- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.261
katılmak için özel bişey yapmana gerek yok canım al kitabını gelBende topige katılmak istedigimi söylemiştim ama kimse cevap vermdi
yaa maşallah, çok duygulandım okurkenÖncelikle gecmis olsun
Allah gönlüne göre versin
Benim kizkardesimin 3 sene cocugu olmadi
kac tane doktora gitti, biraz kilolu idi, ne diyetler yapti
falanca köyde eski bir ebe varmis ,kac defa ona gitti
en son altinlarini satip, gelecek sene icin tüp bebek parasi biriktirmeye karar verdi
ama olmazlari olduran Rab`bim `OL` dedi ve kendiliginden hamile kaldi
Allah izin verirse önümüzdeki ay bir kizi olacak
InsaAllah senin de önündeki daglar yol olsun, kislarin yaza dönsün
bir ´OL` nidasi senin de alinyazina yazilsin
söylemek kolay, sabretmek zor
InsaAllah hayirli ve güzel haberlerini buradan okumak bizlere nasip olsun
Inan yazdiklarini okuyunca cok duygulandim
Gönlümden bu cümleler gecti, sen de duy istedim
yaşlandın artık yaşlandın kabul etBu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
Bildirim de yapayım hemen. Hakan Günday - Az sayfa 272'deyim. Sakin bir gün olursa bugün bitiririm sanırım
Ama ahdım var bu kitap bitsin, çerezlik bir kitap okuyacağım beynimi kötü düşüncelerden temizlemek için. Resmen kitabın acısı içime oturuyor. Bana bunu yapmaya hakkın yoktu @minerva1988 cezalısın
yaşlandın artık yaşlandın kabul et
Doğum günün kutlu olsun ponçiğim, nice güzel yaşların olsun
Bu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
Bildirim de yapayım hemen. Hakan Günday - Az sayfa 272'deyim. Sakin bir gün olursa bugün bitiririm sanırım
Ama ahdım var bu kitap bitsin, çerezlik bir kitap okuyacağım beynimi kötü düşüncelerden temizlemek için. Resmen kitabın acısı içime oturuyor. Bana bunu yapmaya hakkın yoktu @minerva1988 cezalısın
İyi ki doğdun Çeşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çooookkk mutlu bir ömrün başlasın bugünden itibaren.Bugüne kadar yaşadığın sevinçler yanında hiç kalsın.
dogum günün kutlu olsunBu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
benim vefalı filom beni unutmaz dediydim
Buradan yetkililere sesleniyorum, listenin altına bi yerlere adım iliştirilsin
Ayy bugun birinin dogum gunu diye gelmeyeyim dedim
En sona gelir bisi demeden sivisirim dedim ama
xyzt-5544
iyi ki dogdun guzellik nice guzel yaslara
dogum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere
Ince Memed 2 - Sayfa 232
Dil-i bitab aramıza hoş geldin.
Küçücük Örtmenimmmm , seni unutur muyum hiç?
ispanakliborek nasıl oldu acaba birkaç haftadır merak ediyorum ama yazmayı hep unutuyorum. inşallah iyidir.
-----------------------------------------------------------------------------
xyzt-5544 Doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. Eşinle, ailenle, sevdiklerinle, sevenlerinle nice nice güzel yaşlar dilerim.
Doğum günün kutlu olsun canımBu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?