Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben çok beğenenlerdenim

_asmunikal_ basin sagolsun.Allah rahmet etsin insaAllah
kalinkaselin ellerine saglik

Dereceye giren arkadaslari tebrik ediyorum

yeni gelen arkadaslar var mi diye takip edemedim
eger varsa hosgelmisler

bir civciv annesi kolun nasil oldu
kac zamandir aklimda hep unutuyorum sormayi

elenaferrante bebeginin cinsiyeti belli oldu diye yazmistin. Allah hayirla ve saglikla kucagina almayi nasip etsin.
kiz cocuklari 9-10 yasina geldi mi anneye kardes,arkadas ,yoldas ,sirdas oluyor
Allah hayirli evlat etsin insaAllah

bu arada Kizil Nehirler bitti
evet cok heyecanli bir polisiye gerilimdi
filmi de varmis
esim pek kitap okumayi sevmiyor artik onunla da filmini izleriz

Körlük kitabinin kac zamandir okuyan arkadaslar var
ben de cok merak ettim
su anda alma durumum yok ,o nedenle ben de filmini izleyeyim dedim
aman Allah`im
o gerilim dolu sahneleri zor izledim
insanoglu Allah`in yarattigi en serefli varliktir,eger yaradilisinin gerektigi gibi davranirsa
ama bazen de hayvandan da asagi bir varlik haline gelebiliyor
bu kitapta (filmde) insanin sinirsiz arzularinin onu ne kadar asagilik duruma düsürebildigini gördüm
yazarin cok ilginc bir yaklasimi vardi

yeni kitabim Murathan Mungan -Sairin Romani
sayfa 35

Kolum daha iyi çok şükür. İlk zamanlar o kadar ağrım oluyordu ki ağlamak geliyordu içimden, dayanamıyordum. Şimdi daha iyi fakat hala bir şeyleri kaldıramıyorum ya da uzun süre taşıyamıyorum

Sorduğun için çok teşekkür ederim, çok düşüncelisin

Biraz iyileştiğine sevindim.
Allah'tan tatil zamanı
InşaAllah dinlenme fırsatın olur
Bu arada artık bu topikte aile gibi olduk
Sanal ortamda bu kaliteli insanla biraraya geldiğim için kendimi şanslı görüyorum

Biraz iyileştiğine sevindim.
Allah'tan tatil zamanı
InşaAllah dinlenme fırsatın olur
Bu arada artık bu topikte aile gibi olduk
Sanal ortamda bu kaliteli insanla biraraya geldiğim için kendimi şanslı görüyorum
Bu kadar kaliteli insanla demek istemiştim

Iyi geceler kizlar,
Aksam market alisverisinden sonra antrenmana kostuk yemegin pismesini beklerden 8-10 sayfam kalmisti okudum bitirdim. Ben bu yazari bu kitabiyla daha da sevdim. Cok basarili buluyorum. Bakir Intiharlar baştan sona huzunlu bir kitap. Yer yer fazla ayrintiya giriyor gibi gorunse de bence ana konuyu cok dagitmadan toparlayarak ilerliyor. Kitabin basinda olacaklati biliyorsunuz aslinda. Zaten konu da bu olanlarin NEDEN oldugu? Hayat dolu yildizlarin solarak kayip gittigini goruyor ve buna engel olunamayisina hayiflanirken huzunlenebiliyorsunuz. ( ben de oyle oldu en azindan) Jeffrey EUGENIDES kesinlikle tavsiye ettigim bir yazar. Middlesex ile Pulitzer almis olsa da ister Middlesex' i ister Bakir Intiharlar' i okuyun bence iki kitap da cok guzel. Bir kitabi daha varmis onu da edinecegim.
Bu arada bugun ig uzerinden de bag kurmus olmamiza cok mutlu oldum.
Herkese sevgiler.
Not: bir civciv annesi koluna cok yuklenme tatlim ufak ufak kullan, iyice guclensin biraz egzersiz yaparsin.

Çok teşekkür ederim, öyle yapacağım

Sedat bitti. Okuma isteğimin azaldığı bir ana denk gelmişti iyi ki okumuşum

Serinin en sevdiğim kitabı Duygu oldu kesinlikle. Toplamda 4 kitapta olaylar farklı kişilerin bakışından anlatılsa bile bir yerden sonra sıkmaya başladı malesef. Bir de kitaba son okuma yapmamışlar galiba fazlasıyla yazım hatası ve sorunlu cümle vardı ha, kitap kötü müydü? değildi, beğendim.

Şimdilik aklımda bir kitap yok uyumaya gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…