Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yorgunluktan yıkılıyorum

Bugün 3 yeni kitap aldım kızlar.

1. Cemal Süreyya-On Üç Günün Mektupları
2. Orhan Veli-Yalnız Seni Arıyorum
3. Sabahattin Ali-Bütün Şiirleri

İlk kez Orhan Veli ve Cemal Süreyya okuyacağım

Okuyanlarınız var mı?

Merhaba kızlar, nasılsınız?

2-3 gündür gelemiyorum pek.

Usta ile Margarita'ya ve Piraye'ye Mektuplar ' a devam ediyorum.

Bu aralar şehir dışından misafirler ağırlıyorum. Bir taraftan da kızımın huysuzlukları ile uğraşıyorum.

Acaba Cicoretti nerelerdesin? Düğünün oldu mu? Göremedim kaç gündür seni, yazdıysan da kaçırdım.

Ne güzel kitap seçimleri bunlar
Sabahattin Ali ve Orhan Veli'yi çok severim. Anlatımını, üslubunu çok beğeniyorum. Eminim seve seve okuyacaksın..

Ne güzel kitap seçimleri bunlar
Sabahattin Ali ve Orhan Veli'yi çok severim. Anlatımını, üslubunu çok beğeniyorum. Eminim seve seve okuyacaksın..

İtiraf ediyorum, Türk Edebiyatından kitaplar okumaya daha yeni başladım sayılır. Genelde günümüz romanlarından okuduğum için fırsat bile veremiyordum elimdekilere

Sabahattin Ali'ye Kürk Mantolu Madonna'da bayılmıştım. Anlatım tarzı, betimlemeleri çok iyiydi.

Orhan Veli ve Cemal Süreyya ise kısa alıntılarda rastladığım kişilerdi sadece

Kürk Mantolu Madonna efsane.. Bir arkadaşıma hediye etmiştim, okumuştu ama pek anlayamamış. Sevmeyenler de olabiliyor. Ben çok severek okumuştum. Türk edebiyatına yeni başlarken güzel seçimler yapmışsın.. Bunları okuduktan sonra Yusuf Atılgan, Oğuz Atay gibi yazarların kitaplarını da öneririm..

Yaaaa çok mutlu oldum vallahi önerilerin için sağ ol

MasaAllah
arkadaslari ben de tebrik ederim
yanlis anlamazsaniz ilk üce giren arkadaslar
bir ayda nasil bu kadar cok kitap okuyabildiniz
gercekten muhtesem
Ilk 3 e giren biri olarak 2 hafta yatmak zorunda kalmıştım o nedenle okuyabildim normalde okuyamam

Benim de çalıştığım okulda okuma saatlerimiz oluyor. Kendi derslerimde de okuma yapıyoruz mutlaka. Evde de yapacak işim olmayınca ortalama 10-12 kitap okuyabiliyorum
cok güzel
bu topige katilirken bu kadar caliskan hanimlarla karsilasacagimi düsünmemistim
cok memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…