Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bende topige katılmak istedigimi söylemiştim ama kimse cevap vermdi
katılmak için özel bişey yapmana gerek yok canım al kitabını gel
Çıkın çıkın gelin anacım

yaa maşallah, çok duygulandım okurken
yaşlandın artık yaşlandın kabul et

Doğum günün kutlu olsun ponçiğim, nice güzel yaşların olsun

İyi ki doğdun Çeşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Çooookkk mutlu bir ömrün başlasın bugünden itibaren.Bugüne kadar yaşadığın sevinçler yanında hiç kalsın.

dogum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere

Ince Memed 2 - Sayfa 232

Dil-i bitab aramıza hoş geldin.
benim vefalı filom beni unutmaz dediydim
Buradan yetkililere sesleniyorum, listenin altına bi yerlere adım iliştirilsin
Küçücük Örtmenimmmm , seni unutur muyum hiç?

ispanakliborek nasıl oldu acaba birkaç haftadır merak ediyorum ama yazmayı hep unutuyorum. inşallah iyidir.
-----------------------------------------------------------------------------

xyzt-5544 Doğum günün kutlu olsun. Her şey gönlünce olsun. Eşinle, ailenle, sevdiklerinle, sevenlerinle nice nice güzel yaşlar dilerim.

Ayy bugun birinin dogum gunu diye gelmeyeyim dedim

En sona gelir bisi demeden sivisirim dedim ama

xyzt-5544
iyi ki dogdun guzellik nice guzel yaslara

dogum günün kutlu olsun
nice mutlu senelere

Ince Memed 2 - Sayfa 232

Kocaman teşekkürler ediyorum hepinize

Doğum günün kutlu olsun canım Sevdiklerinle nice güzel senelere

Hoşbuldum kızlar tek tek alıntı yapamadım şimdi vaktim yok k bakmayın. Ama çok mutlu oldum bu topige katıldığım için kitabım kendini bilen Rabbini bilir henüz başlamadım eve gidince baslicam söz yarın bildirim yaparım sayfami

Eleanor&Park bitti. Son bölümlerde ki yaklaşık 15 syf falan ediyor, gözyaşlarımı tutamadım.

Şimdi diyeceksiniz ki senin okuduğun kitapları biliyoruz yeme bizi ağlanmaz o kitaba

Belki de hassas bir gündeydim, ondan ağladım bilmiyorum ama beni çok etkiledi. 16 yaşındaki iki gencin aşkını okumak bir yana, o yaşlardaki gençlerin birbirlerine ne denli acımasız olabileceğini okudum. Genç bir kızın özgüveninin nasıl çöktüğünü okudum. O yaşlarda aşk denilen şeyin ne denli kuvvetli olduğunu okudum.

Yazar finali okuyucuya bırakmış fakat bunu yaparken de açık bir kapı vermiş ki mutlu bittiğini anlayalım. Fakat ben böyle sonları sevmiyorum. Kötü yazıldığından değil kesinlikle sadece sinir bozucu geliyor bana

Favorilerim arasına girdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…