- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.241
Hepinize mutlu günlerYıllardır kitaplığımda olan ama okumadığım "Kürşat Başar-Başucumda Müzik kitabına başladım. Çok ama çok methediliyor. Okuyanlar var mı?
ben okumustum. Gunumuz siyasi yapisini guzel anlatmis.merhabalar
Kaiken - Jean-Christophe Grangé bittiyeni kitap Kukla /Ahmet Ümit daha önce bu kitabı okuyan var mı
Not:Listede yokum ama kendimle yarışıyorum
insallah. Aminn. Bu ay neler okudun?rica ederim kızlar:) inşallah daha daha daha çok okuruz:)
fi basladi mi, kacinci bolume kadar geldi nereden izliyoruzBugünlük bu kadad yeter
Usta ile Margarita da 302, Piraye'ye Mektuplar da 200. Sayfaya geldim.
Belki bir bölüm Fi izler öyle yatarım
ah ah bu kitabi alip hediye etmem gereken kisiler var. Resmen kadinin oyle yasamasi gerektiğini dusunen arkadaslarim var!!Elimden kitabı bırakıp da gidip yatamıyorum ve dakikalardir gozyasimi tutamıyorum.
İnsanların böylesine kullanılması,,kandirilmasi,savaşa suruklenmesi...
Aynı ülkelerin onyillarca farklı farklı düşmanlarla savaşması,dönüp kendileriyle savaşması..
Gencecik ölümler,kopan bacaklar kollar,tecavüzler,yetim kalan çocuklar..
Hele hele kusursuz bir din olan,insana,kadına bu kadar değer veren İslam'ın nasıl yansıtıldığı.. Aklim almıyor almıyor.
Eki Görüntüle 1992085 Eki Görüntüle 1992087
Taliban'ın buyrukları.
Uçurtma uçurmak bile yasak...
Bin Muhteşem Güneş.
leyleklerin ucusu 3 leme olan kitap miydi?Merhabalar
Kukla syf 40leyleklerin uçuşu syf 50
hangi sehirden kalkip gittin? Ben daha tam tanimiyorum ama gene de kiskandim. Netten bulusup tanisan insanlara gipta ile bakıyorumGünaydınlar baykuşlar ve baykuş olma yolunda ilerleyenler
Sabah sabah bu başgan neden burda? Çünkü 4 saat yol gidiploliss _asmunikal_ xyzt-5544 minerva1988 ve Skosnob ile buluşacak
Hadi kıskanın
ben okumustum. Gunumuz siyasi yapisini guzel anlatmis.
insallah. Aminn. Bu ay neler okudun?
fi basladi mi, kacinci bolume kadar geldi nereden izliyoruz
ah ah bu kitabi alip hediye etmem gereken kisiler var. Resmen kadinin oyle yasamasi gerektiğini dusunen arkadaslarim var!!
leyleklerin ucusu 3 leme olan kitap miydi?
hangi sehirden kalkip gittin? Ben daha tam tanimiyorum ama gene de kiskandim. Netten bulusup tanisan insanlara gipta ile bakıyorum
Çorlu'dan Pendik'e gittim, yaklaşık 4 gidiş 4 saat de geliş sürdüben okumustum. Gunumuz siyasi yapisini guzel anlatmis.
insallah. Aminn. Bu ay neler okudun?
fi basladi mi, kacinci bolume kadar geldi nereden izliyoruz
ah ah bu kitabi alip hediye etmem gereken kisiler var. Resmen kadinin oyle yasamasi gerektiğini dusunen arkadaslarim var!!
leyleklerin ucusu 3 leme olan kitap miydi?
hangi sehirden kalkip gittin? Ben daha tam tanimiyorum ama gene de kiskandim. Netten bulusup tanisan insanlara gipta ile bakıyorum
Ben netten tanışıp buluşan insanlara "ne cesaret" derdim ki bana da herkes öyle dedi :) Hatta daha neler neler dediler
Böbreklerim yerinde şükür
İyi ki de buluşmuşuz
Çorlu'dan Pendik'e gittim, yaklaşık 4 gidiş 4 saat de geliş sürdü
kızlarla uzun yıllardır tanışıyoruz o sebeple hiç gocunmadan seve seve gittim
ilerde sizlerle de nasip olur inşallah
bana yatılı gelceksiniz dahaÇok da güzel oldu valla
Sakarya'da da buluşma talep ediyorum
ne kadar marifetli olduğumdan bahsetmeyecek misin
çok tatlısınİyi haftalar herkese
Dün çok çok çok güzel bir gün geçirdim ben deİyi ki tanışmışız. Bir ara saate baktığımda 16:10'u görüp şok oldum. En kısa sürede tekrar toplanırız umarım :)
Vay arkadaş
Kendim yaptım deseydin o zaman sen de, neden dürüst oluyorsun bana karşı
sakalım yok ki sözüm dinlensinevet yolluk almadığıma pişmanım
çok tatlısınyüzünü bile bilmiyorken seni orada görmek çok güzel di
Vay arkadaş
Korktuğun gibiydik diil mi :)) esin sağ salim görünce sevindi mi canım:)Ben netten tanışıp buluşan insanlara "ne cesaret" derdim ki bana da herkes öyle dedi :) Hatta daha neler neler dediler
Böbreklerim yerinde şükür
İyi ki de buluşmuşuz
Ben korkuyorumÇok da güzel oldu valla
Sakarya'da da buluşma talep ediyorum
Aynen çorlu bizi bekler :)bana yatılı gelceksiniz daha
Ben korkuyorum
sakalın olmasın böyle çok daha güzelsin.Vay arkadaş
sakalım yok ki sözüm dinlensin
bizden korkmuş olabilirKorktuğun gibiydik diil mi :)) esin sağ salim görünce sevindi mi canım:)
Ama hatun den ne güzel ne tas biseymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?