Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar,
20 gün kadar yoktum ki yokluğumda çok belli olmamış . sahalara geri döndüm artık
@The Black Pearl hayırlı olsun canım. Topiğe ilk başladığımızdan bu yana bu konuda çok güzel haberler aldık. inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.
bildirimimi de yapayım.
Kardeşimin Hikayesi Syf. 89

o tarz kitaplar yeni okuma alışkanlığı edinmek için ya da arada daha hafif kitaplar okuyayım diyenler için uygun gibi geliyor bana da .:)

Hayırlı olsun canım rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin

Filmi de çok tatlıydı canım
Tavsiye ederim

Filmi de çok tatlıydı canım
Tavsiye ederim
Evet filmi de varmis ama ben cok sevdigim kitaplarin filmlerinden korkuyorum o buyu bozulursa diye yine de merak ediyorum kesinlikle izlemek istiyorum. Sen begendiysen kotu olamaz diye dusunuyorum.
Dip not: amma da simdiki zaman kullanmisim

Yanliz olmadigima sevindim aslinda :).

Evet filmi de varmis ama ben cok sevdigim kitaplarin filmlerinden korkuyorum o buyu bozulursa diye yine de merak ediyorum kesinlikle izlemek istiyorum. Sen begendiysen kotu olamaz diye dusunuyorum.
Dip not: amma da simdiki zaman kullanmisim
çok tatlısın ben oyuncuları rollere çok yakıştırdım o sebeple çok sevmiştim filmi, sen de bi şans ver bakalım

Kızlar , algi kapıları bitti.
Diğer kitabı birakmak zorunda kaldim çünkü kitap beni biraz etkiledi. Ona devam edemicem. Kitap kahramaninin hali bu günlerdeki ruh halime cok benziyor o yuzden
Şimdi Nevzat Tarhan' in Mutluluk Psikolojisi kitabina başladım. :)
37 sayfa okudum, bilgilendirici bi kitap kitap sonunda ekler var, bir kac test var. Kiskanclik testi, duygusal zeka test vs.

Stefan Zweig__Gömülü Şamdan bitti.

Birçok kitabını okudum, bu onların çok dışında tarz olarak, Yahudilerin kutsal emaneti yedi kollu şamdan Menorah üzerine bir efsaneyi kaleme almış. Ben bu tarz olayları çok sevdiğim için benim hoşuma gitti. Kitapta şamdana dair bilgilerin verilmesi, özelliklerine vurgu yapılması en azından konuya daha rahat girebilme fırsatını veriyor.
İnsanların çaresizliklerini, isyanlarını, pişmanlıklarını, ezen ve ezilenlerin duygularını yine iyi yansıtmış.

Herkese Merhaba

C Calcifer bebeğinin cinsiyeti belli olmuştur. Özel değilse

nickelanjelo iyi tatiller dilerim.

Ben de seni seviyorum ki
İçtenliğinden öpmüşüm.

Ben de Gömülü Şamdan sayfa bilmem kaç, hatırlayamadım şu an, bugün kendisiyle ilgileneceğim.
Gömülü Şamdan'ı ben de beğendim mesela , fakat senin gibi yorumlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…