Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sedat ne serisi ki ? Allahım bilmediğim ne çok kitap var ? Konusu nedir ?
Yanlış hatırlamıyorsam Bir Türk Masalı Serisi ismi, tam emin değilim. 3 erkek 1 kızdan oluşan bi grubun nasıl bir araya geldiğini, neler yaşadığını anlatan bir kitap serisi.

Pek senin tarzın değil sanki

Kızlar merhaba,
Kitaplarla olan ilişkinizi büyük bir hayranlıkla takip ediyorum. Lakin ben kitap okuyamıyorum. Çalışırken okumak daha kolaydı işten ayrıldıktan sonra okuyamaz oldum. Canım arkadaşım _meLinDa_ mın aracılığı ile geldim aranıza ve onu mahcup etmek istemiyorum. Üzülerek ayrılıyorum. Tekrar işe başladığımda kabul ederseniz gelmek isterim. Sevgiyle kalın

ben beğenenlerdenim. tekrar tekrar okuyabileceğim bir kitap. Beğenmeyenlerin çoğu içindeki eski kelimeler yüzünden beğenmiyor ama kitabın içine girdiğinde o kelimeler hiç yabancı gelmiyor insana

bir kaç günlüğüne anneme geldim. burada ne kadar okurum bilmiyorum. bildirim yapayım
Doğal Doğum Syf. 154
bu kitabı hamile arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. bir arkadaşımın tavsiyesiyle okuyorum kitabı yarıladım ve gerçekten ufkumu açtı

Beni de kıskanın
DonukPudra m beni çok seviyormuş. Kesene bin bereket Kuzum. Tam da kitap yurdunda kitabı inceliyordum alsam mı yoksa günüme kadar sabretsem mi diye.. Kargo geldi. Çok şaşırdım. Tarifsiz mutluyum şu an.

İyi ki hayatıma girdiniz. Ailem oldunuz. Seviyorum sizi.

ben beğenenlerdenim. tekrar tekrar okuyabileceğim bir kitap. Beğenmeyenlerin çoğu içindeki eski kelimeler yüzünden beğenmiyor ama kitabın içine girdiğinde o kelimeler hiç yabancı gelmiyor insana
Evet,eski kelimeler çok fazla.Ama beni o kadar sıkmıyor bu kelimeler.

Nasıl ufkunuzu açtın? Mesela ne öğrendiniz? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…