- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.281
benim temmuz kitaplarımdan, ama ne zaman başlarım bilmiyorum bebekGünaydınlar
Golgesizlere başlıyorum var mıdır eşlik edecek
kitaplığımda var, okunacak günü bekliyor, çok merak ettiğim bir kitap middlesexSelam kizlar h.sonu Jeffrey EUGENIDES ' in Bakir Intiharlar' ina basladim pek ilerlemedim ama simdilik guzel buldum. Daha once Middlesex' i okumustum basta dili biraz suslu gelmisti ancak tarzina alisinca cok severek okumustum. Middlesexte Turkiye Bursa' dan baslayip Amerikada devam eden icerigi dolu dolu ve kurgusu harika bir hikaye vardi. Okumamis olanlara tavsiye ediyorum mutlaka! Bakir Intiharlar' i daha evvel yazmis bana biraz daha sade geldi. Bitirince yazarim.
minerva1988 dalgayi senin storyde gormustum :) ben bu yil basinda okumustum onu konusu cok guzel ama yazim tirtti. Golgesizler elimde suan yok ama ben de ojuyacagim sana ywtisrmedim tuh.
Bol serinlikli gunler kizlar.
Günaydınlar..
Cuma günü yeni eve taşındım. Tahmin edersiniz ki yorgunluk kalp ben modundayım. Her yerim sızım sızım sızlıyor artı 1.5 yaşındaki sıpamın azı dişleri de tam da bu hafta sonu azmaz mı? Azar. Neden? Çünkü bebekler hep böyle kritik anları kollarlar.
Siparişini verdiğim kütüphanem bu hafta sonu gelecek. Henüz yerleştiremedim ve meali de okuyamadım. Bir süre yerleştirme zımbırtılarım var, sonra döneceğim inşallah.
Herkesi öpüyorum.
Bu sıcakta da ütüİyi haftalar hanımlar
Dün biraz okuyabildim sonunda.Kırmızı 295 teyim.Ütü yapacağım önümüzdeki 274859682828 saat
Bu sıcakta da ütü
Kolay gelsin ....Günaydınlar..
Cuma günü yeni eve taşındım. Tahmin edersiniz ki yorgunluk kalp ben modundayım. Her yerim sızım sızım sızlıyor artı 1.5 yaşındaki sıpamın azı dişleri de tam da bu hafta sonu azmaz mı? Azar. Neden? Çünkü bebekler hep böyle kritik anları kollarlar.
Siparişini verdiğim kütüphanem bu hafta sonu gelecek. Henüz yerleştiremedim ve meali de okuyamadım. Bir süre yerleştirme zımbırtılarım var, sonra döneceğim inşallah.
Herkesi öpüyorum.
Aynen dalga çok daha güzel yazılabilirdi konuyu çok sevdim. Golgesizlere hala başlayamadım. Otobüste uyuyorum şu sıralar yorgunluktanSelam kizlar h.sonu Jeffrey EUGENIDES ' in Bakir Intiharlar' ina basladim pek ilerlemedim ama simdilik guzel buldum. Daha once Middlesex' i okumustum basta dili biraz suslu gelmisti ancak tarzina alisinca cok severek okumustum. Middlesexte Turkiye Bursa' dan baslayip Amerikada devam eden icerigi dolu dolu ve kurgusu harika bir hikaye vardi. Okumamis olanlara tavsiye ediyorum mutlaka! Bakir Intiharlar' i daha evvel yazmis bana biraz daha sade geldi. Bitirince yazarim.
minerva1988 dalgayi senin storyde gormustum :) ben bu yil basinda okumustum onu konusu cok guzel ama yazim tirtti. Golgesizler elimde suan yok ama ben de ojuyacagim sana ywtisrmedim tuh.
Bol serinlikli gunler kizlar.
Hu hu :)Mutlu haftalar.
Hafta sonu Z Raporu / Ali Lidar ve Alengirli Şiirler / Ali Lidar bitti. Keyif alarak okudum. Yeni bir kitabını daha okumam sanırım doydum Aliciğe.
Yeni kitabım Grinin Elli Tonu serisi olacak. Arkadaşımdan almıştım geçen seneGeri kargolamadan önce okuyayım artık dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?