Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bereketli topraklar üzerinde bitti
Orhan Kemal 'i gerçekten bayıla bayıla okuyorum bu okuduğum ikinci kitabı ve yine çoook sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum üst üste okunacak bir yazar değil bence.çünkü tarzı dram olduğu için biraz sıkabilir :)

Bu sene türk yazarlara özellikle yeniler değilde eski yazarlara yer vermek istedim ne çok şey kaçirmışım diyorum bunca zaman ve daha çok yer vereceğim ince memed , bereketli topraklar üzerinde , anayurt oteli şu ana kadar okuduğum çok sağlam kitaplardı :)

Benim iki üç sene önceye kadar kitap okuma zevkimle şimdiki okuduklarımız arasında dağlar kadar fark var... Demet altinyeleklioglunun Hürrem serisi , elif şafak , kristian Hannah i ayila bayıla okurken edebi olarak doyurucu kitaplar okudukça eski okuduklarim çok komik gelmeye başladı :)

Hemen alışveriş listeme ekledim

Şimdi nar dan bahsediyoruz ya . Yemeğe tuz yerine şeker, yag yerine deterjan falan koyar mi ki :) bence kitap okumadan yapsın:)
Aaaaa çok alındım ama Dalgınlık kim ben kim

Ben unuttum o durumu bence de
Bak ya terden yere vurdular beni. Sevdicek dedim bağrıma bastım peh

Allah ömrünü hayırlı ve güzel kılsın. Tebrik ederim

kalinkaselin al benden de o kadar
Şu sarah jio, krüstin hannah bana çok komik geliyor artık. Okuyana lafım Yok tabi ki... kendimde kitap konusunda ilerleme görüyorum. Daha ağır kitaplar okuyabiliyorum artık.
Ama hala mart menekşelerini merak ediyorum

Giz ne güzel yazıyorsun. Bir kez daha belirtmek istedim bunu senin yorumlarını okumak şahane
Ne güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almanı ve büyütmeni dilerim.
İlk çocuğun mu olacak?

Bu arada bildirim yapayım.
GÖMÜLÜ ŞAMDAN sayfa bilmem kaç.

Ahmet Hamdi Tanpınar
Huzur okuyan var mı?

Ben okumayı düşünüyorum

Aynı fikirdeyim canım Ama arada kafa dağıtmamaya iyi geliyor o tür kitaplar.

Günaydın herkese. Aşkla kal dün bitti, ama hiç beklediğim gibi çıkmadı, sevemedim.

Bugün Cengiz Aytmatovun eserlerine başlıyorum. Daha önce hiç bir kitabını okumadığım için bir süre okuyup telafi etmeye çalışacağım:) İlk okuyacağım kitabı "Gün olur asra bedel".

Giz ne güzel yazıyorsun. Bir kez daha belirtmek istedim bunu senin yorumlarını okumak şahane

Bu arada bildirim yapayım.
GÖMÜLÜ ŞAMDAN sayfa bilmem kaç.

Ben de seni seviyorum ki
İçtenliğinden öpmüşüm.

Ben de Gömülü Şamdan sayfa bilmem kaç, hatırlayamadım şu an, bugün kendisiyle ilgileneceğim.

Canım hayırlı uğurlu olsun.Sağlıkla büyüsün

Saksi Olmanin Faydalari dun bitti Allah'im nasil severek okudum. Disardan garip olarak nitelendirilen insanlarin hele ki genc ve cocuklarin ic dunyasina isik tutan kitaplara bayiliyorum. Super Iyi Gunler' i de bu kadar cok sevmistim. Hic bitmesin diyerek okudum yuttum kitabi. Cok begendim bu tarz baska bir kitap onerisi olan varsa acigim. Ayrica kitapta Bulbulu Oldurmek, Cavdar Tarlasinda Cocuklar, Yolda gibi bircok kitabin adi geciyor sanirim orda adi gecen kitaplari ve hatta sarkilari tek tek not edip okuyup dinleyecegim.

Gömülü Şamdan bitti. Kitabı okumadan Cicoretti ile konuşmuştuk, tek sevmediğim Zweig kitabı demişti, sanırım ona katılıyorum Stefan Zweig'ın duygu yoğunluğu aktarmasını seven ve keyifle okuyan biri olarak bu kitapta maalesef bu duygu yoğunluğunu bulamadım. Kötü diyemem kesinlikle, ama beklediğim şeyler yoktu kitabın içinde..
Haziran ayını da 5 kitapla bitirmiş oluyorum böylece. Güya meal okuyacaktım o da bitmedi Notre Dame'ın Kamburu da Temmuz'a sarktı zaten. Çok tembelim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…