- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.201
Bereketli topraklar üzerinde bitti
Orhan Kemal 'i gerçekten bayıla bayıla okuyorum bu okuduğum ikinci kitabı ve yine çoook sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum üst üste okunacak bir yazar değil bence.çünkü tarzı dram olduğu için biraz sıkabilir :)
Bu sene türk yazarlara özellikle yeniler değilde eski yazarlara yer vermek istedim ne çok şey kaçirmışım diyorum bunca zaman ve daha çok yer vereceğim ince memed , bereketli topraklar üzerinde , anayurt oteli şu ana kadar okuduğum çok sağlam kitaplardı :)
Benim iki üç sene önceye kadar kitap okuma zevkimle şimdiki okuduklarımız arasında dağlar kadar fark var... Demet altinyeleklioglunun Hürrem serisi , elif şafak , kristian Hannah i ayila bayıla okurken edebi olarak doyurucu kitaplar okudukça eski okuduklarim çok komik gelmeye başladı :)
Aaaaa çok alındım amaŞimdi nar dan bahsediyoruz ya . Yemeğe tuz yerine şeker, yag yerine deterjan falan koyar mi ki :) bence kitap okumadan yapsın:)
Bak ya terden yere vurdular beni. Sevdicek dedim bağrıma bastım peh
Ben unuttum o durumu bence de
Allah ömrünü hayırlı ve güzel kılsın. Tebrik ederimSelamlaar.
Bayramda gezdim geldim pek hos bi gezme olmasa da
Bi de hazir olmadigim hic beklemedigim bi haber aldim tam bayram arifesi, karmakarisigim su an
Okuyamadim dogru duzgun malesef yogunluktan..
Haziran da cok verimsiz gecti, toparlayamiyorum malesef
malesef
Bilimden Imana 2 bitti.
Yeni kitabimi secmedim henuz.
Giz ne güzel yazıyorsun.Buket Uzuner__Ayın En Çıplak Günü bitti.
"Herkesin yaşamında çıplak günler vardır; savunmasız, iddiasız, direnmesiz, gösterişsiz, öylece.. Yalın ve kendi halinde. İçine kimsenin kabul edilmediği, alınmadığı, hani o 'en yakınlar'ın bile.. Bu kitaptaki öyküler benim en çıplak günlerimde yazıldılar. " böyle yazıyordu kitabın arkasında, gerçekten de öykülerinde sanki kendi yaşadıklarını kaleme almış ve o duyguları birebir yaşamışlık hissini veriyordu yazar. Öykülerin çoğu gerçekte olamayacak, fantastik kurguydu, adamın bir sabah kadın olarak uyanması ertesi gün kendine gelmesi, bir kadının sevdiği yazar Dostoyevskiyle karşılıklı sohbet edişi gibi. Bazı satırlarda ürperdiğimi hissettim, duygu geçişi bana yansını, tabi bazı hikayeleri içselleştiremediğim de oldu. Seveni pek olmamış yorumlara baktığımda, şaşırmadım, ben severim anlamsızlıkta anlam aramayı, bana göreydi.
Ne güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına almanı ve büyütmeni dilerim.Selamlaar.
Bi de hazir olmadigim hic beklemedigim bi haber aldim tam bayram arifesi, karmakarisigim su an
malesef
Bilimden Imana 2 bitti.
Ahmet Hamdi Tanpınar
Huzur okuyan var mı?
Aynı fikirdeyim canımBereketli topraklar üzerinde bitti
Orhan Kemal 'i gerçekten bayıla bayıla okuyorum bu okuduğum ikinci kitabı ve yine çoook sevdim kesinlikle tavsiye ediyorum üst üste okunacak bir yazar değil bence.çünkü tarzı dram olduğu için biraz sıkabilir :)
Bu sene türk yazarlara özellikle yeniler değilde eski yazarlara yer vermek istedim ne çok şey kaçirmışım diyorum bunca zaman ve daha çok yer vereceğim ince memed , bereketli topraklar üzerinde , anayurt oteli şu ana kadar okuduğum çok sağlam kitaplardı :)
Benim iki üç sene önceye kadar kitap okuma zevkimle şimdiki okuduklarımız arasında dağlar kadar fark var... Demet altinyeleklioglunun Hürrem serisi , elif şafak , kristian Hannah i ayila bayıla okurken edebi olarak doyurucu kitaplar okudukça eski okuduklarim çok komik gelmeye başladı :)
Giz ne güzel yazıyorsun.Bir kez daha belirtmek istedim bunu senin yorumlarını okumak şahane
Bu arada bildirim yapayım.
GÖMÜLÜ ŞAMDAN sayfa bilmem kaç.
Selamlaar.
malesef
Bilimden Imana 2 bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?