- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.181
Yorgunluktan yıkılıyorum
Bugün 3 yeni kitap aldım kızlar.
1. Cemal Süreyya-On Üç Günün Mektupları
2. Orhan Veli-Yalnız Seni Arıyorum
3. Sabahattin Ali-Bütün Şiirleri
İlk kez Orhan Veli ve Cemal Süreyya okuyacağım
Okuyanlarınız var mı?
Ben okumuştum
Çok güzel bir kitaptır
Ne güzel kitap seçimleri bunlar
Sabahattin Ali ve Orhan Veli'yi çok severim. Anlatımını, üslubunu çok beğeniyorum. Eminim seve seve okuyacaksın..
İtiraf ediyorum, Türk Edebiyatından kitaplar okumaya daha yeni başladım sayılır. Genelde günümüz romanlarından okuduğum için fırsat bile veremiyordum elimdekilere
Sabahattin Ali'ye Kürk Mantolu Madonna'da bayılmıştım. Anlatım tarzı, betimlemeleri çok iyiydi.
Orhan Veli ve Cemal Süreyya ise kısa alıntılarda rastladığım kişilerdi sadece
Kürk Mantolu Madonna efsane..Bir arkadaşıma hediye etmiştim, okumuştu ama pek anlayamamış. Sevmeyenler de olabiliyor. Ben çok severek okumuştum. Türk edebiyatına yeni başlarken güzel seçimler yapmışsın.. Bunları okuduktan sonra Yusuf Atılgan, Oğuz Atay gibi yazarların kitaplarını da öneririm..
Ben de okudumBen okumuştum
Çok güzel bir kitaptır
Ilk 3 e giren biri olarak 2 hafta yatmak zorunda kalmıştım o nedenle okuyabildim normalde okuyamamMasaAllah
arkadaslari ben de tebrik ederim
yanlis anlamazsaniz ilk üce giren arkadaslar
bir ayda nasil bu kadar cok kitap okuyabildiniz
gercekten muhtesem
Yine de tebriklerIlk 3 e giren biri olarak 2 hafta yatmak zorunda kalmıştım o nedenle okuyabildim normalde okuyamam
Ne güzel başarmışsınız işteBen de ilk defa ilk 3 e giriyorum. Ama bu ay yemedim içmedim kitap okudum
Ne güzel başarmışsınız işte
masaAllahAyda 11 veya 15 kitap okuyan biri olarak kendi adıma konuşayım akşamları televizyon seyretmiyorum gün içinde fîrsat buldukça okuyorum işte potron ben olduğum için karışan yok
cok güzelBenim de çalıştığım okulda okuma saatlerimiz oluyor. Kendi derslerimde de okuma yapıyoruz mutlaka. Evde de yapacak işim olmayınca ortalama 10-12 kitap okuyabiliyorum
cok güzel
bu topige katilirken bu kadar caliskan hanimlarla karsilasacagimi düsünmemistim
cok memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?