Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ahh canım Hasanım Ali
İnşallah seversin kanki, ben gölgesizler i okumadım henüz

Kalinka bu kadar işinin arasında listeyi de yaptın sağ ol. Hakkını helal et. Yeni işinde yeni taşındığınız şehirde mutluluklar diliyorum.
@YEKTA61 , ispanakliborek , @Whiteandblue , @mormelodi , @cheting bu ay bildirim yapmadınız kızlar listeden çıkarıcam ve bu sene bir daha listeye g,remeyeceksiniz malesef....
chentiq i etiketleyeyim de görsün. İzin istemişti geçen ay sanki.

ispanakliborek nasıl oldu acaba? sağlık sorunları vardı.
Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
Uzun bir süre de okuyamayacağım sanırım.Yazın hiç kitap okuyamıyorum.
_asmunikal_ dedene Allah rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin. Sizlere de Allah dayanma gücü versin.

Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun. Size uzun omurler dilerim canim.
kalinkaselin yazin ister guzel iater cirkin olsun listeye emem verdigin icin tesekkur ederim. Ellerine saglik canim

Eline emeğine sağlık

Başınız sağolsun canım.Hastaydı yanlış hayırlamıyorsam.Çok çektirmemiş Allah.Sabırlar dilerim

Hadi bakalim kuzum keyifli okuyalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…