Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Öncelikle gecmis olsun
Allah gönlüne göre versin
Benim kizkardesimin 3 sene cocugu olmadi
kac tane doktora gitti, biraz kilolu idi, ne diyetler yapti
falanca köyde eski bir ebe varmis ,kac defa ona gitti
en son altinlarini satip, gelecek sene icin tüp bebek parasi biriktirmeye karar verdi
ama olmazlari olduran Rab`bim `OL` dedi ve kendiliginden hamile kaldi
Allah izin verirse önümüzdeki ay bir kizi olacak
InsaAllah senin de önündeki daglar yol olsun, kislarin yaza dönsün
bir ´OL` nidasi senin de alinyazina yazilsin
söylemek kolay, sabretmek zor
InsaAllah hayirli ve güzel haberlerini buradan okumak bizlere nasip olsun
Inan yazdiklarini okuyunca cok duygulandim
Gönlümden bu cümleler gecti, sen de duy istedim

Bu arada günaydın herkese Bugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
Bildirim de yapayım hemen. Hakan Günday - Az sayfa 272'deyim. Sakin bir gün olursa bugün bitiririm sanırım
Ama ahdım var bu kitap bitsin, çerezlik bir kitap okuyacağım beynimi kötü düşüncelerden temizlemek için. Resmen kitabın acısı içime oturuyor. Bana bunu yapmaya hakkın yoktu minerva1988 cezalısın

Yagmurlu bir Ankara sabahindan gunaydin arkadaslarim.
_meLinDa_ canim kalbin guzelliklerle rahatlikla huzurla dolup taşsin. Saglikla sihhatle dilegin gerceklessin en guzel zamanda. Hazirlik surecini kolaylikla atlatmani ve bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
xyzt-5544 o zaman nice mutlu yillara bugun senin gunun bol bol simar
Bildirimimi de yapayim Mihmandar syf 188.

Doğum günün kutlu olsun eşinle ve ailenle mutlu mutlu senelerin olsun İnşallah

Doğum günün kutlu olsun eşinle ve ailenle mutlu mutlu senelerin olsun İnşallah

Bu arada günaydın herkese

Çok teşekkür ediyorum güzeller

Ben o kötü düşünceleri seviyorum arkadaşın kocası bunu okuyunca sürekli kötü rüyalar görmüş adam yarim birakmis:)

Aa senin doğum günüm mu iyi ki doğdun bebegim

ilgilendiğin için teşekkür ederim tatlımm ama zaten ağustosa kadar çok yoğunum pek dahil olamayacağım sınavahazırlanıyorum çünkü az bir zaman kaldı inşAllah sınavdan sonra tekrar aktif olurum

Ben o kötü düşünceleri seviyorum arkadaşın kocası bunu okuyunca sürekli kötü rüyalar görmüş adam yarim birakmis:)

Aa senin doğum günüm mu iyi ki doğdun bebegim

evet benim doğum günüm, ben de bir ikizlerim
Kitabı çok beğenerek ve severek okuyorum. Ama sürekli o kötü düşüncelere bırakırsam kendimi bir depresyon tedavisi daha geçirmem gerekir ki bu hiç hoş bişey olmaz O yüzden kitabı okuyup bitirip kendimi arındırmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…