Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hedefini aşan arkadaslari tebrik ederim.ben bilmiyordum yeni listeye yazdiginizi.kusura bakmayin .ozelden mesaj atan oldu mesela ben oraya yazmak istemiyom şu kadar okudum diye .yeni liste ocakti sonucta sen ilk sayfayi dogru rakamlara gore duzenle ister canim _meLinDa_

sorun değil azracım zaten ilk sayfayı _asmunikal_ yapacak
ocakta sıfırdan başlıyoruz nasılsa

Bu kk nin g.play uygulamasi on para etmez .hicde gerek yok bence .bosuna telefonu yavaslatiyor.bide sacma sapan reklamlari kapatirken sayfayi kaybediyon.yonetici adam gibi uygulama yapin.ben googla yaziyom zaten benim sayfa hafizada.boyle girmesi daha mantikli

Günaydın Kızlar,
Empati Syf. 149. 15 ocağa kadar günde 50 sayfayı geçemiyorum. sınava hazırlanıyorum ve işyerinde gene kurul hazırlıkları var. ocağın 2. yarısı inşallah hızlanacağım

ben hiç bir sitenin uygulamasını indirmiyorum boşa yer kaplıyor en mantıklısı googledan girip açmak telden buraya girdiğimde hep googledan giriyorum

Günaydın kızlar,
Havlu çarşaf ütüleyenleri tebrik ediyorum. Ben almayayım. Eşimin kıyafetlerini bile bir gece önceden ertesi gün giyeceklerini ütülüyorum

azra2004 ellerine sağlık canım liste için. yalnız benim aralık 3. olsun ama değiştirmeye gerek yok :) diğer aylarda ben arayı kapatırım

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah yeni başlangıçlar sana daha çok mutluluk ve huzur getirir.
Budalaya başlamadın mı sende hala? Bende başlamadım da

Çok kırışıyorlar ama yaa, öyle de kullanılmaz gibi geliyor ama ütülemek zor cidden
nevresimleri çarşafları katlı şekilde makinaya atıyorum kırışmadan çıkıyor . en fazla katlama izi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…