- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.441
Eveet içimizdeki şeytanla beraberiz, sende Körlük var mıydı ? Varsa onda da beraberiz. Onun dışnda Zweig aklımda, ekleme yapacağım inşallah, ayın 15inden sonrasına kalsa olur mu, o zamanlar temin edebilirim büyük ihtimal.
yigin yigin duruyorsa cikarma simdilik kutuphanwni yaptirinca inci gibi dizersin. Ben de kac ay kolilerde beklettim evlenicem diye simdi mis gibi oldular kutuphanede.İyi geceler
Hatta günaydınlar.
Bir haftadır gelemedim.
Herkes iyidir umarım.
Cesur Yeni Dünya bitmek üzere.
Bu arada biz tasindik.
Acaba diyorum yeni evde eski kitapları kolilerden cikarmasam mi?
Kitaplık almiyor. Sadece yeni alacağım kitapları mi yerlestirsem?
Küçük bir kütüphane düşünüyorum ilerde.
O zaman hepsini bir yerlestiririm diye düşünüyorum. Bilemedim
hosgeldin canim arada olur oyle. Yogunluk olmasa bile bazen beynim kapatiyor okumaya kendini ben de nadasa birakiyorum ellesmiyorum ona. :)))) guzel okumalar dilerim.Herkese yeniden merhaba :)
Bu ay bildirim yapamadım doğru dürüst çünkü çok yoğun bir aydı benim için.Kitap alamadım elime.Sadece 2 kitapla kapatıyorum ayı.Aslında sayısı çok önemli değil ama yeterli okuyamadığım için vicdanım rahatsız oldu.Umarım sizin için verimli bi ay olmuştur.Bu ay okumalara dönüyorum bakalım :)
Gunaydin guzeller,
Herkese harika bir hafta dilliyorum.
Dun Algernon'a Cicekler bitti. Etkisi devam ediyor. Hikaye tek kelime ile enfes. Insana dusundurdugu noktalar vurucu. Entellektuel yapimizi ve hayatta nerede, ne vaziyette olup, ne yaparsak yapalim insan oldugumuzu hatirlatan cok guzel bir kitap. Bir sure Charlie ve Algernon'u dusunecegim.
Esasinda bu ruh hali icinde yeni bir kitaba baslamak istemiyorum ama yanima Jack LONDON Vahsetin Cagrisi' ni aldim. Bu hikayede bir hayvansever olarak beni aglatabilir bilmiyorum. Zaten hayvan haklarinin ihlali cok hassas oldugum bir konu.....
yigin yigin duruyorsa cikarma simdilik kutuphanwni yaptirinca inci gibi dizersin. Ben de kac ay kolilerde beklettim evlenicem diye simdi mis gibi oldular kutuphanede.
hosgeldin canim arada olur oyle. Yogunluk olmasa bile bazen beynim kapatiyor okumaya kendini ben de nadasa birakiyorum ellesmiyorum ona. :)))) guzel okumalar dilerim.
Günaydın
Buralarda değildim bu ay.Ortak okumalar konusunda beni aydınlatır mısın? Elimde olan varsa eşlik ederim
merhabaGünaydın
Buralarda değildim bu ay.Ortak okumalar konusunda beni aydınlatır mısın? Elimde olan varsa eşlik ederim
K-Ö-R-L-Ü-K-L-E-N-D-İ-N-İ-Z
Teşekkürler :) O zaman ağustos ayı için okuyacaklarımı bende paylaşayım keyifli olur :)Günaydın,
Tabi, ben hemen açıklayayım. Burdaki arkadaşlarımız ağustos okuma listelerini paylaşıyor, elinde olan varsa da eşlik edebiliyor isterse ya da ben çıkıp ben de şu kitap var, elinde olan varsa beraber okuyalım diyorum, varsa okuyoruz. Doğaçlama gelişiyor, planlı bir durum yok. Örneğin; bu ayxyzt-5544 ile İçimizdeki Şeytan'ı okuyacağız, eğer ben alırsam bir de Zweig'in Ayışığı Sokağını. @_meLinDa_ arkadaşımla Beyaz Geceler okuyacağız, hatta @minerva1988 ile DonukPudra 'm da katılacak büyük ihtimal. Onun dışında bu ay bir de Körlük kitabı var, birçoğumuzda okduğu için geniş bir ortak okuma olacak. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Teşekkürler Otostopçunun Galaksi Rehberini 5 kitaplık tek ciltli haliyle sene başında okumuştum.Çok eğlenceliydi :) Körlük elimde yok alırsam katılırım :)merhaba
bir tane ortak okuma sayfası mevcut, orada her ay okunacak kitaplar belli
Ağustosta Otostopçunun Galaksi Rehberi okunacak
onun dışında anlık gelişen ortak okumalarımız mevcut, mesela Ağustosta Körlük okunacak
eylülde Gülün Adı gibi
Sen bunu da kaçırdın o zaman lolissiyi geceler kızlar
@kalinkaselin cayindan yaptım. Kitap okumaya çalışıyorum. İlerlemiyor bu kitap.
aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
@loliss kitap mi yazıyorsun? Alırım bi' dal
Sağ ol canım. İyiyim Allaha şükür... Geçen hafta grip, migren vs zorladı biraz.Selamlar
İhsan Oktay Anar- Yedinci Gün'e başladım
Filozof__Prenses geçmiş olsun, ben kaçırdım rahatsız olduğunu
Melinda rüyamda seni ve @cesmi_naz ı gördüm.günaydın, iyi haftalar herkese
dün hiç okumadım, Malafa 76
temmuz hedefimi tutturmam için bugün bitirmem lazım
canım çok teşekkür ederim. şükür iyi şimdi babam. biz de sağlık en önemlisi diye düşünüyoruz varsın geç olsun. sana kolaylıklar diliyorum herşey gönlünce olsunGeçmiş olsun. Mühim bir durum değildir umarım. Şimdi nasıl babanın durumu. Varsın biraz gecikme olsun önemli olan ağız tadınız bozulmasın.
Eylül sonunda bizim. Vakit çok hızlı geçiyor şu an benim için.
Mutlu haftalar.
Karanlığın Elli Tonuna devam ediyorum. Ama ağustos geldi. Ortak okumalar var en sevdiğim. Körlük ile mi Golem ve Cin ile mi başlıyoruz.
Neye hazırsın BebekKörlük ile başlamayın, ben daha hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?