- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.421
Davet varsa neden olmasın:)Cuma Algernon'a Ciceklere baslamistim. Suan syf 190 dayim. Cook guzel bir kitapmis hepinize o kadar mutesekkirim ki anlatamam. Ilk kim onermisti bu guzel kitabi acaba?
minerva1988 __giz__ @DonukPudra darisi basimiza umuyorum. Topigimizin evliya celebisi minervacigim buralara da gelmez misin acebaaa?
Cuma Algernon'a Ciceklere baslamistim. Suan syf 190 dayim. Cook guzel bir kitapmis hepinize o kadar mutesekkirim ki anlatamam. Ilk kim onermisti bu guzel kitabi acaba?
minerva1988 __giz__ @DonukPudra darisi basimiza umuyorum. Topigimizin evliya celebisi minervacigim buralara da gelmez misin acebaaa?
Ikisini de merak ediyorum. Kabuk icin yorumlarini bekliyorum.Şişmanlayamayan Sumocu bitti.
64 sayfalık incecik bir kitap.
Ben beğendim. Ailesinden kaçıp işportacılık yapan 50 kiloluk genç bir çocuğun sumocu olmasını konu ediyor.
Yeni kitabım
Zeynep Kaçar
Kabuk
Bu Zeynep Kaçar da Çılgın Bediş teki kıvırcık saçlı kızmış
Ikisini de merak ediyorum. Kabuk icin yorumlarini bekliyorum.
filocuum çok geçmiş olsun kuzum
Selam kızlar.
Filozof__Prenses geçmiş olsun. bende 2 hafta önce öyleydim. limonata falan içmeye çalış.
Kitabımın iadesini talep ediyorum
En sevdiğim kitabı kavim, sonra da patasana. Alçak başgan erken davranmıştı. İnsan biraz mütevazi olur dımı. Amelia bana tavsiye etmiş,öncelik onun olsun falan diye. Kimleri başgan yapmışız görün
Hem sadece bir kere de yapmadın bunu
Canım çok geçmiş olsun
Merhaba kızlar
Dublörün Dilemmasu syf. 24
Filozof__Prenses geçmiş olsun canım
Kitapları genel olarak bende pahallı bulmuyorum. Hele ki indirim zamanında kitaplarda %50 varan indirimler oluyor. İndirim olduğunda toplu alıyorum ve okunacak bir sürü kitabım oluyor bu yüzden hala kıtaplığımda okunmayı bekleyen kitaplar var.
canlar teşekkür ederim. Allaha Şükür daha iyiyim.çok teşekkür ederim :) haklısın tatlı telaşla her şey çok güzel olacak diye diye geçiriyorum günleri :)
ben de sana çok geçmiş olsun diliyorum
Yezda babanın ciddi bir şeyi yok inşallah.ekim gibi düşünüyorduk, babam rahatsızlandı aralık ayına erteledik canım. senin düğünün de yakın yanlış hatırlamıyorum dimi? :) hayırlısıyla atlatalım inşallah :)
Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez.Yorum yapmadığım sizi takip etmediğim anlamına gelmez
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba herkese. Bu konuyu yeni kesfettim ve çok sevindim böyle aktif olmasına. Suan elimde Alper Canıgüz'ün tatli rüyalar isimli kitabı var. Bitmesine 20 sayfadan az kaldı. Ondan sonra da Othello'ya başlayacağım.
Günaydın :)İyi geceler
Hatta günaydınlar.
Bir haftadır gelemedim.
Herkes iyidir umarım.
Cesur Yeni Dünya bitmek üzere.
Bu arada biz tasindik.
Acaba diyorum yeni evde eski kitapları kolilerden cikarmasam mi?
Kitaplık almiyor. Sadece yeni alacağım kitapları mi yerlestirsem?
Küçük bir kütüphane düşünüyorum ilerde.
O zaman hepsini bir yerlestiririm diye düşünüyorum. Bilemedim
Günaydın,
En verimsiz ayım bu aydı sanırım, dün yeni bir kitaba giriş yaptım ama bıraktım, olmuyorsa zorlamamak gerek, bu ayki okuyabilme kapasitem buymuş demek ki. En yorucu ayımdı, bir görümce kolay yetişmiyor.Şaka bir yana, ağustos ayımın zihin olarak daha sakin ve de huzurlu geçeceğine inanıyorum, umarım yanılmam.
Herkese keyifli okumalar.
Not: Ağustosta ortak okumalarımız var hem, yaşaşın.Hatta yeni siparişler verip ortaklığı arttırmayı da düşünüyorum. Sponsorumla ufak bir görüşme yapmam gerek.
GünaydınGünaydın,
En verimsiz ayım bu aydı sanırım, dün yeni bir kitaba giriş yaptım ama bıraktım, olmuyorsa zorlamamak gerek, bu ayki okuyabilme kapasitem buymuş demek ki. En yorucu ayımdı, bir görümce kolay yetişmiyor.Şaka bir yana, ağustos ayımın zihin olarak daha sakin ve de huzurlu geçeceğine inanıyorum, umarım yanılmam.
Herkese keyifli okumalar.
Not: Ağustosta ortak okumalarımız var hem, yaşaşın.Hatta yeni siparişler verip ortaklığı arttırmayı da düşünüyorum. Sponsorumla ufak bir görüşme yapmam gerek.
Biz seninle beraber İçimizdeki Şeytan'ı okuyacağız değil mi
Bir de sponsorunla yapacağın görüşmeden sonra Zweig'cığımın kitaplarından da eklemeyi unutmaÖzellikle bu ay için Stefan Zweig - Ay Işığı Sokağı Önümüzdeki aylara Allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?