Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aldous HUXLEY Ada bitti.
Budizmden bol bol esinlenerek kurdugu utopyasinda hersey yolunda gidiyor. Utopyanin kurallari , yonetilis sekli , egitim bicimi bizim dunyamizdan tamamiyle farkli. Daha cok bireyin ic dunyasi ve dis cevresiyle barisikligini onplanda tutan bir ulke kurmus yazar. Bol bol felsefe var kitapta. Cok zevk alarak okudum desem yalan olur. Belki benim icin yanlis bir zamanda okudum bilemiyorum.
Keşke adresin bize malum olsa :)
siz surpriz deyin yeterki ben malum ederim

Cicoretti görüşmeden beni anklardan yollarsan dağıtırım bu sayfayı.
Buluşma sonrası gizlice evine kadar takip eder adresi öğrenirim. Bilirsiniz adres benim işim
kuzucum kararlastirip yapalim bir bulusma bu kadar Ankaraliyiz bu topikte.

Ortak okuma anketimiz de sonuçlandı.
Otostopçunun Galaksi Rehberini okuyoruz değil mi?
bende de var ne zaman baslanacak? 5 kitap bir arada ciltli olan var bende.

Sahafa girip kitapların kokusu eşliğinde o anda içime ne sinerse onları seçiyorum :))
Hele ki kitap fuarları dönüşü onlarca kitapla eve dönerken çocuk gibi seviniyorum
sahaftan hic almiyorum ben. Gicir gicir seviyorum belki kapitalizmle buyutuldugumuz icindir.Fuarlara gidip stand gorevlileriyle konusuyorum, kitapcilarda gidip tek tek butun raflari yoklayip bakiyorum kitaplara. Fuardan cok aliyorum ama kitapcidan almam hic.Hepsinin fotografini ceker gider internetten alirim. Bir de kitap secimimde idefixin listelerini cok kurcaliyorum. Tabi artik burdaki baykuslarin sevdigi kitaplari da ekler oldum listeme.
Bir kitap populerse alip okuyasim gelmiyor herkesin elinde gormem bittikten sonra merak ettigim biseyse aliyorum. Oyle bir cins huyum var

ben okuycağım inşallah ağustos sonuna doğru, şimdilik kitapla bakışıp bakışıp aşk yaşıyoruz

Cicoretti

Ben de 5 kitap bir arada olanı alacağım. D&r da 75 lira, kitapyurdu nda 58 lira.

Sen ne zAman okuyacaksın Cicoretti.

Ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum
Cassandra sen de 5 kitaplık olanı mı okumayı düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…