• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
dün pazartesi sendromundan daha kötü bir şeye girdim, mayıs bitti sendromu. hep mayıs gelsin diye bekliyordum. 1 mayıs 19 mayıs arada benim şehir dışı toplantım hep tatil hep tatildi.....ne zaman bitti nasıl bitti hiç bişi anlamadım :KK57::cry:

Cuma günü yine ben yolda kitap okurkene karşıdan biri geldi ben tabi bakmadan yoldan çekildim. baktım benimle konuşuyo "demek emrah serbes okuyorsunuz" :rapci:Erenin eski kreş öğretmeniymiş, oda çok severmiş emrah serbes, murat menteş, tarık tufan ayaküstü iki muhabbet ettik, dedim hocam daha çok görüşelim. hayat hoş tesadüflerle dolu:KK68:

bu arada murat menteş senaryo yazıyormuş, yazın sanırım çekimlere başlayacaklarmış:rolleyes:

minerva1988 minerva1988 geçmiş olsun canım

bildirimimi de yapayım
müptezeller sayfa 52
usta ile margarita sayfa 167 biraz zor okuyorum isimler karman çorman oldu:confused:

not: şimdi okudum da ne kadar birbirinden alakasız şeyler yazmışım :confused:

Türk Kızının 50 Tonu kitabı bitti. Resmen çakma Pucca'lık yapmış bu kız, hiç sevmedim :olamaz:
Efsane kitabını e-kitap olarak bulamadığım için, yine başka bir kitap seçmek zorundayım. Bu sefer işimi şansa bırakmayarak sevdiğim yazarlardan birinin kitabına başlıyorum. Elimdeki onlarca kitaptan dolayı bir türlü alma fırsatı gelmeyen Kristin Hannah' ın Bülbül kitabına başlıyorum.

Günaydın kızlar,
işten ayrıldığımdan beri doğru düzgün kitap okuyamıyorum malesef. Çok okumak istesemde sürekli bişeyler çıkıyor. mayıs bitince acaba hızlanır mıyım ki :( 2 hafta sonra aöf sınavlarım var ve ona çalışmam gerekiyor. mayıs bitene kadar okuyacağım tek kitap var çünkü ancak bitiririm, inşallah yani:KK61: bugün fırsat bulursam kardeşimin hikayesi ne başlayacağım.

Günaydın kızlar,
işten ayrıldığımdan beri doğru düzgün kitap okuyamıyorum malesef. Çok okumak istesemde sürekli bişeyler çıkıyor. mayıs bitince acaba hızlanır mıyım ki :KK43: 2 hafta sonra aöf sınavlarım var ve ona çalışmam gerekiyor. mayıs bitene kadar okuyacağım tek kitap var çünkü ancak bitiririm, inşallah yani:KK61: bugün fırsat bulursam kardeşimin hikayesi ne başlayacağım.

Cameron Diaz ın oynadığı filme uyarlanan kitap mı o :KK64:

Kitap yarım bırakmayı çok sevmem ama bazı durumlarda eğer o anki ruh halim uygun değilse erteleyebiliyorum okumayı.

Günaydın,
Ben okumayı ertelerim.

Merakımdan soruyorum, neden bazı harfleri büyük, bazılarını küçük yazıyorsun?
a hARFİM PROBLEMLİ. YAnında DA caPSLOCK VAR. KENDİ KENDİNE IKI TUSa bırden bASILIYOR.

Ben okumaya devam edenlerdenim, eğer 30-40 sayfa okuyup da sarmadıysa zaten kitap kurgusu oturmamıştır biraz daha ilerlersem sarar düşüncesi ile okurum ama yok kitabı yarıladım hala sarmadıysa o beni zaten sarmayacaktır o yüzden ara verip kendimi iyice soğutmam düzenli olarak her gün belli sayfa okuyarak ilerlerim.
Her türlü o kitap okunur ama beni yavaşkatacaksa 2 kitap ilerlerim, ondan mesela hergün 25-50 syf okur diğer kitabıma geçerim.

