Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@__Dalida__ kapadokya geziiniz nasıl geçti. Kış mevsimi uygun mu? Hep gitmek istiyorum ama erteliyorum sürekli.

benim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında
karlı hali ayrı güzel ama çoooook soğuktu dedi

ben bu konuyu evimin direğiyle ciddi ciddi konuşayım bu akşam

Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk.. Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona

biz bir sevgililik yıldönümünde girmiştik evlendikten 1 yıl sonra sanırım
çok romantik çok güzeldi ya
3 mayısta gittiydik
o sebeple ağva çok özel benim için

Yıldönümleri bana da çok özel geliyor. 4 Mart bizimki de, haftasonuna geliyor. Hediye olarak ben de 1 gecelik küçük bir kaçamak düşünüyorum ama yakınlaro lur ancak bakalım

Ondan önce bir kitap daha vardı canım, Boleyn Kızı ikinci kitap ama adını hatırlayamadım. Bugün kapsamlı bir araştırma yapıp bildireceğim sana

3 mayısta gittiydik

Ağvaya bende gittim Beyaz Evde kalmıştık çok güzeldi 2 gündü ama olsun güzeldi

Zaten kışın gezmeye değil de otelde takılmaya gidilinir sanırım
Kar falan da olunca çok romantik olur ama yaa, senden duyunca gerçekten çok istedim ben de, kıskançlığım tuttu sanırım

Kapadokyada Uçhisar daki Karlı Evi favorim :)

Zaten kışın gezmeye değil de otelde takılmaya gidilinir sanırım
Kar falan da olunca çok romantik olur ama yaa, senden duyunca gerçekten çok istedim ben de, kıskançlığım tuttu sanırım

İşte ben karlar içinde romantik yürüyüşler düşünmüştüm. Şöminenin kenarında oturmayı düşünmüştüm. Ama olmadıı

3 mayısta gittiydik

senin evinin direği adayı bir şey demezse gidelim
bekar kankilerimle tatile gidiyorum derim benimkine

Dememesini umsam da ne der bilemedim. Aslında bişey demez de benden önce oraya varmış olma ihtimali çok yüksek. Ama düşünmek lazım bu konuyu ne keyifli olurdu.
Ahh Ağva ahh

Giz, hayat yolunun bundan sonrası da şapşahane geçer inşallah, önününe çok şanslı kısmetli kapılar açılmasını diliyorum.
Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.
Maria, ben de BUDALA'yı arkadaşlarla okuyamam sanmıştım , söylemiştim ama ani bir kararla başlamayacağım inşallah.
Keyifli okumalar diliyorum zira oldukça kalın bir kitap , gözüm korkmuyor değil

Kapadokya benim baba evime de çok yakın :))
okadar çok gittim ki, fakat fotoğrafçı olduktan sonra hiç yolum düşmedi o güzle görmedim.
gitmek gerek
ee ben varım ovakit :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…