- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.361
ben okuycağım inşallah ağustos sonuna doğru, şimdilik kitapla bakışıp bakışıp aşk yaşıyoruzOrtak okuma anketimiz de sonuçlandı.
Otostopçunun Galaksi Rehberini okuyoruz değil mi?
siz surpriz deyin yeterki ben malum ederimKeşke adresin bize malum olsa :)
kuzucum kararlastirip yapalim bir bulusma bu kadar Ankaraliyiz bu topikte.Cicoretti görüşmeden beni anklardan yollarsan dağıtırım bu sayfayı.
Buluşma sonrası gizlice evine kadar takip eder adresi öğrenirim. Bilirsiniz adres benim işim
bende de var ne zaman baslanacak? 5 kitap bir arada ciltli olan var bende.Ortak okuma anketimiz de sonuçlandı.
Otostopçunun Galaksi Rehberini okuyoruz değil mi?
sahaftan hic almiyorum ben. Gicir gicir seviyorum belki kapitalizmle buyutuldugumuz icindir.Fuarlara gidip stand gorevlileriyle konusuyorum, kitapcilarda gidip tek tek butun raflari yoklayip bakiyorum kitaplara. Fuardan cok aliyorum ama kitapcidan almam hic.Hepsinin fotografini ceker gider internetten alirim.Sahafa girip kitapların kokusu eşliğinde o anda içime ne sinerse onları seçiyorum :))
Hele ki kitap fuarları dönüşü onlarca kitapla eve dönerken çocuk gibi seviniyorum
ben okuycağım inşallah ağustos sonuna doğru, şimdilik kitapla bakışıp bakışıp aşk yaşıyoruz
Bilmem, beraber baslayabiliriz butun bolumlerini seferde mi okuyalim?Cicoretti
Ben de 5 kitap bir arada olanı alacağım. D&r da 75 lira, kitapyurdu nda 58 lira.
Sen ne zAman okuyacaksın Cicoretti.
Ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum
Cassandra sen de 5 kitaplık olanı mı okumayı düşünüyorsun?
Bugün okumaya zaman bulamadım, temizlikten sonra mayıştım.
_asmunikal_ mın kitap günü seçimi, Livaneli'den Son Ada'ya başlayayım diyorum.
Ama çok tatlı diil mi dili zamanla alisiyorsun adam çok zeki ya kafa manyak çalışıyorMalafa 59 dayım,minerva1988 cım bana malafa okuma kılavuzu linki yollamıştı, yoksa o kelimeleri anlamam mümkün değil
Cicoretti
Ben de 5 kitap bir arada olanı alacağım. D&r da 75 lira, kitapyurdu nda 58 lira.
Sen ne zAman okuyacaksın Cicoretti.
Ben ilk fırsatta okumayı düşünüyorum
Cassandra sen de 5 kitaplık olanı mı okumayı düşünüyorsun?
Bende ki de 5 kitap bir arada zaten. Toplam 700 küsür sayfa okunur biter benceBilmem, beraber baslayabiliriz butun bolumlerini seferde mi okuyalim?
gözüm üzerinizde diyorsun yaniYorum yapmadığım sizi takip etmediğim anlamına gelmez
Aaa süper olur, birlikte okuyalım.
Demek 2 gündür başlayamama sebebim buymuş, ortak okuma arkadaşı bekliyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?