Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar
Dün gece senelerdir ilk defa sıcaktan uyuamadım Gece 4mü neydi ben hala dönüyorudm yatakta ama sabahın köründe geldik tabiki işe
Uyuyakalmazsam işyerinde Notre Dame'ın Kamburuna devam ederim sanırım. ama uyuyakalmam da çok mümkün. Bakalım kahve işe yarayacak mı

Günaydınlar..
Cuma günü yeni eve taşındım. Tahmin edersiniz ki yorgunluk kalp ben modundayım. Her yerim sızım sızım sızlıyor artı 1.5 yaşındaki sıpamın azı dişleri de tam da bu hafta sonu azmaz mı? Azar. Neden? Çünkü bebekler hep böyle kritik anları kollarlar.
Siparişini verdiğim kütüphanem bu hafta sonu gelecek. Henüz yerleştiremedim ve meali de okuyamadım. Bir süre yerleştirme zımbırtılarım var, sonra döneceğim inşallah.

Herkesi öpüyorum.

Selam kizlar h.sonu Jeffrey EUGENIDES ' in Bakir Intiharlar' ina basladim pek ilerlemedim ama simdilik guzel buldum. Daha once Middlesex' i okumustum basta dili biraz suslu gelmisti ancak tarzina alisinca cok severek okumustum. Middlesexte Turkiye Bursa' dan baslayip Amerikada devam eden icerigi dolu dolu ve kurgusu harika bir hikaye vardi. Okumamis olanlara tavsiye ediyorum mutlaka! Bakir Intiharlar' i daha evvel yazmis bana biraz daha sade geldi. Bitirince yazarim.
minerva1988 dalgayi senin storyde gormustum :) ben bu yil basinda okumustum onu konusu cok guzel ama yazim tirtti. Golgesizler elimde suan yok ama ben de ojuyacagim sana ywtisrmedim tuh.
Bol serinlikli gunler kizlar.

kitaplığımda var, okunacak günü bekliyor, çok merak ettiğim bir kitap middlesex

Kolaylıklar diliyorum sana

Mutlu haftalar.
Hafta sonu Z Raporu / Ali Lidar ve Alengirli Şiirler / Ali Lidar bitti. Keyif alarak okudum. Yeni bir kitabını daha okumam sanırım doydum Aliciğe.
Yeni kitabım Grinin Elli Tonu serisi olacak. Arkadaşımdan almıştım geçen sene Geri kargolamadan önce okuyayım artık dedim.

Kolay gelsin ....

#
Merhaba arkadaslar
Iyi haftalar ... Havalar cok bunaltici. Okuyamiyorum. Temizlik ve sulu oyunlarla gecirdim h.sonunu

Aynen dalga çok daha güzel yazılabilirdi konuyu çok sevdim. Golgesizlere hala başlayamadım. Otobüste uyuyorum şu sıralar yorgunluktan sen bana yetişirsin. Diğer kitabı not edecegim merak ettim

Hu hu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…