- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.321
bence bu topiğin başganı çok tatlı bi kız, sadece ona süpriz yapılsın, diğerleri yasaklansınKabul ediyorum sürpriz yapanı sevmeyelim
aman tanrımBaşkan torpili istemiyoruz
aman tanrım
adeta bir patrona halil isyanı
PekiTorpile karşıyım ben
Bu çok sevdiğim, canımın içi başkanımız bile olsa karşıyım
ekim gibi düşünüyorduk, babam rahatsızlandı aralık ayına erteledik canım. senin düğünün de yakın yanlış hatırlamıyorum dimi? :) hayırlısıyla atlatalım inşallah :)Düğün tarihiniz ne zamandı, yaklaştı değil mi?
Geçmiş olsun. Mühim bir durum değildir umarım. Şimdi nasıl babanın durumu. Varsın biraz gecikme olsun önemli olan ağız tadınız bozulmasın.ekim gibi düşünüyorduk, babam rahatsızlandı aralık ayına erteledik canım. senin düğünün de yakın yanlış hatırlamıyorum dimi? :) hayırlısıyla atlatalım inşallah :)
Tüm baskılara rağmen, almayı başarabilmişim.Bugün okumaya zaman bulamadım, temizlikten sonra mayıştım.
_asmunikal_ mın kitap günü seçimi, Livaneli'den Son Ada'ya başlayayım diyorum.
Tüm baskılara rağmen, almayı başarabilmişim.
Ben alcaktım
Ben vurayım kafanaGünaydın kurtlar. Keyfiniz haliniz yerinde mi?
Ben de önce gündemle ilgili fikrimi açıklayayım. Bazı popülarizm kitaplar var. Ederi olmasa bile pahalı. Onlar haricinde genel olarak kitapları pahalı bulmuyorum. Bunda alım gücümün olmasının da etkisi var tabi ama 5 kuruşum olmayan öğrencilik zamanlarımda bile korsan kitap almazdım. Şimdi nasıl bilmiyorum ama DR o zamanlar 6 taksite bölüyordu. Sonrasında kitabı satardım olgunlarda. Sahaflara gider sahaflardan alırdım. Kütüphaneden okurdum. Kitap fiyatlarına pahalı diyen için okuma alternatifi çok. Bir ev hanımı arkadaşım var. Korsan alıyordu. Onunla da konuştum. Bana hak verdi. Hatta o da arrtık korsan almıyor. O kadar sevindim ki. 6 arkadaş 20 şer tl koysa, 6 kitap alsa 20 tl ye 6 kitap okur. Siz böyle bir şey yaptınız mı bilmiyorum ama ortak bir kütüphane oluşturabiliriz bence harika olur.
Bir diğer mevzu da biraz dertleneyim size. O kadar samimiyetimiz oldu heralde.. Ben hani vakit bulamıyorum ya. Hani çok yoğunum başımı kaldıramıyorum uyuyamıyorum ya. Dün eşim cep telinden film izledi. Ben de çocuğu yatırdım. Yürüyüşe gideceğim diye az bir vaktim var. Açtım telefondan dizi izledim!!!! hem de 2-3 gün içinde 1 saatten 7 bölüm dizi izledim. Üstelik diziyi beğenmedim bile. Yeni başladım diziye. Sanki hayatımda ona ayıracak vaktim var gibi. Ama kısa zamanlar ya, 10 dk izliyorum durduruyorum. Sonra 20 dklık vaktim oluyor geri kalanını izliyorum. Kitap okusam böyle olmayacak. Konsantre olamayacağım. Birinin kafama vurmasını talep ediyorumki aklıumı başıma toplayım
evet ben okudum hatta sen almadanloliss ciğim yaptı o işte mi. okudu o.
Keşke adresin bize malum olsa :)Hepiniz bana surpriz yapin olsun bitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?