapan insan hala tokum :)) ah ah çok güzellerdine kadar marifetli olduğumdan bahsetmeyecek misin
ne kadar marifetli olduğumdan bahsetmeyecek misin
ahh en sevdiğim arkadaşımŞahane şeyler yapan insan hala tokum :)) ah ah çok güzellerdi
ZalımBen en çok içli köfteyi beğendim ama onu da sen yapmamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?