- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.081
@__Dalida__ kapadokya geziiniz nasıl geçti. Kış mevsimi uygun mu? Hep gitmek istiyorum ama erteliyorum sürekli.
benim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında
karlı hali ayrı güzel ama çoooook soğuktu dedi
Ben @__Dalida__ dan kopya çektim seneye yılbaşında gitme planları yapıyoruz Kapadokya'ya
Aslında 19 Mayıs tatili de uygun ama yılbaşı çok daha cazip geldi nedense
Gerçi @_meLinDa_ lar giderse 19 mayısta peşlerine takılma ihtimalimiz de var yani
ben bu konuyu evimin direğiyle ciddi ciddi konuşayım bu akşam
biz bir sevgililik yıldönümünde girmiştik evlendikten 1 yıl sonra sanırım
çok romantik çok güzeldi ya
3 mayısta gittiydik
o sebeple ağva çok özel benim için
Boleyn Kızının ilk kitabı neydi?
Ben Boleyn den başlamıştım okumaya. Gerçi çooook zaman oldu okuyalı hatırlamıyorum bile güzel miydi değil miydi.
Bi dizi vardı onu izlerken okumuştum sanırım. Ay dizi ismini de hatırlamıyorum. Hafıza sorunu ne büyük dert Allah'ım.
ben okuyayım diye almıştım ama hiç başlamadımben ilk ikisini okudum ama dönüş kaldı. nedense elim gitmiyor okumaya
3 mayısta gittiydik
Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk..Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona
Zaten kışın gezmeye değil de otelde takılmaya gidilinir sanırım
Kar falan da olunca çok romantik olur ama yaa, senden duyunca gerçekten çok istedim ben de, kıskançlığım tuttu sanırım
yine mi aynı anda aynı şeyler
en birinci kankamsın ya ondan
3 mayısta gittiydik
senin evinin direği adayı bir şey demezse gidelim
bekar kankilerimle tatile gidiyorum derim benimkine
İşte ben karlar içinde romantik yürüyüşler düşünmüştüm. Şöminenin kenarında oturmayı düşünmüştüm.Ama olmadıı
Şömine de mi yoktu
vardı ama yakınca odanın içi duman doldubizde üstüne su döktük
Giz, hayat yolunun bundan sonrası da şapşahane geçer inşallah, önününe çok şanslı kısmetli kapılar açılmasını diliyorum.Günaydın kızlar,
Bugün son derse gidiyorum, hem dinleneceğim için mutluyum hem de ayrılacağım için mutsuz. Keşke şartlar daha farklı olabilseydi diyorum bazen ama her şeyin de hayırlısı artık.
Yolda Ladesçi'ye devam ederim. Akşama da Budala'ma kucak açarım.
Maria, ben de BUDALA'yı arkadaşlarla okuyamam sanmıştım , söylemiştim ama ani bir kararla başlamayacağım inşallah.Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.
veeeee vikitapta OKYANUSYA yımmmm :))
Kapadokya benim baba evime de çok yakın :))Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk..Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?