- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.321
ahh canım Hasanım AliGünaydınlar
Mahalleden Arkadaşlar'ı bitirdim, çok sevdim, çok eğlendim
Bugün yanıma Gölgesizler'i aldım,minerva1988 ile mini ortak okuma yapabileyim diye
ilk okuyacağım Hasan Ali kitabı, çok merak ediyorum
Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
Uzun bir süre de okuyamayacağım sanırım.Yazın hiç kitap okuyamıyorum.
Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
Tabi ki
Kalinka bu kadar işinin arasında listeyi de yaptın sağ ol. Hakkını helal et. Yeni işinde yeni taşındığınız şehirde mutluluklar diliyorum.kızlar tüm aksiliklere rağmen listeyi yaptım.
kısa bir zaman önce taşındım ve iş yerimde değişti şu an iş yerinde kullanabileceğim bir bilgisayar yok ve laptopum çok kısa bi zaman önce tamire gitti geldiğinde word programı yoktu , malesef bu yüzden bilgisayarda liste yapamıyorum ve yine tamire gidecek bu yüzden listeyi daha düzenli şekilde çirkin yazımla yaptım. listeden dolayı üzgünüm ama şartlarımı zorlamama rağmen elimden gelenin en iyisi şimdilik bu:)
yanlış yaptığım bi yer varsa özelden mesaj atın düzeltirim:)
dereceye girenleri tebrik ediyorum:)
@YEKTA61 ,ispanakliborek , @Whiteandblue , @mormelodi , @cheting bu ay bildirim yapmadınız kızlar listeden çıkarıcam ve bu sene bir daha listeye g,remeyeceksiniz malesef....
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Size uzun omurler dilerim canim.Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
seni birazdan ekleyecek olan mrs. li insan evladı benim, hazır olTabi kiben de bos degilim sana karsi gerci benim ig hesabim da moral bozucu seyler var biraz g.bebek.cico hesap adim senin ki ne? minerva1988 seni aldatmis gibi mi oldum sanki
seni birazdan ekleyecek olan mrs. li insan evladı benim, hazır ol
Eline emeğine sağlıkkızlar tüm aksiliklere rağmen listeyi yaptım.
kısa bir zaman önce taşındım ve iş yerimde değişti şu an iş yerinde kullanabileceğim bir bilgisayar yok ve laptopum çok kısa bi zaman önce tamire gitti geldiğinde word programı yoktu , malesef bu yüzden bilgisayarda liste yapamıyorum ve yine tamire gidecek bu yüzden listeyi daha düzenli şekilde çirkin yazımla yaptım. listeden dolayı üzgünüm ama şartlarımı zorlamama rağmen elimden gelenin en iyisi şimdilik bu:)
yanlış yaptığım bi yer varsa özelden mesaj atın düzeltirim:)
dereceye girenleri tebrik ediyorum:)
Hadi bakalim kuzum keyifli okuyalim:)Günaydınlar
Mahalleden Arkadaşlar'ı bitirdim, çok sevdim, çok eğlendim
Bugün yanıma Gölgesizler'i aldım,minerva1988 ile mini ortak okuma yapabileyim diye
ilk okuyacağım Hasan Ali kitabı, çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?