- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.041
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah yeni başlangıçlar sana daha çok mutluluk ve huzur getirir.
Budalaya başlamadın mı sende hala? Bende başlamadım da
Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.Sağ ol kuzum, amin diyorum.
Hepimiz mutlu olalım.
Budala'ya başladım ben ama yanımda taşıyamadığım için akşamları okuyorum canım, daha 170. Sayfadayım. Kızlardan gerideyim.
her şey gönlünce olsun gizim, çok güzel kapılar açılsın önündeGünaydın kızlar,
Bugün son derse gidiyorum, hem dinleneceğim için mutluyum hem de ayrılacağım için mutsuz. Keşke şartlar daha farklı olabilseydi diyorum bazen ama her şeyin de hayırlısı artık.
Yolda Ladesçi'ye devam ederim. Akşama da Budala'ma kucak açarım.
Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.
her şey gönlünce olsun gizim, çok güzel kapılar açılsın önünde
Öyle tabi.Bence de başla canım, herkes okurken çıksın aradan, daha iyi oluyor böyle, öyle sıkıcı da durmuyor, inişli çıkışlı bölümleri, bazen durağan oluyor bazen de nasıl bölüm sonu geldi anlamıyorum.
hayır okumadım ama onlarıda okumayı çok istiyorumBen herşeyi okumak istiyorum
nevresimleri çarşafları katlı şekilde makinaya atıyorum kırışmadan çıkıyor. en fazla katlama izi oluyor
benim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında@__Dalida__ kapadokya geziiniz nasıl geçti. Kış mevsimi uygun mu? Hep gitmek istiyorum ama erteliyorum sürekli.
Sohbete katılayım dedim cevap yazacağım mesaj öyle gerilerdeymiş ki yeni mesajları okurken ne yazacağımı unuttum.
Arkadaşıma hediye kitap alıyorum kargo parası vermeyeyim diye tamamiyle mecburiyetten bir kitap kendime ekleyeceğim.
Ne eklesem acaba
İnce Memed yok bende ama 4 kitap almak istemiyorum. Tehlikeli oyunlar da size katılsam dicem. Ama Budala yı aksattım.
Geriden gelmek istemiyorum. Kitap yurdunu açıp bakmak istemiyorum tek bir kitap derken 653212345 kitap birden alasım geliyor.
Yardımmm
Kapadokyayı hem yazın hemde kışın görün derlerbenim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında
karlı hali ayrı güzel ama çoooook soğuktu dedi
Agatha Christie n kitaplarını hiç okumadım. On küçük zenciyi ortak okuma etkinliğimiz için alacağım ama onun dışında ne önerirsiniz?
Selam kızlar.
Ocak ayı için henüz bir giriş yapamadım maalesef.
Dün amelia filmini izledim. Beğendim. Hep kafamdan geçen ama yapmadığım muziplikler vardı hoşuma gitti.
Tehlikeli oyunlar kitabım olsaydı bende başlamak isterdim. Hafta sonu budalayı okumaya başlayacağım. Gidişatı nasıl, sürükleyici mi? Kolay okunabiliniyor mu?
çarşafları eşimle karşılıklı geçip çekiştirip katlıyoruz canım
kışın çocukların okul kıyafetleri birde gömlek falan ütülüyorum hatta çoğu zaman onları da bakıcımız yapıyor
nevresimleri çarşafları katlı şekilde makinaya atıyorum kırışmadan çıkıyor. en fazla katlama izi oluyor
Kapadokyayı hem yazın hemde kışın görün derlerBende soğuk havayı hiç sevmem
Fiyat olarak düşündüğün bir şey varmı.Sohbete katılayım dedim cevap yazacağım mesaj öyle gerilerdeymiş ki yeni mesajları okurken ne yazacağımı unuttum.
Arkadaşıma hediye kitap alıyorum kargo parası vermeyeyim diye tamamiyle mecburiyetten bir kitap kendime ekleyeceğim.
Ne eklesem acaba
İnce Memed yok bende ama 4 kitap almak istemiyorum. Tehlikeli oyunlar da size katılsam dicem. Ama Budala yı aksattım.
Geriden gelmek istemiyorum. Kitap yurdunu açıp bakmak istemiyorum tek bir kitap derken 653212345 kitap birden alasım geliyor.
Yardımmm
dönüşte var.. o kadar çok alıp koyduğum okumayı ihmal ettiğim kitap varmış ki.. Allahtan kardeşim okumuş bulduğumda hepsini çok severek okuduğunu okumam gerektiğini söyledi3. kitap dönüş. Bir nevi Derya'nın kitabı
balayında gittim kapadokya ya kasım ayında çok güzeldi havası. bir de 2016 eylül ayında gittim 2 günlük. fırsat buldukça gidilecek yer :)Ben severim oraları, bir kaç kere kışın gittim. Kışın da çok güzel. Ama bence en güzelin eylül ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?