Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba canlar, iyi haftalar herkese.

Ben son günlerde hiç kitap okuyamadım. Bundan dolayı da acayip mutsuzum.

Son günlerde çok karsima cikiyor bu kitap
Benim okuduğum bir kitapta adı geçiyordu diye merak ettim. Gerçi hâlâ başlayamadım.

melekeskisi Kolay gelsin.

_bloom_ Ahmet Hamdi Tanpınar- Huzur kitabını zaten okumayı düşünüyordum. Senin bu yorumundan sonra listemin üst sıralarına alayım bari...

Merhaba kızlar
Dün akşam körlük bitti. Kitaba bayıldım resmen. Tek problem bayramdan dolayı elimde fazla sürünmüş olması idi.

Yeni kitaba başlamayacağım. İzne ayrılacağım bir süre. Yurtdışında olacağım. Dönünce sineklerin Tanrı'sına başlayacağım.

Nereye gidiyosunuz papatyacım

İhanet Çarkları syf 287. Kitap bir aksiyonlu bir durağan olarak ilerliyor ama ilk kitabın acemiliği ve yavanlığı yok. Bu bir nebze olsun hızlı okutuyor.

kızlar tüm aksiliklere rağmen listeyi yaptım.
kısa bir zaman önce taşındım ve iş yerimde değişti şu an iş yerinde kullanabileceğim bir bilgisayar yok ve laptopum çok kısa bi zaman önce tamire gitti geldiğinde word programı yoktu , malesef bu yüzden bilgisayarda liste yapamıyorum ve yine tamire gidecek bu yüzden listeyi daha düzenli şekilde çirkin yazımla yaptım. listeden dolayı üzgünüm ama şartlarımı zorlamama rağmen elimden gelenin en iyisi şimdilik bu:)
yanlış yaptığım bi yer varsa özelden mesaj atın düzeltirim:)

dereceye girenleri tebrik ediyorum:)

Gelmişken bildirim yapım _Cassandra_ ile birlikte un lun dun okuyoruz daha önce hiç okumadığım bir tarz bu yüzden biraz garip geldi ama eğlenceli en azından:) fantastik kitaplar bana en uzak kitaplardı şu an okumak biraz yabancı da olsa keyifli:) sayfa 103

Yıllık hedefim 80 kitaptı yılın tam ortasındayım ve 41 kitap okuyarak hedefime ulaşabilirmişim gibi görünüyor şimdilik:)

Eline, emeğine sağlık. Onca sorununun arasına bir de listeyi sıkıştırmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…