Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Buket Uzuner__Ayın En Çıplak Günü bitti.

"Herkesin yaşamında çıplak günler vardır; savunmasız, iddiasız, direnmesiz, gösterişsiz, öylece.. Yalın ve kendi halinde. İçine kimsenin kabul edilmediği, alınmadığı, hani o 'en yakınlar'ın bile.. Bu kitaptaki öyküler benim en çıplak günlerimde yazıldılar. " böyle yazıyordu kitabın arkasında, gerçekten de öykülerinde sanki kendi yaşadıklarını kaleme almış ve o duyguları birebir yaşamışlık hissini veriyordu yazar. Öykülerin çoğu gerçekte olamayacak, fantastik kurguydu, adamın bir sabah kadın olarak uyanması ertesi gün kendine gelmesi, bir kadının sevdiği yazar Dostoyevskiyle karşılıklı sohbet edişi gibi. Bazı satırlarda ürperdiğimi hissettim, duygu geçişi bana yansını, tabi bazı hikayeleri içselleştiremediğim de oldu. Seveni pek olmamış yorumlara baktığımda, şaşırmadım, ben severim anlamsızlıkta anlam aramayı, bana göreydi.

Selamlaar.

Bayramda gezdim geldim pek hos bi gezme olmasa da
Bi de hazir olmadigim hic beklemedigim bi haber aldim tam bayram arifesi, karmakarisigim su an

Okuyamadim dogru duzgun malesef yogunluktan..

Haziran da cok verimsiz gecti, toparlayamiyorum malesef
malesef

Bilimden Imana 2 bitti.

Yeni kitabimi secmedim henuz.

Neler görüyorum ben
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, sağlıkla doğsun sağlıkla büyüsün kuzu

Sağlıkla kucağına al bence çok güzel bir haber

Bence çok güzel bir haber. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin

Selamlar kızlar, ramazan bitti bayram geçti döndüm yuvaya. Aeden-200 sf dayım. Haziran bitmeden bitireceğim i,nşallah ki bildirimde bulunabileyim.

Selamlaar.

Bi de hazir olmadigim hic beklemedigim bi haber aldim tam bayram arifesi, karmakarisigim su an
şüphelenmedin mi canım? her ne olursa olsun bence güzel bir haber. rabbim kavuştursun sağlıkla kucağına alasın.

Çok güzel haber almışsın canım sağlıkla doğsun büyüsün inşallah

Hayırlı olsun kuzum

Aaaaa bir hamiş daha:) bol bebeli bı sene olsun seneye bu zamanlar bebiş sesleri doldurdum buraları:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…