- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.221
Öncelikle gecmis olsunSevgili güzel arkadaşlarım, nasihat vermeye geldim
Bi şeyi ne kadar çok istersek isteyelim, türlü türlü planlar yapalım, ama Allah ol demeden olmuyo bir kez daha anladım
Ben bugün tüp bebek tedavisine başlayacaktım ilaçlarımı vs aldım tahliller zaten tamam, uzuuun zamandır bu anı bekledim ki zaten kabullenmek sonrasında karar vermek çok zordu
Neyse sonuna geldiydik artık ama süpriz bi kistim olmuş, bi hormonum sınırın sadece 2 değer üstünde çıktı ama doktorum (kendisi çok ponçik kızlar bilir) garantici olduğundan bu ay başlatmıyor beni.. ilaç kullanacağım düşürmek içşn, diğer ay başlıcaz
Uzun uzun neden anlattım bilmiyorum ama hem sizler ailem gibisiniz hem de kendimi motive etmeye çalışıyorum
Başgan olmak kolay değil
Sizleri seviyorum, her kimin gönlünde yatan ne dileği varsa hepsi gerçek olsun inşallah
Bu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
Bildirim de yapayım hemen. Hakan Günday - Az sayfa 272'deyim. Sakin bir gün olursa bugün bitiririm sanırım
Ama ahdım var bu kitap bitsin, çerezlik bir kitap okuyacağım beynimi kötü düşüncelerden temizlemek için. Resmen kitabın acısı içime oturuyor. Bana bunu yapmaya hakkın yoktuminerva1988 cezalısın
Doğum günün kutlu olsun eşinle ve ailenle mutlu mutlu senelerin olsun İnşallah
Bu arada günaydın herkese
Yagmurlu bir Ankara sabahindan gunaydin arkadaslarim.
_meLinDa_ canim kalbin guzelliklerle rahatlikla huzurla dolup taşsin. Saglikla sihhatle dilegin gerceklessin en guzel zamanda. Hazirlik surecini kolaylikla atlatmani ve bebegini saglikla kucagina almani diliyorum.
xyzt-5544 o zaman nice mutlu yillara bugun senin gunun bol bol simar
Bildirimimi de yapayim Mihmandar syf 188.
Ben o kötü düşünceleri seviyorum arkadaşın kocası bunu okuyunca sürekli kötü rüyalar görmüş adam yarim birakmis:)Bu arada günaydın herkeseBugün benim doğum günüm, yaş oldu 32 hala şımarık oluyorum doğum günlerinde, şimdiden burada da gerçek yüzümü gösterirsem affola
Bildirim de yapayım hemen. Hakan Günday - Az sayfa 272'deyim. Sakin bir gün olursa bugün bitiririm sanırım
Ama ahdım var bu kitap bitsin, çerezlik bir kitap okuyacağım beynimi kötü düşüncelerden temizlemek için. Resmen kitabın acısı içime oturuyor. Bana bunu yapmaya hakkın yoktuminerva1988 cezalısın
ilgilendiğin için teşekkür ederim tatlımmgünaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar diliyorum
Merhaba .. gecen hafta da buna benzer bir durum yaşandı .bildirimleri ve listeyi yapan arkadaşlarımız yoğunlar epeydir. insanlık hali gözden kaçırmış olabilirler. liste ile ilgili sorular da soruyorlar ara ara. keşke kırgınlığını dile getirseydin.
bilinçli ya da kasıtlı yapılan birşey değil sonuçta. bazı şeyler dile getirilmeden farkedilmiyor.
_asmunikal_ bir bakabilir misin?
Ben o kötü düşünceleri seviyorum arkadaşın kocası bunu okuyunca sürekli kötü rüyalar görmüş adam yarim birakmis:)
Aa senin doğum günüm mu iyi ki doğdun bebegim
xyzt-5544 doğumgünün kutlu olsun. Demek ikizlersin. Burada ikizler çok vardı diye hatırlıyorum. Ben de ikizlerim
Hic sevmiyorum ikizleri benTeşekkür ederim. İkizler çokmuş gerçekten bizim topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?