- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.581
Günaydınn
Kirpinin Zarafeti-27. sayfadayım. Okumak için vaktim çok olmadı henüz ama şimdiden kapıcı kadını çok sevdim.
kitaBIN adına her bakışta kopuyorum ya :d:d:dBir İkea Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu
Sayfa 43
Bundan sonra kısaca İkea Dolabındaki Hint Fakiri dicem. Siz anlayın :)
Ben de bu akşam bitiririm sanırım. Dün akşam misafirlerimiz vardı onlar gidince sızmışım. Kitabımı da evde unuttum. :/Günaydın
Otomatik Portakal bitti. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum, sevgiliN-A-R ile birlikte okuyorduk. Ben beğendim, sonu biraz daha etkili olabilirdi, biraz geçiştirilmiş gibi hissettirdi bana, bir de çeviride beni gerekli gereksiz bir çok yere 'filan' kelimesinin konulması rahatsız etti.
günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?
günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?
günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
Ben de bu akşam bitiririm sanırım. Dün akşam misafirlerimiz vardı onlar gidince sızmışım. Kitabımı da evde unuttum. :/
BEN ARAYA BAŞKA KİTAP HATTA KİTAPLAR SOKUYORUM :)günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
Inatla okuyorum ben de .günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
günaydın güzeller.
AEDEN SF 40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?