- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.021
Onu da ortak yaparız 7464036282 ortak okuma kitaplardan sonraben de Teslacıyım, ben de okuyacağım kısmetse bir ara
kullanıcı adının manası uzak dursun senden inşallah, kötü bir lanet kasandra laneti :)evet yine kullanıcı adımı değiştirdim bu son kararım
sorun değil azracım zaten ilk sayfayıHedefini aşan arkadaslari tebrik ederim.ben bilmiyordum yeni listeye yazdiginizi.kusura bakmayin .ozelden mesaj atan oldu mesela ben oraya yazmak istemiyom şu kadar okudum diye .yeni liste ocakti sonucta sen ilk sayfayi dogru rakamlara gore duzenle ister canim_meLinDa_
melikeeee canımkullanıcı adının manası uzak dursun senden inşallah, kötü bir lanet kasandra laneti :)
peki hangi bilgemizsin :)))
ben hiç bir sitenin uygulamasını indirmiyorum boşa yer kaplıyor en mantıklısı googledan girip açmak telden buraya girdiğimde hep googledan giriyorumBu kk nin g.play uygulamasi on para etmez .hicde gerek yok bence .bosuna telefonu yavaslatiyor.bide sacma sapan reklamlari kapatirken sayfayi kaybediyon.yonetici adam gibi uygulama yapin.ben googla yaziyom zaten benim sayfa hafizada.boyle girmesi daha mantikli
Altın Cariye Safiye - 93. sayfa
Kuzu bişey soracağım sana. Philippa Gregory'nin serisini okudun mu?
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah yeni başlangıçlar sana daha çok mutluluk ve huzur getirir.Günaydın kızlar,
Bugün son derse gidiyorum, hem dinleneceğim için mutluyum hem de ayrılacağım için mutsuz. Keşke şartlar daha farklı olabilseydi diyorum bazen ama her şeyin de hayırlısı artık.
Yolda Ladesçi'ye devam ederim. Akşama da Budala'ma kucak açarım.
3. kitap dönüş. Bir nevi Derya'nın kitabıgünaydın kızlar
budala syf 200
Ayşe Kulin Bora'nın kitabi syf 50
nevresimleri çarşafları katlı şekilde makinaya atıyorum kırışmadan çıkıyorÇok kırışıyorlar ama yaa, öyle de kullanılmaz gibi geliyor ama ütülemek zor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?