- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.301
Bildirim topiginde gordum ucuyorsun seni topigin ferrarisi ilan ediyorum.Masum Koza syf 145. Off wattpad kitabımı bilmiyorum ama sanki yazım tarzı onu gösteriyor. Yayınevi göndermişti iyi ki para vermemişim
Puntoları kocaman hızlı okunuyor o yüzden. Birazdan biter
Masum Koza syf 145. Off wattpad kitabımı bilmiyorum ama sanki yazım tarzı onu gösteriyor. Yayınevi göndermişti iyi ki para vermemişim
Hakan Günday - Az bitti. Tüylerimi diken diken eden bir şekilde, mutlu mu üzgün mü olduğuma karar veremeyeceğim bir şekilde bitti. Sanırım Hakan Günday'ın tüm kitaplarını okumak, kitaplarında yarattığı karakterleri anlamak istiyorum..
Bende gecen ay AZ kitabini okudum. Cidden güzeldi.. gecen yil Kinyas ve Kayra kitabini okumustum o da guzel tavsiye ederimHakan Günday - Az bitti. Tüylerimi diken diken eden bir şekilde, mutlu mu üzgün mü olduğuma karar veremeyeceğim bir şekilde bitti. Sanırım Hakan Günday'ın tüm kitaplarını okumak, kitaplarında yarattığı karakterleri anlamak istiyorum..
Ben tüm kitaplarını okudum. Ama o kadar çok beğendim ki hepsini, baştan okumak istiyorum. Okuyacağın zaman söyle ortak okuma yapalım
Bende
Bende gecen ay AZ kitabini okudum. Cidden güzeldi.. gecen yil Kinyas ve Kayra kitabini okumustum o da guzel tavsiye ederim
Bildirim topiginde gordum ucuyorsun seni topigin ferrarisi ilan ediyorum.
Okudum vallahi. Hepsini tek tek anlatırımGerçekten bu ay bu kadar çok kitap okudun mu?
Ben tüm kitaplarını okudum. Ama o kadar çok beğendim ki hepsini, baştan okumak istiyorum. Okuyacağın zaman söyle ortak okuma yapalım
hımm öyle olsun bakalım32 yaş hiç de yaşlı bir yaş değil taaaamm mıııı
Günaydın
Yolda ne kadar okuyabiliyorsam o kadar okuyorum bu ara çünkü iftardan sonra direk uyuyorum. Yine de hala uykum var ya
itiraf ediyorum ben Bu yıl cero emiyor diye tutmuyorum ama yine de okuma açısından verimsiz geçiyor ramazanBenim de öyle.
Güya yemek derdi yok.Bol vaktim var diye çok okurum diyordum ama neredeyse ayakta uyur hale geldim. Zaten uyumayı çok severdim. Çocuklu anneler ne yapıyor şaşıyorum vallahi.
aa bi çaya çıkın siz bence, kitaplarla birlikte@Filozof__Prenses çok uyumluyuz sen Adam'ı okuyorsun ben Kadın'ı
Kac kitap okudunuz merak ettimMasum Koza bitti. Klasik mutlu sonla biten bir kitaptı, etkilenmedim bile. Dediğim gibi iyi ki para vermemişim
Bir de arkadaşlar ben bu kitapları gerçekten OKUYORUMYani okumadığım kitabı neden buraya ya da bildirim topiğine yazayım, yalan söyleyeyim ki? Elime ne geçer yalan söylesem?
Hem hızlı okuyorum hem de ne okulda ne de evde yapacak işim var. Okulda öğrenci yok odada oturup okuyorum. Evde anneciğim işleri yapmış oluyor orda okuyorum. Bulaşıkları yıkayıp yine okuyorum. Okuyorum yani
Hatırlarsanız mayıs ortası ve sonunda da hiç okuyamadım. Mezuniyet telaşı vs derken isteğim de gittiği için tek sayfa gitmiyordu. Oturup şevkle başına oturunca da okunuyor haliyle
Daha once soruldu mu bilmiyorum.. Is _bebek fazla takip edemiyorum artik burayi..Masum Koza syf 145. Off wattpad kitabımı bilmiyorum ama sanki yazım tarzı onu gösteriyor. Yayınevi göndermişti iyi ki para vermemişim
Kac kitap okudunuz merak ettim
Bir de hizli okuma konusunda kendini gelistirmek icin bisey yaptin mı? Ben hep kitap okurken dalip gidiyorum dusuncelere bi bakiyorum kitap okumayi birakmisim
Daha once soruldu mu bilmiyorum.. Is _bebek fazla takip edemiyorum artik burayi..
Yayinevleri size nicin kitap yolluyor? Bookstagram sayfaniz mi var ya da face vb. Sayfalarda wattpad okuyup yorumluyor musunuz.?
Okudugunuz kitaplar genelde wattpad sanirim.. Hep iyi ki para vermemisim diyorsunuz..
Para verip hic kitap almiyor musunuz.?aralara klasik eser ya da guncel kitap ekleyip kendi zevkinize gore okuma acisndan ?
Simdi puzzle oturdu.Evet yorumluyorum instagramda. Onlarda yorumlamam için gönderiyorlar. Gönderen yayınevlerinden bazıları sadece wattpad kitabı basıyor. Ben de o yüzden iyi ki para vermemişim diyorum. Hakikaten değmeyecek kitaplar çünkü.
Para verip tabi ki kitap alıyorum. Klasik de okuyorum korku da fantastik de romantik-komedi de. En sevdiğim tür fantastik hatta. Fakat bazen ince olduğu ya da aradan çıksın, okuyamama durumumu alsın diye gönderilen kitaplardan seçip okuyorum. Bu sayede beğenmediysem takasa koyuyorum ya da isteyen arkadaşlarıma veriyorum ki kitaplığımda yer açılsın
Dimi kuzum beni başları o kadar etkiledi ki ağladım ağladım. Insana iyi gelen bir kitap . Senin bardaklar napiyo:)Mihmandar bitti. Icim titreyerek, gozlerim dolarak okudugum islami anlamda maneviyatimi bir miktar da olsa tazeleyen bir kitap oldu. Eyup Sultan' in hikayesini en basindan hicretten bu yana baslayarak cok guzel bir dille anlatmis Iskender Pala. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?