Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Davet varsa neden olmasın:)

Algernon'a Çiçekler

Şişmanlayamayan Sumocu bitti.
64 sayfalık incecik bir kitap.
Ben beğendim. Ailesinden kaçıp işportacılık yapan 50 kiloluk genç bir çocuğun sumocu olmasını konu ediyor.

Yeni kitabım
Zeynep Kaçar
Kabuk

Bu Zeynep Kaçar da Çılgın Bediş teki kıvırcık saçlı kızmış

Ikisini de merak ediyorum. Kabuk icin yorumlarini bekliyorum.

filocuum çok geçmiş olsun kuzum

Canım çok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim :) haklısın tatlı telaşla her şey çok güzel olacak diye diye geçiriyorum günleri :)
ben de sana çok geçmiş olsun diliyorum
canlar teşekkür ederim. Allaha Şükür daha iyiyim.

ekim gibi düşünüyorduk, babam rahatsızlandı aralık ayına erteledik canım. senin düğünün de yakın yanlış hatırlamıyorum dimi? :) hayırlısıyla atlatalım inşallah :)
Yezda babanın ciddi bir şeyi yok inşallah.
Yorum yapmadığım sizi takip etmediğim anlamına gelmez
Paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez.
Merhaba herkese. Bu konuyu yeni kesfettim ve çok sevindim böyle aktif olmasına. Suan elimde Alper Canıgüz'ün tatli rüyalar isimli kitabı var. Bitmesine 20 sayfadan az kaldı. Ondan sonra da Othello'ya başlayacağım.
Aramıza hoş geldiniz.

Bu ara gene okuyamıyorum. O yüzden bildirim yok.

İyi geceler
Hatta günaydınlar.
Bir haftadır gelemedim.
Herkes iyidir umarım.
Cesur Yeni Dünya bitmek üzere.

Bu arada biz tasindik.
Acaba diyorum yeni evde eski kitapları kolilerden cikarmasam mi?

Kitaplık almiyor. Sadece yeni alacağım kitapları mi yerlestirsem?
Küçük bir kütüphane düşünüyorum ilerde.
O zaman hepsini bir yerlestiririm diye düşünüyorum. Bilemedim

Herkese yeniden merhaba :)
Bu ay bildirim yapamadım doğru dürüst çünkü çok yoğun bir aydı benim için.Kitap alamadım elime.Sadece 2 kitapla kapatıyorum ayı.Aslında sayısı çok önemli değil ama yeterli okuyamadığım için vicdanım rahatsız oldu.Umarım sizin için verimli bi ay olmuştur.Bu ay okumalara dönüyorum bakalım :)

Günaydın :)
Benimde şuan okuduklarım kolide hatta bazaya sıkıştı kaldı Çok az bi alanım var okumadıklarım gözümün önünde dursun en azından diyerek bu sistemle gidiyorum.Keşke kitaplar için bi odamız olsa.En mantıklısı bu şartlarda böyle geliyor bana :)

Günaydın,

En verimsiz ayım bu aydı sanırım, dün yeni bir kitaba giriş yaptım ama bıraktım, olmuyorsa zorlamamak gerek, bu ayki okuyabilme kapasitem buymuş demek ki. En yorucu ayımdı, bir görümce kolay yetişmiyor. Şaka bir yana, ağustos ayımın zihin olarak daha sakin ve de huzurlu geçeceğine inanıyorum, umarım yanılmam.

Herkese keyifli okumalar.

Not: Ağustosta ortak okumalarımız var hem, yaşaşın. Hatta yeni siparişler verip ortaklığı arttırmayı da düşünüyorum. Sponsorumla ufak bir görüşme yapmam gerek.

Biz seninle beraber İçimizdeki Şeytan'ı okuyacağız değil mi
Bir de sponsorunla yapacağın görüşmeden sonra Zweig'cığımın kitaplarından da eklemeyi unutma Özellikle bu ay için Stefan Zweig - Ay Işığı Sokağı Önümüzdeki aylara Allah kerim

Günaydın
Buralarda değildim bu ay.Ortak okumalar konusunda beni aydınlatır mısın? Elimde olan varsa eşlik ederim

Eveet içimizdeki şeytanla beraberiz, sende Körlük var mıydı ? Varsa onda da beraberiz. Onun dışnda Zweig aklımda, ekleme yapacağım inşallah, ayın 15inden sonrasına kalsa olur mu, o zamanlar temin edebilirim büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…