BEN ARAYA BAŞKA KİTAP HATTA KİTAPLAR SOKUYORUM :)

Inatla okuyorum ben de . __giz__ __giz__ cigim cok guzel yazmis. Aynisi benim icin de gecerli. Yarim biraktigim kitaba tekrar elim gitmez, kitaplikta oylece bekleyecegine okuyorum :)

Eskiden bir kitaba başladıysam ölsem patlasam da bitirmek zorunda hissederdim kendimi. Ama zaman geçtikçe bazı kitapların uygun zamanda okunması gerektiğini, zamanında okunmayan kitapların bir ızdıraba dönüşüp zaman kaybına neden olduğunu fark ettim. Ben artık beni asla sarmayan kitapları kapatıp başka zaman okunmak üzere kitaplığıma geri yolluyorum.

Bezelye çıkmış mı?Kışlık mı yapıyosun?

Maalesef bitirmeden bırakamam

ben araya başka kitap sokabiliyorum bazen, sonra diğerine kaldığım yerden devam ediyorum
ama nadir oluyo bu, genelde bitirmeye çalışıyorum ite kaka, ne kadar doğru bilmiyorum ama bırakamıyorum yarım

ben genelde devam ediyorum ama eğer kitap olmamışsa, dili özellikle beğenmezsem bırakıyorum, tamamen

Ben de ısrarla devam edengillerdenim:deli:
@__giz__ çok güzel açıklamış :KK15:@loliss de güzel bir noktaya değinmiş sanırım dilini beğenmesem bırakırım :bicak:

Satın aldığım da olur. Kütüphane veya arkadaşlardan , kuzenlerden ödünç aldığım da...

Bu arada bildirim de yapayım

Yeni kitabım
Stefan Zweig - acı duygular :hamarat:

ÇOK Ama ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BU KAdar çok dönüt ALMayı beklemiyordum. kendimi çok şanslı hissettim.

okumaya çalıştığım kitap tasavvuf kitabıydı. incecik 90 sAYFalık bir kitap. hemen biteronda BAşlayayım dedim ama Yanılmışım. her bir sAYFAdAKİ AcıklaMALAr cok zorlaDI. O YUZDEN SORDUM. NEYSE ArAYA bASKA KİTAP Aldım. o bitince BAŞLARIM. SONUÇLArı da bildiririm bAKAlım :D:D

"Tarih geçmişin dedikodusu değildir" Uğur Mumcu :KK61:

Uyan Gazi Kemal'i dün gece bitirdim.Yakın tarihimizle (hatta Kurtuluş Savaşı ile bile) ilgili o kadar az şey öğretiliyor ki, bu tarz kitapları daha çok okumalıyım diyorum. Kitabı okurken yukarıdaki cümleyi iliklerime kadar hissettim ve ne yalan söyleyeyim çok üzüldüm.

Ara verdiğim çember serisinin 2. kitabına başladım sabah.

Siyah 22.

günaydın kızlar
dün pazartesi sendromundan daha kötü bir şeye girdim, mayıs bitti sendromu. hep mayıs gelsin diye bekliyordum. 1 mayıs 19 mayıs arada benim şehir dışı toplantım hep tatil hep tatildi.....ne zaman bitti nasıl bitti hiç bişi anlamadım :KK57::cry:

Cuma günü yine ben yolda kitap okurkene karşıdan biri geldi ben tabi bakmadan yoldan çekildim. baktım benimle konuşuyo "demek emrah serbes okuyorsunuz" :rapci:Erenin eski kreş öğretmeniymiş, oda çok severmiş emrah serbes, murat menteş, tarık tufan ayaküstü iki muhabbet ettik, dedim hocam daha çok görüşelim. hayat hoş tesadüflerle dolu:KK68:

bu arada murat menteş senaryo yazıyormuş, yazın sanırım çekimlere başlayacaklarmış:rolleyes:

minerva1988 minerva1988 geçmiş olsun canım

bildirimimi de yapayım
müptezeller sayfa 52
usta ile margarita sayfa 167 biraz zor okuyorum isimler karman çorman oldu:confused:

not: şimdi okudum da ne kadar birbirinden alakasız şeyler yazmışım :confused:
Bizde kıskandık zaten amma ne gezdin diyerek:)
Kitaplar sayesinde hoş arkadaşlıklar kazandık ve kazanıyoruz kalabalık bir seminerdeydim . Biri geldi ve aa hakan günday mi okuyosun diye şu anda baya yakın arkadasim

Back
X