Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah yeni başlangıçlar sana daha çok mutluluk ve huzur getirir.
Budalaya başlamadın mı sende hala? Bende başlamadım da

Sağ ol kuzum, amin diyorum.
Hepimiz mutlu olalım.
Budala'ya başladım ben ama yanımda taşıyamadığım için akşamları okuyorum canım, daha 170. Sayfadayım. Kızlardan gerideyim.

Sağ ol kuzum, amin diyorum.
Hepimiz mutlu olalım.
Budala'ya başladım ben ama yanımda taşıyamadığım için akşamları okuyorum canım, daha 170. Sayfadayım. Kızlardan gerideyim.
Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.

her şey gönlünce olsun gizim, çok güzel kapılar açılsın önünde

Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.

Bence de başla canım, herkes okurken çıksın aradan, daha iyi oluyor böyle, öyle sıkıcı da durmuyor, inişli çıkışlı bölümleri, bazen durağan oluyor bazen de nasıl bölüm sonu geldi anlamıyorum.

Sohbete katılayım dedim cevap yazacağım mesaj öyle gerilerdeymiş ki yeni mesajları okurken ne yazacağımı unuttum.
Arkadaşıma hediye kitap alıyorum kargo parası vermeyeyim diye tamamiyle mecburiyetten bir kitap kendime ekleyeceğim.
Ne eklesem acaba
İnce Memed yok bende ama 4 kitap almak istemiyorum. Tehlikeli oyunlar da size katılsam dicem. Ama Budala yı aksattım.
Geriden gelmek istemiyorum. Kitap yurdunu açıp bakmak istemiyorum tek bir kitap derken 653212345 kitap birden alasım geliyor.
Yardımmm

Ne tür seviyorsun canım sana önereyim bir şeyler.

Günaydın kızlar

Agatha Christie n kitaplarını hiç okumadım. On küçük zenciyi ortak okuma etkinliğimiz için alacağım ama onun dışında ne önerirsiniz?

Ben de Agatha okumadım hiç. Ortak okumamız olan On Küçük Zenci den sonra belki okumaya devam ederim.

Aslında keyifli kolay okunan anlaşılır bir kitap, sadece biraz isimler uzun

nevresimleri çarşafları katlı şekilde makinaya atıyorum kırışmadan çıkıyor . en fazla katlama izi oluyor

Ben de bazen katlayıp atıyorum makineye, sererken de düzgün seriyorum, böyle olunca sadece yastıkların ütüye ihtiyacı oluyor.

Fiyat olarak düşündüğün bir şey varmı.
Bende ve melinda da olan bir kaç kitap, sende al istersen beraber okuruz.

Hayvanlardan Tanrılara Sapiens & İnsan Türünün Kısa Bir Tarihi
Algernon'a Çiçekler
Gün kitaplarınıda düşünebilirsin

Ben severim oraları, bir kaç kere kışın gittim. Kışın da çok güzel. Ama bence en güzelin eylül ekim
balayında gittim kapadokya ya kasım ayında çok güzeldi havası. bir de 2016 eylül ayında gittim 2 günlük. fırsat buldukça gidilecek yer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…