- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.361
Selam kızlar. uğrayamadım. kitap okuyamıyorum. Dedem vefat etti. Memlekete gittik.
Uzun bir süre de okuyamayacağım sanırım.Yazın hiç kitap okuyamıyorum.
Ben çok beğenenlerdenimŞu an "Saatleri Ayarlama Enstitüsü" nü okuyorum.Kitap 400 sayfaya yakın.Ilk 100 sayfasını okudum ama gerçekten çok yavaş ilerliyor.Bazılarınızın bu kitabı beğendiğini bazılarınızın da beğenmediğini biliyorum.Bakalım kitabı bitirdiğimde ben beğenecek miyim.
Darısı benim başıma.:)Ben çok beğenenlerdenim
Kolum daha iyi çok şükür. İlk zamanlar o kadar ağrım oluyordu ki ağlamak geliyordu içimden, dayanamıyordum. Şimdi daha iyi fakat hala bir şeyleri kaldıramıyorum ya da uzun süre taşıyamıyorum_asmunikal_ basin sagolsun.Allah rahmet etsin insaAllah
kalinkaselin ellerine saglik
Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyorum
yeni gelen arkadaslar var mi diye takip edemedim
eger varsa hosgelmisler
bir civciv annesi kolun nasil oldu
kac zamandir aklimda hep unutuyorum sormayi
elenaferrante bebeginin cinsiyeti belli oldu diye yazmistin. Allah hayirla ve saglikla kucagina almayi nasip etsin.
kiz cocuklari 9-10 yasina geldi mi anneye kardes,arkadas ,yoldas ,sirdas oluyor
Allah hayirli evlat etsin insaAllah
bu arada Kizil Nehirler bitti
evet cok heyecanli bir polisiye gerilimdi
filmi de varmis
esim pek kitap okumayi sevmiyor artik onunla da filmini izleriz
Körlük kitabinin kac zamandir okuyan arkadaslar var
ben de cok merak ettim
su anda alma durumum yok ,o nedenle ben de filmini izleyeyim dedim
aman Allah`im
o gerilim dolu sahneleri zor izledim
insanoglu Allah`in yarattigi en serefli varliktir,eger yaradilisinin gerektigi gibi davranirsa
ama bazen de hayvandan da asagi bir varlik haline gelebiliyor
bu kitapta (filmde) insanin sinirsiz arzularinin onu ne kadar asagilik duruma düsürebildigini gördüm
yazarin cok ilginc bir yaklasimi vardi
yeni kitabim Murathan Mungan -Sairin Romani
sayfa 35
Kolum daha iyi çok şükür. İlk zamanlar o kadar ağrım oluyordu ki ağlamak geliyordu içimden, dayanamıyordum. Şimdi daha iyi fakat hala bir şeyleri kaldıramıyorum ya da uzun süre taşıyamıyorum
Sorduğun için çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin
Bu kadar kaliteli insanla demek istemiştimBiraz iyileştiğine sevindim.
Allah'tan tatil zamanı
InşaAllah dinlenme fırsatın olur
Bu arada artık bu topikte aile gibi olduk
Sanal ortamda bu kaliteli insanla biraraya geldiğim için kendimi şanslı görüyorum
YaaaBu kadar kaliteli insanla demek istemiştim
Çok teşekkür ederim, öyle yapacağımIyi geceler kizlar,
Aksam market alisverisinden sonra antrenmana kostuk yemegin pismesini beklerden 8-10 sayfam kalmisti okudum bitirdim. Ben bu yazari bu kitabiyla daha da sevdim. Cok basarili buluyorum. Bakir Intiharlar baştan sona huzunlu bir kitap. Yer yer fazla ayrintiya giriyor gibi gorunse de bence ana konuyu cok dagitmadan toparlayarak ilerliyor. Kitabin basinda olacaklati biliyorsunuz aslinda. Zaten konu da bu olanlarin NEDEN oldugu? Hayat dolu yildizlarin solarak kayip gittigini goruyor ve buna engel olunamayisina hayiflanirken huzunlenebiliyorsunuz. ( ben de oyle oldu en azindan) Jeffrey EUGENIDES kesinlikle tavsiye ettigim bir yazar. Middlesex ile Pulitzer almis olsa da ister Middlesex' i ister Bakir Intiharlar' i okuyun bence iki kitap da cok guzel. Bir kitabi daha varmis onu da edinecegim.
Bu arada bugun ig uzerinden de bag kurmus olmamiza cok mutlu oldum.
Herkese sevgiler.
Not:bir civciv annesi koluna cok yuklenme tatlim ufak ufak kullan, iyice guclensin biraz egzersiz yaparsin.
Ben kacirmisim kolunu incittin sanirim. Cok gecmis olsun canimÇok teşekkür ederim, öyle yapacağım
Teşekkür ederim. El bileğimde çatlak oluştu malesefBen kacirmisim kolunu incittin sanirim. Cok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?